Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    06. Rujan 2017. 08:40

Juuuutrooo 

06. Rujan 2017. 08:43

Hahha Mamuka...akrobatsko okretanje😅 valjda se nije okrenuo...i mene moja mala udara zadnjih dana ko luda...samo jaucem i stenjem id udaraca..i trbuh poskakuje...sinoc se penjem stepenicama i zastenjrm a kaze meni dragi: nemoj mi dijete maltretirat😂 
    U nedjelju su me tako rebra boljela da nisam ni u jedan polozaj mogla😩 al ajde, prezivit cemo mi to, to je znak da su nase bebice dobro😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    06. Rujan 2017. 08:45

K vragu, poslala mi se poruka sama od sebe!  
    Ja eto lezim u krevetu i odmaram...  Naspavala sam se ali ovaj pun mjesec je dosta utjecao na mene    i opet sam se dizala noooon stop  Mali mi spava na mjehuru ocito... I nikako se namjestiti tako da, SANJCHI, ona slikica je totalno  JA 
    Hvala ti, Mamuka!!  Nadam se da se nije okrenuo nego samo izdvodi akrobacije... I ja sam dozivjela sto i ti s njime i zna biti neugodnooooo ali barem pred 2 tj je bio glavicom dolje...
    DENA, cure su ti sve rekle!!! Cuvaj sebe i drzi se i budi jaka a s Viktorom ce sve biti u najboljem redu!! Ja operacije nisam htjela spomenuti... Moja sestricna ih je isto imala i eto sada ima 31g... medicina je JAKO napredovala u toliko godina... A kako je MAMUKA napisala, bebaci su mali lavici i snazniji su nesto sto mislimo...
    Moj drugi necak se rodio s tumorom jetre i 10-11mj je bio u bolnici.... Operirali ga i sad je zdrav decko od 12g .... SNAZNI SU!!! 
    CURKE koje danas imaji pregled!!! SREEEEETNOOO!!! Javitr nam se!!! 

barbs
    06. Rujan 2017. 08:47

Malena, nisi nam napisala nista o svom pregledu????

treca_sreca
    06. Rujan 2017. 09:02

jutro cure....ja nekako izgubila volju pisat o prizemnim stvarima, sva sam u mislima s Viktorom i mamom.....držite se i nek vam današnji dan bude lakši i s ljepšim vijestima nego jučerašnji. A za babu na pultu - ne znam kako ima srca bit gruba....zna da roditeljima iovak nije lako u tim situacijama....stvarno ne razmišlja

žena-majka-carica:)

• Mamuka
    06. Rujan 2017. 09:10

Ajme ne, ovo nije ni priblizno ko tom kad udaraju pa te bole rebra il zeludac il pipi. Nije mi prva T i stvarno ovo nisam do sad dozivila. Bas je koma. Probudilo me al ne ono boli pa pojacava nego boli istin intezitetom onako 5-10 min. Kad me tek probudilo prvo mi na pamet palo radjam jer boli ko sam vrag al kad sam dosla malo k sebi znam da ne ide to tako pa eto....
    Zasad mi se cini da su udarci ko prije tj na istom mistu pa moguce da se samo bio vrtio i da to sta je toliko bolilo je bio poprecni polozaj. Ahhh ko ce ih znat, mali vragolani. 😄
    E ja inace imam problema sa spavanjem kad je pun misec al zahvaljujuc mom ispunjenom danu mislin da me ni 10 punih miseca ne bi drzalo budnom. 😂

• Mamuka
    06. Rujan 2017. 09:16

Cure mustela na akciji 1+1 gratis
    http://ljekarnaonline.hr/proizvodi/proizvodjaci/mustela/?to_page=3

06. Rujan 2017. 09:22

Treca sreca sve smo mi u mislima s Viktorom i Denom i nadamo se da ce biti u redu sve s njima. Molimo da uskoro budu doma, svi skupa i uzivaju u mazenju...💕

Suncokretica
    06. Rujan 2017. 09:22

Jeste li skidale unutarnje etikete na dječjoj robici? Duge su i smetaju pa mi se čine višak...
    Upravo peglam robicu i nekako mi se čini da bi ih to moglo žuljati? 
    Mislila sam ih odrezati ali se bojim da ne bi i to žuljalo? Ipak su sada krajevi mekši nego kada odrežem. 
    Što mislite?

06. Rujan 2017. 09:25

Suncokretica

Jeste li skidale unutarnje etikete na dječjoj robici? Duge su i smetaju pa mi se čine višak…
    Upravo peglam robicu i nekako mi se čini da bi ih to moglo žuljati?
    Mislila sam ih odrezati ali se bojim da ne bi i to žuljalo? Ipak su sada krajevi mekši nego kada odrežem.
    Što mislite?

Moja sogi je na velikom dijelu robice rezala i sad me to zivcira kad neznam koja je velicina😂😂 ali i ja bi rezala da im ne smeta. Pa smeta nama odraslima a kako nece tim maleckima😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.