Barbs ja sam sve posebno uzela 😊 Znam samo da je bodi s masnicom iz H&Ma.. ma polako vec ces nesta iskombinirati.
Barbs ja sam nekoliko puta obisla ducane, doduse nemam neki izbor tu kod nas - kik, c&a, takko, h&m i kos neki kao dijecji al nema za tako male bas stvari, i nista mi se nije dopalo.
Na kraju sam kupila u h&m-u tregerice koje izgledaju ko traperice al su zapravo najvecim dijelom pamuk, skroz mekane i bodic koji je bio u kompletu sa drugim hlacicama, onim skroz tankim sa sirokom pasicom, al nisu imali takovih pojedinacno pa sam to uzela i spasala sa hlacicama. A za par dana sam isla na pregled i otisla do c&a po kapicu (koju jos nisam kupila) i vidjela da su konacno dobili benkice za decke, jako slatke i dobar materijal ( do onda sam nasla samo plisane u kiku), pa mozda, ak nisu dobili, kod vas bude isto za koji dan. ☺
url=https://lilypie.com]
Obozavam ovog stolara😂😂😂😂 vec je bio i odvezo elemente👏👏
Ah teta s placa (ima sina starijeg od mene 2-3 god pa joj dodem kao kcer)💕
Ja polako kupujem stvari za torbu i onda na kraju samo kupim kofer, to spakiram i spremna sam. To cemo isto tamo negdje sredinom mjeseca kad i sve ostalo...
Cijela kuca mi mirisi na dinstano povrce😋😋😋😋
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
A robica...pa ja sam kao kupila odjelce..al kad dode deblja robica potrazit cu neku drugu kombinaciju😊
Violeta, samo ti odmaraj i nemoj se naprezati!!
Dena, vidjela sam u C&Au body benkicu ali ne znam s cime bih to kompletirala.... Grrrr Inace, imaju pamucne i imaju onako plis tamo u C&Au kod nas..
Sanjchi,primio se on posla!!
Ja imam xy komada koji su mi u uzem izboru al nemam pojma kad cy tocno rodit pa ni jemam spremljenu the kombinaciju. A nisam pobornik kupovanja gotovih kombinacija...ako pojedinacno mozes ljepse + jeftinije proc. Uostalom volim da se to posli moze nosit a ne da je iskoristivo samo taj 1 dan za izlazak....
žena-majka-carica:)
Treca sreca, tako i ja razmisljam i gledam pa zato sam neodlucna..Ali naici ce vec nesto... Necu se bedirati prije vremena
Cure, moguce da uskoro dobijemo onu Ljuljaku/njihaljku Tiny love... Nisu mi se javili oni kojima sam poslala upit i prije rucka gledam i nadjem istu koju smo htjeli jos jeftiniju... 350kn +pt... Rekao je taj gospodin da ce se raspitati koliko bi nas dosla postarina ako platimo pouzecem.... Cekam vijesti, ali 99,99% da ju kupujemo i ea cemo ju dobiti za koji dan
Barbs super za ljuljacku! 👏👏
A ja sam danas primjetila strije na trbuhu😒
Ej cure, mi se vracamo iz sopinga, 6 sati smo bili u sopingu, nis se nisam umorila 😄 sad se vracamo u klc, pokupimo L i pravac na dane piva 😊
Dzenny, suuuper trbuh!
Barbs, super za ljuljacku!
Sanjchi, zao mi je za strije, nadam se da ih nemas puno, ali nije ni to nista strasno 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji