Ajme koja lijepa busa 😍
Violeta hvala bogu da je prestalo...nemoj vise toliko setat.....jos koji tjedan. Ja hodam ko umiruca starkelja kad idem digod u ducan i na plac ili tu po kvartu, jer da normalno hodam osla bih brzo u rodiliste.....kad rodim onda cu opet normalno setkat se, sad se bolje strpit kad je tako kako je.
žena-majka-carica:)
Sretna ja zivim 50min od bolnice. Ali je taj trg centar u Osijeku i kad bih isla ponela bi torbu, jer dok ja dodem doma i natrag to je najmanje sat i pol voznje. I ovak iskreno nije mi svejedno ako se pocnem naglo otvarat il nesta, jer ipak sam ja daleko od bolnice. Bolnica je u Osijeku, a ja zivim selo iza Đakova. Jos ako je guzva na cesti sat vremena mi treba.
Iako ovako sve radim doma, cistim, kuham, perem, vozim auto, jedino muz obavlja "teze"poslove. Nisam neki panicar, al prva mi je beba i dugo smo ga cekali pa mi je malo stresno kad me uhvate bolovi, jer do sad je sve bilo u redu.
Dena tako nesta slicno je i kod mene. Jel moguce da nam se misici rastezu pa zato pece i boli? Ja sam isto magnezij popila kasnije i evo danas nemam tegoba, magnezij cu danas popodne popit, mozda si ovih dana i povecam dozu jer pijem sumeci a dokt je reko da mogu 2 dnevno. Do sad sam 1. Kako si sada?
Dzenny bas si lijepaa 😊😚😚
I ja cu danas vozit ipak, idem muza odvest na svirku, sad me zvao dolazi doma pa ce se sredit i da ga odvezem pa si idem po pizzu i idem do mojih. Osjecam se dobro i nekako ne mogu biti u kuci.
Bila mi je prijateljica, malo mi je skratila vrhove i popile smo kavu bas mi bilo lijepo. Rekla je ona i jos 2 prijateljice ako bilo sta trebam da zovem, da bolje njih zovem nego da se naprezem. Bas su me razveselile 😊 Lijepo je znat da imas prave ljude oko sebe 😊
Hvala na linku za rolice....ja nisam u tim fejs grupama za prodaju baby stvari ali u ovu cu ic samo radi tih chicco rolica...ak se vec nisu prodale....meni su naaaaj 😍
Ajme koja lijepa busa 😍
Violeta hvala bogu da je prestalo…nemoj vise toliko setat…..jos koji tjedan. Ja hodam ko umiruca starkelja kad idem digod u ducan i na plac ili tu po kvartu, jer da normalno hodam osla bih brzo u rodiliste…..kad rodim onda cu opet normalno setkat se, sad se bolje strpit kad je tako kako je.
Slazem se 😊 Kod mene je problem sto ja mislim ma mogu ja sve, pa onda hodam normalno, nekad ubrzam. Ne zelim bas da samo lezim, ali svakako vu paziti. Jer eto kao i ti sto kazes da normalno hodas otisla bih u rodiliste, tako da je bolje da budemo oprezene i slusamo svoje tijelo i pratimo signale. Bas mi je i prijateljica rekla sa sam puno hodala a nisam imala nit jednu pauzu.
Violeta slazem se za torbu! Cemu si stvarat posao ak znas da ce ti jaaaako skoro trebat - bolje da je u autu. Ja blesa jos nisam spremila (imam sve stvari grupirane na 2-3hrpe ali nisam bas ih u torbu stavila) a prosli put jedva do rodilista stigli (15nin voznje) tak da - moram ju danassutra spakovat i jek bude u gepeku. Jer opcepoznato je da svako iduce dite ide sve brze van a moje drugo je vec bilo pre expresno. Jos sad treba stic sto ranije jer ce bit carski....prosli put sam stigla vec 8 prstiju otvorena. Ne jer sam cekala kuci (nisam ni casa cekala cim sam skuzila da su to trudovi - ktenuli smo) nego jer se prebrzo sve odvijalo 😕
Hvala na linku za rolice….ja nisam u tim fejs grupama za prodaju baby stvari ali u ovu cu ic samo radi tih chicco rolica…ak se vec nisu prodale….meni su naaaaj 😍
Ja sam usla jer bi htjela baby gym, skupi su mi novi ovi koji se meni svidaju. Pa pratim polovne jel ima tko. Mislis da su rolice potrebne? Kod nas to bas ne kupuju pa ne znam sta da radim.
Treca sreca samo ti spakuj torbu, neka bude spremno. Opa brzo si se otvorila...dobro je biti spreman za svaki slucaj.
Eto trudnica koju sam spominjala do podne kod doktora poletna i bez ikakve naznake da ce roditi, na kraju u noci ode u rodiliste.
Bolje nek je torba spremna i uz tebe, nikad se nezna!
Ja sam se evo fino narucala sada i malo cu odmorit pa cu ic pravit sataras za u skrinju. Imam puno paradajzna na vrtu pa da ne propadne. Paprike sam kupila na placu i dobro..
Kupila sam si spavacicu s gumbicima sa strane..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dzeny, trbuh je wauuu😍😍😍
meni je danas rekla zena na placu (kod koje ja uvijek kupujem) da nisam puno dobila, samo trbuh, i da on nije prevelik. Kaze da sam ja njena buca😊
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Super za kuhinju sanjchi....najgore kad stoji posao i ceka. Pa nek je ovaj 1tis skuplji....sta ces sad.
Ja sam dobila info da sred next tjedna stize ugradbeni ormar + djeci novi radni i viseca.....nadam se da cu 2u1 ti docekat jer ima tu posla preslozit i reorganizirat. Teoretski mogli bi to oni i hez mene odradit, al ja sam control freak 😋 pa bih radije bila tu. Kad sve slozim onda mogu u bolnicu..
Sortiraj odgovore
Najstariji