Eeee daaaa.. ne sjecam se tko jucer pitao za mamin porod...
Moju sestru je mama prenijela a mene rodila ranije... Ne sjecam se koliki tocno je bila u radjaoni ali za jednu oko 12h a za drugu oko 19-20... Mislim...
Banana jastuk- ja sam ga u Kauflandu kupila i nista ne valja... Pukao je patent nakon mjesec dana koristenja
ona spuzva unutra nikakva... Bolje dati 200 kn za kvalitetan nego 80kn za nekvalitetan..
E da Barbs..kad te netko "tko ti nije nista" pila s glupostima, normalno je popizdit😅
HAHAHAHHAHHAA slazem see... GROZNO....
I me - Bitno da je sve u redu s bebicom, a za carski lako
Ja sam jastuk kupila u Lidlu, cca. 100 kn, isto je patent pukao. Možda sam ga noćas jače s tiskala!
Ja saaaaam kooomaaaa
Znaci oprala sam 2 masine robe i stavila susiti, napravila krevet, obrisala prasinu, napravila si rucak, okupala se.... K.O. sam PIPI ME BOOOOLIII... Tj. Kostiii
Odlucila sam reci muzu da usise sobu a stakla cemo oprato drugi dan jer najavljuju kisu..
Hedgehog, meni je pukao kad sam navlaku stavljala nakon sto sam ju oprala.. Koliko para toliko muzike
Ja sam svoj jastuk uzela u bubamare i bio jr nesto vise od 200kn i vrijedi svake kune...
Sanjchi jao to za bebu sam si i ja kontala, budu bili dosadni ja cu njih otkantat, mislim da necu imat milosti sto se toga tice. A bude mi dolazila kad beba bude plakala, brze ce letit van nego sto je dosla i od moje strane i muzeve strane, jer muz ce bit 2mj doma 11i 12mj stalno i sve zelimo skupa sami, a ako budemo trebali pomoc pitat cemo.
Jao a to sto se tice ciscenja, bolje zovi zenu ako ne mozes sama polako, jer kod mene nit moji a kamoli njegovi nitko ne pita za takve stvari. Moja svekrva kad ja cistim dvoriste a skupa ga koristimo, samo ladno prode i jos onak nabaci jel ti sad sve teze, a meni dode da stisnem dugme i da ona nestane 🤣
Barbs vrijedna si svaka cast😊😊 ja sam dala cukama vode i jest, naredila krevet, opeglala kompletic za malog sto sam oprala, sad zavrsavam rucak i perem mi se masina vesa i onda cemo popodne u grad, muz ima nekog sitnog posla pa hoce da idem s njim al sam rekla idem ako cu nesto dobit hehe i reko je moze a ja uopce nemam zelja nikakvih hehe
Cure, usporite tempo!!! Pogotovo ti Violeta ako se ne zelis poroditi
Jaaaaaooooo, ja vec vidim da mi njegova nona nece dati miira.... Ta ako se ne javis na mobitel te zove i s kucnog i s mobitela jedno 5x za redom... i kad se napokon javis nakon 15min krene: PA DI SI TI??
Vec vidim da ako se ne budem javljala da ce doci provjeriti sto je sa mnom, ali mislim da cu im prije objasniti da ne dolaze kad njima pase!!
Aaaaliii to su te cari kad zivis pored necije obitelji... bila to tvoja ili njegova... Ali kad je tvoja u pitanju onda im odmah mozea odbrusiti...
Barbs zakljucaj se i ako netko bude srao sta si se zakljucala uvijek mozes reci da si se tusirala (ako imate odvojene kupaone nisam skuzila). Tak je i moja kuma stalno imala "posjete" a nikad nije nista rekla, jebate nije se mogla ni prosetat gola po svome niti poseksat s muzem da nije strahovala oce li tko doci. Jednostavno oces biti sama, solo ili s muzem, ja poludim na to!
Sortiraj odgovore
Najstariji