Mislim da mi je kolostrum krenuo iz cice
Sanjchi, aaajmeeee . Navodno da je to normalno jer me bas jutros frendica pitala ako me boli pipi… Eto imam filing ko da mali cacka rukama doljeponekad…
Mislis da je krenuo?? 😂😂😂
Joj ee..bas ko da cacka 😥😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Joj kad citam da je netki vec obavio ctg.... Uffff... Mene to tek slijedeci tjedan ceka...
Sanjchi, ahahahha sami na jednoj cici sam kapljicu primjetila i urlala sam muzu: aajmeeeee, curi mi iz ciceeeee!!!
i vise nista... Isla sam si staviti grudnjak za svaki slucaj
i urlala sam muzu: aajmeeeee, curi mi iz ciceeeee!!!i vise nista… Isla sam si staviti grudnjak za svaki slucaj
Hahahhahahaja....koja kraljica👸
radujte se šta vam čačkaju rukicama dolje, to znači da su u pravoj pozi za van! Mene su obojica njih tako čačkali (i išlo mi je na živceee ) ali sad mi žao šta ova nije...eto! Tko bi rekao da će mi to "falit"
žena-majka-carica:)
Pregledi - logično je da je iza 32tj češće, obično na 3tj...meni je počeo malo ranije gusto stavljat preglede zbog situacije
sad mi je razmak 5 dana (bila u ponediljak, pa opet u petak idem)
prije tog je bio 7dana (od 36ipol do 37ipol tj T),
pa onaj put još prije tog je bilo 10 dana (od punih 35tj T do 36ipol tj T)
....a prije tog nekih 20 dana
davno nisam imala te neke 3-4tjedne razmake...
žena-majka-carica:)
Sanjchi, a muž je trčao za mnom i vikao: ajde da vidim!!! Naravno da mu nisam pokazala
Treca sreca, ti si posebniji slučaj jer si znala da je postojala mogućnost da se otvoriš prije vremena pošto si to doživjela .... A ja sam jučer s frendicom pričala o tome kako su rijetki pregledi bili na kraju T a svi su nam govorili da što si bliži terminu, to više pregleda ćeš imati...
Sanjchi, a muž je trčao za mnom i vikao: ajde da vidim!!!Naravno da mu nisam pokazala
Ma vi ste zivo kino😂😂😂
Kod mene je 1T bila bas skolska i nije bilo razloga za ikakve vanredne preglede pa je do 35-36 tt islo svakih mjesec dana i tada se radi zadnji uzv kad doktor predvidja porodjajnu tezinu. Nakon toga pregledi su svako 2 tjedna i nema uzv nego ctg + vaginalni da vidi jel se otvaras i kakvo je stanje. Meni je tek sa 35-36 tt dao uputnicu i putni nalog za porod tj bolnicu. A mislim da sam taj put radila i onaj bris.
Mislim najbitnije da se vidi beba i otkucaji srca kasnije koje naravno mogu vidit i na uzv. Ocitanje trudova i ne znaci previse jer je to sami kraj i takvo stanje sa laganim trudovima moze potrajat malo duze. Evo i nasa babylove imala prave pa prestali i nema ih vec 2 dana tako da ctg nije nista spesl naspram uzv-a.
Mameee pomoc jel znate zasto mi kolica ovako stoje? Sad smo ih sastavili i pisala sam i trg di smo kupili al ne odg mi. Ak ne skuzimo sutra ih zovem. Ovaj dio sto mi koso stoji treba ravno, a ne znam jel se mora negdje namjestit. Strah nas cackat da me pokidamo.
Sortiraj odgovore
Najstariji