Ja nisam rizala osim ako je nesto bas grubo. A i nista od tog ne ide direkt na kozu jer ce nosit bodice pa im ne bi tribalo smetat. One male etiketice iza vrata nisu bas grube bile tj nisam nikad skuzila da micici smetaju.
One bas duge bzvz koje i ne sluze nicemu odrizen al ove sa velicinom i sastavom nisam bas cisto da znam.
Jutro cure! Evo da se i ja napokon javim. Stalno vas citam, uglavnom sam u zaostatku 30-40 stranica, ali napokon sam vas jucer stigla pohvatati...
Dena, cestitam na Viktoru. Sigurno ce biti sve u redu, svi vjerujemo u to. Kao sto cure kazu cuvaj se, time ce ti biti lakse brinuti za malenog. Svi znamo da si jaka i da sve mozes jer je tvoja snaga sad iznad svega.
Ja sam trenutno na ogtt-u, dva puta vadila krv sada cekam jos zadnje vadjenje. Meni je ona glukoza bila odlicna za popiti... 😋 Sad vec jedva cekam da sve zavrsi pa da popijem i pojedem.
E pa vidis Mamuka, sogi je na dosta stvari to odrezala i sad kad sam razvrstavala, za pol toga sam pogadala velicinu😌 bas ako primjetim da maloj smeta, odrezem, a unaprijed ne budem nista rezala...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Super Angel. Znaci jos malo pa mozes po novu dozu secera 😉
Ni meni nije bilo strasno. Ne mogu rec da mi je lipa al popila sam bez problema.
Sanjchi najcesce se kod nekih stvari zeznem za temp pranja pa zato volim ostavit te etikete. OK kad je nesto iz aviona jasno sta je al neke stvari koje se rjedje peru i neke malo osjetljivije i finije uvik je bolje imat etiketu da ne zeznes nesto
Ona etiketa gore kod vrata i nije velika, to nisam mislila rezati. I tamo piše broj pa mi je to ok da ostavim. Ali govorim o onoj bijeloj unutarnjoj etiketi na kojoj piše sastav i kako se pere i pegla, ta je dosta dugačka, barem na ovim LIDL-ovim stvarima.
Možda i ne smeta na majici, ali na bodiću mi se čini da užasno smeta. Evo šaljem sliku...
Ma na bodicu slobodno odrizi tu sa strane jer znas da je pamuk 100% pa se ne moras previse mislit o pranju
Angel, ajde super, jos malo pa mozes jesti!! Drago mi je sto ti nije pozlilo... I meni je bilo dobro nakon glukoze, ali vidjele smo da su neke cure ovdje teze podnosile pa super sto ti je dobro
Suncokretice, ja osobno s robice koju sam kupila nisam rezala nista a dobila sam puuuunooo od sestricne i nisam vidjela da je rezala etiketice... Sto je dobro radi velicina
Evo i nas... Covjece koja razlika u 10 tjedana I onda meni kazu: niiiiistaaaaaa nisi dobila! Kad vidim slike kazem: ajd' ne s***
Ona etiketa gore kod vrata i nije velika, to nisam mislila rezati. I tamo piše broj pa mi je to ok da ostavim. Ali govorim o onoj bijeloj unutarnjoj etiketi na kojoj piše sastav i kako se pere i pegla, ta je dosta dugačka, barem na ovim LIDL-ovim stvarima.
Možda i ne smeta na majici, ali na bodiću mi se čini da užasno smeta. Evo šaljem sliku…
Ja sebi na svemu skidam i to ne samo da odrezem vec odsijem i onda zasivam rupu jer me i najmanja etiketa izludi i cesem se ko luda, , a na bebinoj robi cu zasivati rupe u razlicitim bojama konca tako da znam sto je koja velicina
Barbs...lijepa i velika pupa😍😍
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji