Dena cuvaj se i budi jaka zelim vam svu srecu svijeta 😘😘😘
Barbs bas se vidi razlika, lijepo je naraso pupo i okrugli je...bas smo sve prave okruglice 😊
Violeta, tocno te razumijem...i ja sam isto takva, samo bi se mazila s dragim i da me grli i tetosi..a on isto stalno zaposlen, kao tvoj...tako da te tocno razumijem...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dena drzi se, nemogu ni zamislit kako ti je! Evo i ja se moram malo pojadat ako do sad nisam rodila sad ocu sigurno od muke, nezz jeste cule za ovaj uragan Irma a moj muz se s brodom tocno nalazi u srcu Kariba i sad brodom pokusavaju pobjec, al doslovno situacija je takva da ima samo Bog moze pomoc
url=https://daisypath.com]
Ajme Maca...mogu si mislit kako ti je! Molit cemo se i za sretan povratak tvog muza!! 🙏🙏🙏
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Maca nemoj se toliko stresirat. Oni su vec iskusni i sigurno ce nesto smislit kako to izbjec. Veliki su bridovi i mogu svasts proc. A ti uragani mijenjaju smjer i jacinu tako da mozda im i to bude pomoglo.... Amerikanci imaju sto cudesa i svakakvih strojeva/pomagala pa mozda imaju nesto i za njih. Probaj se malo smirit. Dat ce dragi Bog da to bude u redu i da se tata vrati na vrime ❤
Drage mame.
Daj mi recite jel ima koja iskustvo sa ovakvom situacijom. Znaci imala sam mjesecnicu 9.7 i radila sam test za trudnocu i pokazalo je pozitivno, isla sam na pregled i kaze mi ginekologica da vidi posteljicu a da bebe nema.. sad se ja brinem sta je to a imam mucnice i povracala sam jucer.
Nek mi neko odg da znam na cemu jesam. HVAL
Ne brini..ako je vrlo rana faza moze biti da se plid ne vidi.. tako je i meni bilo a kroz dva tjedna se vidjela mrvica 😉
http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/1232/
Po ovom clanku ispada da je to abnormalna trudnoca. Ali ja bih otisla po drugo misljenje.
Drage mame.
Daj mi recite jel ima koja iskustvo sa ovakvom situacijom. Znaci imala sam mjesecnicu 9.7 i radila sam test za trudnocu i pokazalo je pozitivno, isla sam na pregled i kaze mi ginekologica da vidi posteljicu a da bebe nema.. sad se ja brinem sta je to a imam mucnice i povracala sam jucer.
Nek mi neko odg da znam na cemu jesam. HVAL
Sad vidim kad je bila zadnja M...
Sto kaze doktorica? Postoji li mogucnost da se jednostavno jos ne vidi?
Znaci .. vec 2-3x PISEM komentat s moba... I uvijek me ili izbaci s foruma ili zasteka.... Odustala sam... Procitala sam... Kad stignem prokomentiram k'o covjek s kompa .. vec mi se povraca od tipkanja s moba na ovom forumu i saaaaamo na forumu mi to radi...
Sortiraj odgovore
Najstariji