Dzenny super izgledas pupica je ekstra 😍
Mamuka pusti ti to 10-12sati bolje bit spreman pa cekat nego da bude na vrat na nos... Ja isto planiram od 30tj imat spremnu torbu u autu... Do rodilista nam sigurno treba 50min tako neka nje
Ma svaka je trudnoca razlicita.. kao i svaka trudnica... Moja sestricna je s prvom isla na rutinski kontrolu i rekli joj: a ti ostajes i ides roditi a ona s upitnicima???? ...
Dena, aaahaaaa... Ja sam mislila ti vec otvorena za prst/dva ..
pa nije to neka sreća tako nenadano se morat prebacit u porođajni mood! Ja sam zato cijelo vrijeme u strahu, još od 3/4 trudnoće….jer znam da me može ćopit svaki čas, bilo di ibilo kad i da moram ŠPRINTAT do bolnice. Ogroman je to stres. Volila bih ja da to u mene polako normalno ide….tko voli takav stres i paniku, da znaš da svaki čas možeš rodit? Nitko normalan.
Nisam mislila na tu opasnost od prijevremenog poroda, to nije nikakva sreca -naprotiv, nego na to da rodis kroz par sati. Prijevremeni porod ne znaci da ce sve bit za par sati nego samo ide ranije a moze trajat jaako dugo.
Jedna cura koja je s menom isla u srednju skolu radja u roku 2-3 sata tako da ona cim osjeti nesto ide rodit. Tako je rodila 2 curice, obe u terminu, ali express. I to mi se svakako cini bolje od onih 10 i vise sati kako to obicno biva.
I je, svaka je trudnoca za sebe ali postotak tih poroda (u terminu) koji zavrse za par sati je stvarno malen.
Bravo, Luce, nemoj biti ko ja.. 36tj i torba nespremna ahahahhahhaha
Ja svoju torbu sigurno necu spremit prije 36tt ukoliko ne bude "problema". Tj ako se budem otvarala prije spremit cu je kad to ustanovimo, ali dok mi je sve u redu mislim da je 36tt sasvim OK termin za pakiranje.
Tko se vec poceo otvarat normalno da se sprema al ostatak ekipe mislim da ne treba osjecat takav stres oko toga jer samo sebi cinite gore.
A to da je postotak expresno brzih poroda mali - slazem se!!! Nasa frendica se otisla istusirati, oprati kosu... I 5-6sati nakon prvog truda isla u bolnicu ali tesko je radjala .. nije se otvarala i na hitan CR zavrsila... Cura iz srednje je isla oko 2-3 poslije podne u bolnici i oko 19h rodila
Violeta, samo pomalo!!! Odmaraj i iskoristi svih oko sebe da ti pomognu... Tako meni govore frendice i jos mi napominju da ne budem tvrdoglava kao i one... Ali ovisi kako kada..
Trebas dici sve 4 u zrak i uzivati u klimatiziranom.
i zovi frendice kod sebe na druzenje
Ne znam kako je kod vas, ali kod nas je opet zapeklo..
Sanjchi, suuuperrrr vijesti za kuhinju!! Drzim fige da dobijes napokon tu kuhinju!! preslatka spavacica
I bas slatka teta s placa
Treca sreca, super vijesti za ormare!! Ma bit cete vi 2u1 daaajjj
Gdje ste kupile kompletic za izlazak?? Jeste kupile vec sve u kompletu ili same spajale robicu?? Moze slikica za primjer??
Bili smo u Magic babyu, Kiku i C&Au ali nista me nije pretjerano osvojilo i nisam htjela kupovati bez veze... E sada vidjela sam par slatkih stvarcica, ali nije u kompletu... Npr hlacice + majica na kopcanje... I posebno tutica... I posebno kapica... A mene to nekako nije privuklo.. Pa sam mu skoro plakala: moje prijateljice klokanice vec imaji spremne kompletice, a ja neeeee
Grozna sam... Hahahah
Evo ja odvezla muza, malo gnjavila svirace, svi me zovu bucka i zezaju sta sam pojela 😂Otisla kod mojih tam malo zasjela i sad dosla doma i legla. Osjecam opet laganu bol kao sinoc, ali bas bas lagano, sad cu magnezij popit i ne ustajem sa kutne, samo na wc i poslije moram cukama dat jest i vode svjeze.
Sanjchi super sto se pokrenilo i sto ste nasli drugog majstora, nadam se da ce sad ici sve po planu. I spavacica je lijepa 😊
Dena drago mi je da si bolje. Ocito nam magnezij pomaze 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji