Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    06. Rujan 2017. 12:23

Maca, sve će biti u redu! ZNAM da si zabrinuta, ali vidjet ćeš da će sve biti u redu. Samo pozitivaaaaa!!  Misli na bebicu i sebe! 
    M@lena, najbitnije je da je s bebicom sve u najboljem redu, a to za čekanje je grozno... Meni su frendice znale pričati kako bi po 2-3 sata čekale kod soc.gin.za pregled, ali to je bio problem do odjela ginekologije jer su radila 2-3 u smijeni, a samo jedna uvz soba... ja kod svog ginekologa sam čekala najviše pola sata i to kad bi kasnio on na posao..
    Kristina, možda se radi o ranoj trudnoći... Ja nisam ni znala da sam trudna dok mi nije kasnilo 5-6 dana, pa sam napravila test, a naručila me za pregled kad sam bila 7+2d... Kad imaš slijedeći pregled? 
    Violeta, neka si se ti odmorila i blago ti se što si samo toliko puta išla na wc... ja eto, svakih sat-sat i pol idem po noći. GROZNO!  Aaaaaaaaaah, ja inače želim biti SAMA eto... I smetaju mi svi... Osim muža  A ovdje mi svi pune onu stvar i krenem si raditi ručak (jer oni imaju u planu raditi nešto drugo što ja ne volim, a muž npr da) i opet ispitivanja: a šta radiš? a to ćeš skuhati ili?? 

luce <3
    06. Rujan 2017. 12:24

Kristina mi ti ovdje 'na slijepo' mozemo dat sto dijagnoza ali najbolje ti je da odes kod doktora i pitas ga sve sto te zanima bez straha, jer ovako neces bit mirna...
    Maca pokusaj ne mislit na to radi sebe i bebice oni su sigurno dobro opremljeni i znaju sta trebaju raditi
    Dena samo polako, dan po dan i vidjet ces da ce sve ic na bolje... Sad nek te veseli bar malo sto ides vidit svoju malu mrvicu a velikog borca

barbs
    06. Rujan 2017. 12:25

Dena, ne brini se za ne čitanje... Sada se usredotoči da sebi vratiš snagu i na bebača i vidjet ćeš da će biti sve u najboljem redu! Ti nam se javljaj kako stigneš... i javljaj nam kako se odvija situacija. Mi smo svi uz tebe!!!  I kad ti treba da se izjadaš, a ne želiš stresirati obitelj, javi nam se slobodno!!! Ne možemo ti pomoći previše, ali barem ćemo te "poslušati" i pokušati ti reći nešto što bi te moglo razveseliti!!! 

Marijana12345
    06. Rujan 2017. 12:30

Mislis, ne vidi se nista osim gestacijske vrecice?
    Moguce da je blighted ovum, barem prema vremenu koje je proslo. To je bilo moje iskustvo prije godinu dana. Zadnja menstruacija 12.5., 1.8. krvarenje, 2.8. kiretaza (11+4 tt). No ne mora znaciti. Dr ce ti najbolje reci, a i vrijeme pokazati. Evo, mi nakon godinu dana ponovno iscekujemo da nam dodje nasa djevojcica.

Da... plod bi se trebao vidjeti vec sa 6tj, ali moguce da se jos ne vidi ako imas produzene cikluse. Najbolje da odes privatniku kroz par dana i odagnas sumnje. 
    Cure moje, i kad se meni desilo da je srce bebe prestalo kucati u 9.tj bila sam u komi, mislila sam zasto bas meni? Fetus jednostavno nije bio dobro razvijen. Ali onda kad sam pocela pricati s frendicama i bliskim zenama oko sebe sluzila sam da je svaka druga tako nesto dozivila, samo se o tome ne prica jer nije neuobicajeno da se tako nesto desi u prvih 12tj. Naprotiv... mislim da je Dr rekla da 40% svih trudnoca u ranoj fazi zavrsi pobacajem, bilo da je zena toga svjesna ili ne, bilo da samo ode ili se mora raditi kiretaza. Kad jednom to dozivis lakse je to komentirati. Ali super je sto se vrlo cesto prakticki odmah nakon par mjeseci desi nova trudnoca. Tako je i u nasem slucaju bilo...

maca1510
    06. Rujan 2017. 12:31

Hvala svima na rjecima podrske, pokusavam sta manje mislit na to i samo se tjesim nije im prvi put, znaju oni kako se ponasat u tim situacijama, nece riskirat toliko zivota.. Najgore od svega sta su ostali bez interneta pa mozete zamislit kako je kad nemozes cut sta se dalje dogada. Dat ce Bog da sve prode dobro!

url=https://daisypath.com]

barbs
    06. Rujan 2017. 12:37

Nažalost se ružne stvari događaju... NAŽALOST... Moja sestra je imala 3-4 spontana prije prvog bebača... 
    Frendica je morala roditi bebu kad je bila trudna 5 i pol mjeseci.... izgubila plodnu vodu, a nisu ni skužili... glupa ginekologica (na to ću se nadovezati kasnije) i kad sam ostala trudna je i ona bila trudna (druga sestra mi je rekla jer su si njih dvije jako dobre i kume) tjedan dana manje od mene i par dana nakon mi sestra javlja da je imala spontani....
    Žena od bratića (da se nadovežem na ginekologicu!!!) je bila trudna oko 3 mjeseca i srce je prestalo kucati, a glupa ginekologica joj je rekla da pričekaju još koji dan... SREĆOM, otišla je odmah na hitnu i rekli joj da dobro da je došla jer je mogla sepsu dobiti...
    ISTA TA GLUPA GINEKOLOGICA je bila i meni, ali sam povukla veze i prebacila se kod doktora koji rade na ginekologiji u pulskoj bolnici....
    NAŽALOST, jako jako jako puno žena dožive spontani ili slično i o tome JAKO puno žena šuti... Jer nije lako pričati o tome... teška je to tema... ALI to su stvari koje se NAŽALOST dešavaju...
    AJMOOOOO SAD O POZITIVNIJIM MISLIMA!!!!!
    TKO ZNA GDJE SU NAM I ME I DZENNY KOJE DANAS IMAJU PREGLED!!!!
    I SENORITAKOVA... I AURORA... I TEA

barbs
    06. Rujan 2017. 12:37

A da ne zaboravimo BABYLOVE 

I_me
    06. Rujan 2017. 12:42

Evo mene sa pregleda. 
    Znaci obavljen ctg,pregled i uvz. Kaze doktor sve je ok. Fetalna dinamika uredna, plodna voda normalna kolicina. Beba u 38tt ima 2568g. Malena je. Al kaze da je sve ok. I jos uvijek je na zadak. 😥
    Kontrola za 8 dana (14.9.) Ako sta krene,osjecam se lose ili trudovi ili pukne vodenjak brzo u bolnicu,da ne cekam..renao mi je da cemo slj tjedan sve vidjeti da li se okrenula ili nije jer jos imam dovoljno plodne vode da se okrene. Ako se ne okrene onda cemo dogovorit carski jer se u praksi radi par dana prije termina. Ugl.. dogovorimo sve iduci tjedan.

Kika97
    06. Rujan 2017. 13:22

Barbs- kad sam bila na pregledu kasnila mi je 19 dana i radila mi je ultrazvuk i rekla je da nema bebe a da je posteljica tu i rekla je da dodem za tj.dana na pregled ponovo mozda je stvarno kasna trudnoca. Ja sam bila rodila prosle god u 12.mj mozda je zato tako..al nadam se da ce sve bit uredu 

babylove28
    06. Rujan 2017. 13:25

Cure ja ne pisem jer nemam sto za reci
    Dvaput dnevno dobijem naputak da setam i to je to
    Javit cu kad rodim 😓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.