uff violeta nadam se da si sad dobro, vizualiziram si dok čitam i panika me hvata, suosjećam jer smo si full blizu terminima. A nije da nam je još vrijeme. Šta je dzenny rekla - ima beba kojima je red prije naših da idu "napolje"
Ja sam opet peglala duuugo, ostatak robice (a još nisam sve broj 62 dovrišila.....mila majko koliko toga imaaaa. sad mi muka šta sam toliko nakupovala ) i naravno opet steže stomak, idem se pošutit u krevet i molit boga da do sutra budem ko nova. Ne da mi se još porodit! A kad krene ovako zatezat ludo, sva se priserem jer to u mene kad krene - onda ide rapidno i bez najave....idem leć!
Neka nam je svima laka noć, i bez nenadanih poradjanja
žena-majka-carica:)
Juuutrooo
Dzenny, ta zenska je stvarno imala srece. Blago joj se..
Treca sreca, jaaaao, uspori taj tempo!!!
Violeta, kako ti je??
Jutroo...Violeta, si jos u komadu?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jutro cure..jesam jos sam u komadu 😊 Jos je bolilo sinoc i naredila se za spavanje i evo jutros nista. Imam pritisak dole a to vjerovatno mali pritisce. Pricala sam s prijateljicom kaze da je mozda zbog setnje, jer smo muz i ja i pas isli setat jucer nekih 45min i dosla doma legla i reko idem pod tus kad ta bol se javila. Jucer sam cula da je jedna trudnica otisla roditi sto smo skupa kod doktora a bile smo u isto vrijeme na pregledu i bila je tak poletna jos i auto vozi i u noci ju uhvatili trudovi, a jos ju sestra zezala kao kad ce ona, 2-3tj je vise od mene trudna.
Nadam se da me vise nece onako boliti, i danas cu bas samo doma bit i odmarat da vidim dali ce se pojavit.
I bas sam legla neka zivcana i ne raspolozena, cak mi i muz smetao, a on jadan ne zna sta da radi, sam je vikao idemo na hitnu. A ja sam mu rekla samo da suti i da me pusti..bas mi smetala i njegova pojava 😫😯🤤😕
Violeta, drago mi je sto je proslo i sto ste jos u komadu! A to sto te muz nervira, ne brini, normalno je i proci ce
Mene je jucer sve nerviralo... Danas me on malo nervira... Haha...
Grozno
To sto te dolje boli je vjerojatno radi maloga... I mene zna boljeti... Ali ja nisam otvorena, pa bi mozda mogla vidjeti kakvo je stanje do ponedjeljka i otici doktoru jer nikad se ne zna... Moguce da te sve boli radi setnje... Mi smo na pocetku ljeta setali 2x po sat i pol s psom ... Aaaajmeeeee kako me samo boljelo eeeeeej .. tako da, pripazi!!!! Mi smo se jucer isli s Rubi se setati i bas me to izmorilo, ali mi je bilo super... Ponijela sam vodu sa sobom i sjeli smo na 10ak min... Setnja je trajala oko pola sata, ako ne i vise samo jer ja sporo i zdepasto hodam + jer smo sjeli... Nemoj riskirati vise!!! A sto se one zenske koja je rodila tice, ja se zezam sa svima kako cu s autom po muza na posao doci da se idem poroditi
Jer cesto idem sama svugdje
Violeta, drago mi je sto je proslo i sto ste jos u komadu!A to sto te muz nervira, ne brini, normalno je i proci ce
Mene je jucer sve nerviralo… Danas me on malo nervira… Haha…
Grozno
To sto te dolje boli je vjerojatno radi maloga… I mene zna boljeti… Ali ja nisam otvorena, pa bi mozda mogla vidjeti kakvo je stanje do ponedjeljka i otici doktoru jer nikad se ne zna… Moguce da te sve boli radi setnje… Mi smo na pocetku ljeta setali 2x po sat i pol s psom … Aaaajmeeeee kako me samo boljelo eeeeeej .. tako da, pripazi!!!! Mi smo se jucer isli s Rubi se setati i bas me to izmorilo, ali mi je bilo super… Ponijela sam vodu sa sobom i sjeli smo na 10ak min… Setnja je trajala oko pola sata, ako ne i vise samo jer ja sporo i zdepasto hodam + jer smo sjeli… Nemoj riskirati vise!!! A sto se one zenske koja je rodila tice, ja se zezam sa svima kako cu s autom po muza na posao doci da se idem poroditi
Jer cesto idem sama svugdje
I ja mislim da su to hormoni pa smo takve. Al eto danas je otisao na radnicke igre pa ide svirat tako da sam do sutra sama😊 Haha mogla bi ti sama ono idem se odvesti na porod 😂 Sutra sam mislila ici u portanovu s prijateljicom a sad me malo strah, jer to je setnja od 2h sigurno, kava, kupnja, nemam gdje lec, i sad nakon ovog jucer nije mi bas svejedno.
Ajde dobro je zabrsilo onda..preforsirala si se vjv...a za Portanovu..ja nebih riskirala, ali to jr naravno na tebi..mislim da ja zadnjih 30 dana necu nikud iz kuce mrdnut osim do ducana po kruh i osnovne namirnice. Samo mi zao sto cu preskocit rodendan od necakinje al necu se usudit ic 10 dana prije termina sama, i to 30ak km od bolnice (u jednom smjeru)...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Violeta, a bilo bi u redu da nas u toliko mj s vremenom uhvati koji trenutak hormona Kad se sjetim kakva je frendica 8 mj bila... Aaajmeee, ja sam mila majka nasprem nje
Neka... Samo ti uzivaj i odmaraj... Nemoj raditi nista... A ja osobno ne bih otisla sa frendicom u setnju, ako vec nemate gdje odmoriti!!
Sortiraj odgovore
Najstariji