Marijana, jos nekoliko dana i bit cemo sami u drugom stanu 😊😊😊😊 pred sat vremena sam se pokupila u sobu i soliram... a u stanu kad budem cu svakako imati zakljucana vrata
Hej curke, evo mene iz grada, bila s frendicom na kavi. Ona je doputovala u HR na go pa moze, inace mi sve rade, a bas je bilo lijepo ljencarit i pijucket kavicu na spici! Inace camim doma sama do popodne jer nemam s kim provodit vrijeme... 😒 Ali brzo ce nas nasi malisani okupirati 😃
Zvala me gin, nema je iduci tjedan pa mi je pregled ipak danas, idem navecer u 8. To mi je zadnji pregled kod nje, a onda u bolnicu. Danas ce mi uzeti bris za streptokok. Tako da Malena mozda se i sretnemo u TA ☺️ Nadam se da u bolnici nece biti enormne guzve..jel tata smije ici na preglede? Mislim da gleda bebu na uzv kao recimo sad kod gin. Nekako mi se cini da nece smjeti u bolnici ulazit samnom.
Dena drago mi je sto ce maleni moci pitit tvoje mlijeko, sve ce to biti dobro. ❤️ Cuvaj snagu za njega i sebe.
Maca mogu mislit koji je to stres, ali kao sto su ti cure rekle pazit ce oni, moraju se sigurno vratiti kuci!
Kristina nadam se da ce sve biti dobro, sretno!
Banana jastuk imam od Malog andela i super je, al nije bio ni jeftin, pa mu je i bolje da je dobar!
Kiki, sreeeeetnoooo i javi nam se!! A bome ti mogu reci da znam/o kako ti je... Frendice rade a ti doma.. Grozno.. iskoristi frendicu dok je ovdje
nek ona dodje kod tebe isto... Svakako je super kad se ima s kime druziti pa makar to bilo kod kuce..
a dobro si i rekla..... Jos maaaaalooo pa nam stvarno nece biti dosadno
Ja sam rekla frendici koja se udala u nedjelju da se javi ako bude bila u Puli da se nadjemo jer u nedjelju dolazi.... Jos uvijek ni traga ni glasa od nje
Violeta, svakako cu zvat zenu😂😂bolje cisti nego sveki😅 al ono, bilo bi lijepo da se ponudi, pa da joj mogu rec da ne treba😂
E daaa...ako sve bude OK, u petak krece postavljanje centralnog..nasli covjeka (preko mog tate) koji nam je za duplo jeftiniji nego onaj sto nam je prvu ponudu radio...i jos mu nije hica za locu za rad, mozda mu dragi nesto izmalcira pa te "ruke" tako preklope...hehr...samo ak sutra covjek plati racun koji smo mu poslali...😀
Druzenje...ajmeee...umirem doma od dosade..sad imam doma te majstore pa kak tak prode vrijeme al oni su isto popodne tu. A do 4 camim sama😕
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Barbs, valjda ce se javiti...zasluzila si nakon svega sto si napravila za nju, makar to!
Meni je taman ovako otic na jedno pice preko dana i onda kad muz dode doma bude zabavnije, a i popodne uvijek netko moze. Inace, ta moja frendica zivi s muzem u Dubaiju, vec su skoro tri godine gore i super im je. Zdravstveno im pokriva firma, a sve ides privatno(ne placas nista). Kaze da su rodilista ko luksuzni hoteli... tako da planira tamo rodit kad odluce ic na bebu, ali bez obzira sto ce se tamo roditi ne moze dobiti njihovo drzavljanstvo. Beba dobije drzavljanstvo samo ako je tata emiracanin, ako je mama onda ne dobije. Jedina je mana porodiljni, ides 45 dana prije i 45 dana nakon rodenja i onda povratak na posao.
A vidi nas, skoro po dvije godine smo doma (ako si na komplikacijama prije) 😃
A vidi nas, skoro po dvije godine smo doma (ako si na komplikacijama prije) 😃
Hahahha...bas to...takva drzava😂😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Boook! Ja sam provela prijepodne u sopingu 😄 isla sam kao sebi kuoit tenisice i na kraju se nisam mogla odlucit koje bi i nisam kupila ni jedne 😂 al zato sam L svasta kupila 😁
I me super za pregled, mozda se beba jos okrene, mala.je i ima vremena jos 😊
Barbs, trbuh je bas napredovao i bas je lijepi okrugli
Sretno na pregledima danas!
Sortiraj odgovore
Najstariji