Banana jastuk- ja sam ga u Kauflandu kupila i nista ne valja…Pukao je patent nakon mjesec dana koristenja
ona spuzva unutra nikakva… Bolje dati 200 kn za kvalitetan nego 80kn za nekvalitetan..
samo ću reć šta pametan svit uvik govori - kol'ko para tol'ko muzike
ja nisam htjela kupit najskuplji (od 270 mi se jedan svidjao) čisto jer nisam bila sigurna hoće li to kod mene zaživit tj hoću li ga koristiti.....pa da ne bacim previše u vjetar. Pa sam uzela klasu od 150kn, na sniženju doduše. Sve jeftinije od tog mi nije imalo smisla....onaj iz kauflanda pogotovo - šta možeš dobit za 70 kn??
I dobar mi je, nije ko prvog dana full pun/čvrst jer ga gnječim nemilice svaku noć, ali izdržao je evo pol godine i još koristi svakodnevno
žena-majka-carica:)
sretna super za shoppingiranje....ja se nisam usudila ić
inače Žutu ne propuštam, al evo - moram se čuvat doma. Čak je muž jutros prvi put u ćivotu na plac po voće i povrće išao umjesto mene (snijeg će past ) jest da me zadnjih tjedana vozio (autom) do placa da ne teglim to, ali sad je bez mene išao i sve sam kupio....samo da ja ne moram izlazit nit tih par minuta vožnje
baš se čuvam
samo da izguramo do ugovorenog CR
KIKI - a da nije toj tvojoj prijateljici muž radio u tro*****-a, možda mi je i kolega bio? (pitam jer je dosta ljudi iz moje firme otišlo radit tamo jer su nam u Dubai-u bili "suradnici" recimo to tako, pa nakon nekoliko godina ovamo-tamo su prešli skroz dolje radit i živit)
žena-majka-carica:)
A Barbs...sto si napisala, da te boli pi-pi...
Meni isto zadnja dva-tri dana😩 ne stalno al na trenutke onako zaboli...jel to normalno?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ma nisam ni ocekivala neki extra kvalitetu, Treca sreca, samo sam dosta kasno kupila pa kao izdrzst ce jos 3 mj Hoce kuki hahaj
Hedhehog, nisam jos nista spremila jer u taj stan puno toga ni ne mozemo ponijeti pa ce nam dosta toga ostati u novoj sobi u drugom stanu...
Sretna, daaaaa, fiiinooo smo se zaokruzili...
Kiki, svugdje po svijetu je normalno da zene ostanu jako malo na "porodiljnom" osim kod nas.... Imamo srece ocito a za ovu moju frendicu - sto da ti kazem
ja sam odavno prestala trcati za ljudima jer vidim da svi misle da se ja mogu najvise prilagoditi jer sam doma a zaborave da sam trudna
Pa kad se netko javi - nek se javi
Inace sam uvijek ja ta koja se svima javlja i sa svime se dogovara i prilagođava se...
Mislim da mi je kolostrum krenuo iz cice
Sanjchi, aaajmeeee . Navodno da je to normalno jer me bas jutros frendica pitala ako me boli pipi... Eto imam filing ko da mali cacka rukama dolje ponekad...
Treca sreca, nije, iako sad oboje rade u nekoj IT firmi tamo. Mozda znaju neke od tvojih kolega. Uglavnom, tamo se sve svodi na rad i na poslu si do navecer al tamo svi tako zive pa su se navikli. A kad imaju dobre rezultate idu na teambuilding u Kinu, Irsku i tako. Prosli su vec pola svijeta!
Cure jesu li vas narucivali cesce na preglede sad nakon 32.tjedna ili ste i dalje imale 4tjedna razmaka izmedju pregleda?
Belle, ja imam svaka 3 tjedna nakon 32.tjedna... imala u 32., 35. I sada u 38. Meni je to dosta dugo sada, pogotovo nakon proslog tjedna..
Barbs, ja sam zadnji lut bila na oregledu sa 31+2 i narucio me za 4 tj,znaci bit cu 35+1 i tada mi radi ctg prvi put.
Cure jesu li vas narucivali cesce na preglede sad nakon 32.tjedna ili ste i dalje imale 4tjedna razmaka izmedju pregleda?
Ja nakon 33tj imam svakih dva tjedna... znaci u 35tj, 37tj, 39tj pa 40tj i onda svakih dva dana ako se prenese
Sortiraj odgovore
Najstariji