Maca nemoj se toliko stresirat. Oni su vec iskusni i sigurno ce nesto smislit kako to izbjec. Veliki su bridovi i mogu svasts proc. A ti uragani mijenjaju smjer i jacinu tako da mozda im i to bude pomoglo…. Amerikanci imaju sto cudesa i svakakvih strojeva/pomagala pa mozda imaju nesto i za njih. Probaj se malo smirit. Dat ce dragi Bog da to bude u redu i da se tata vrati na vrime ❤
Ma znam,i vjerujem da nece riskirat zivote 5000 ljudi na cruiseru ali isto nemozes to mirno gledat i slusat i ne bit pod stresom. 😞
url=https://daisypath.com]
Kristina, mozda je jednostavno jos rano da se plod vidi. Meni je moj rekao da trebamo pricekat s pregledom nekih 10-ak dana da bi se sve dobro vidjelo (onaj dan kad mi je test bio pozitivan sam ga odmah zvala pa mi je to rekao)
A i mozda je stariji aparat pa se ne vidi najpreciznije..mozda da odes privatniku na pregled ako vec ne mozes cekat jos par dana. Neznam otkud si. U sisku ti je Matoc dobar (poliklinika Matoc) a nije skup...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ne stignem citati al u mislima i molitvama su mi sve vase bebice i obitelji.
Ja odmaram dok ne dođe mm i onda idemo da vidimo svoju ljubav. Najrađe bih odma al moram povratiti malo snage.
Kasnije ce me uciti kako da se izdojim i vjerojatno ce moci da dobiva moje mlijeko dok je u bolnici. Napisat ce mi i recept za izdajalicu kako bih mogla kasnije nastaviti. Samo se nadam da ce mi nac mjesta u kuci za roditelje bar dok ne zacijeli ovo dolje.
url=https://lilypie.com]
Maca nije lako nikome, a kamoli nekome tko ima nekog svoga tamo. Ali kao dto je Mamuka rekla, ti uragani taj cas promjene smjer, jacinu itd. Iskusni su vec moreplovci i bude to sve OK. Ti se pokusaj ne zivcirat radi svoje bebice!
Ne stignem citati al u mislima i molitvama su mi sve vase bebice i obitelji.
Ja odmaram dok ne dođe mm i onda idemo da vidimo svoju ljubav. Najrađe bih odma al moram povratiti malo snage.
Kasnije ce me uciti kako da se izdojim i vjerojatno ce moci da dobiva moje mlijeko dok je u bolnici. Napisat ce mi i recept za izdajalicu kako bih mogla kasnije nastaviti. Samo se nadam da ce mi nac mjesta u kuci za roditelje bar dok ne zacijeli ovo dolje.
Jel ti mlijeko vec krenulo? Ajde bar ce malac odmah prijec na tvoje mlijeko, to ce mu jos vise pomoc! 😊
A tvoji su isto s vama tu?
Odmaraj, cuvaj snagu, cuvaj sebe..da se sto brze oporavis! 😘❤
Sanjchi morat cemo se nekako strpiti i nista nam ne preostaje nego cekati nase muzeve da malo poslovi stanu 😔
Kristina moja prijateljica je bila u toj situaciji, nazalost posteljica se razvila bez ploda. Trazi jos jedno misljenje i budi mirna.
Maca ne mogu ni zamislit kako ti je 😔 nadam se da ce ti se muz uskoro javiti i da je sve u redu.
Dena lijepo sto ces moci davat mlijeko malenom i zelim ti da sto prije ga vidis
Violeta, nema nam druge...ali kad rodimo, mazit cemo se na sve strane😊
Drage mame.
Daj mi recite jel ima koja iskustvo sa ovakvom situacijom. Znaci imala sam mjesecnicu 9.7 i radila sam test za trudnocu i pokazalo je pozitivno, isla sam na pregled i kaze mi ginekologica da vidi posteljicu a da bebe nema.. sad se ja brinem sta je to a imam mucnice i povracala sam jucer.
Nek mi neko odg da znam na cemu jesam. HVAL
Mislis, ne vidi se nista osim gestacijske vrecice?
Moguce da je blighted ovum, barem prema vremenu koje je proslo. To je bilo moje iskustvo prije godinu dana. Zadnja menstruacija 12.5., 1.8. krvarenje, 2.8. kiretaza (11+4 tt). No ne mora znaciti. Dr ce ti najbolje reci, a i vrijeme pokazati. Evo, mi nakon godinu dana ponovno iscekujemo da nam dodje nasa djevojcica.
Maca, nije ti lako! Držimo fige da sve prođe okej i da su šta prije na sigurnom a ti mirna.
Malena - super za pregled...vidiš ja od svog dr imam suprotne upute nego ti: čim osjetim biiiiiilo šta - trk pravac hitna, ne čekat i ne dvojit ni minuta....baš lijepo je tak kad znaš da je sve kako treba bit i kad možeš u miru čekat svoju mrvu <3
Violeta - i ja se isto osjećam. To je sad pred kraj neki čudni vrtlog osjećaja, nije me pucalo cijelu trudnoću šta evo sad. Jadan muž...sva sam cmoljava i stalno mu kukam da nek me čuva valjda će brzo proć....ako se ne nadoveže postporođajna na to još
onda su nagrabusili....i mi, i oni s nama
žena-majka-carica:)
Maca nemoj se toliko stresirat. Oni su vec iskusni i sigurno ce nesto smislit kako to izbjec. Veliki su bridovi i mogu svasts proc. A ti uragani mijenjaju smjer i jacinu tako da mozda im i to bude pomoglo…. Amerikanci imaju sto cudesa i svakakvih strojeva/pomagala pa mozda imaju nesto i za njih. Probaj se malo smirit. Dat ce dragi Bog da to bude u redu i da se tata vrati na vrime ❤
Ma znam,i vjerujem da nece riskirat zivote 5000 ljudi na cruiseru ali isto nemozes to mirno gledat i slusat i ne bit pod stresom. 😞
Virujen da ti je tesko bit smirena ali znas i sama da od panike i stresa ne pomazes ni tati ni bebici ni sebi. Pokusaj se malo necime oraspolozit il mislit o necem drugom, izadji malo vani, pozovi neku prijateljicu na kavu, kupuj na wishu.... Ono bilo sta samo da si odvuces misli od toga.
Sigurno da ce se potrudit ludjacki da se svim tim ljudima nista ne dogodi jer nije to neki mali broj. Stvarno mislim da na tim brodovima rade ljudi koji su slicne situacije prosli i da ce znat donit prave odluke.
A i tati ces najvise pomoc ako zna da ste vi dobro i njemu ce bit lakse. Sad morate bit jaki jedno za drugo.
Znam da je ovo puuuno lakse rec nego napravit ali zelim vam sve najbolje i mislim da ce Bog bit uz njih i da ce se sve dobro zavrsit. Drzite se! 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji