Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebushka
    27. Kolovoz 2017. 07:36

Evo barbs, ja imam za sad dvi kombinacije za izlazak pa cu vidit koja ce bit 
    zgodnija, nadam se da ce im br 50 odgovarat, i uz to imam neke dvi kapice i hulahopke ako bude jako zima (lako ih skinem...) - svu robu koju imam sam dobila tako se ne moram mucit s biranjem i trazenjem 
    E da, ljubicasti kombinezon ima i meru na guzi 

• Bebushka
    27. Kolovoz 2017. 07:39

*medu na guzi...prerano sam se probudila 
    I bila si pitala nekoga za poviseni madrac, praksa je da se stavi nesto tipa knjiga ispod madraca di je bebi glava, tako je beba na ravnom, a glavica joj je ipak malo na povisenom radi bljucanja i to, znaci ne moras nista kupovat u ovom slucaju 

• Bebushka
    27. Kolovoz 2017. 07:58

A evo i moja veeeelika pupa, jer velike cure ne stanu u malu dobila sam hrpu strija, prvo s donje strane pa sad i bocno...kad pomislim da bi mogla komodno jos mjesec dana rast stvarno se zapitam kako i kuda?? 
    Eto, inace nisam od slikavanja al stvarno nemam pametnijeg posla trenutno 
    Zelim svima lipu nedilju, odmorite se i pozovite se negdi na rucak 

mc_mouse
    27. Kolovoz 2017. 08:19

Benshka, pa za te cure je sve predivno 😍😍
    Nadam se da cu imati i curicu da se mogu kao Treca sreca ispucati u kupnji 😂😂

Sanjchi ne mogu se sjetiti koji točno model bebetto kolica tražiš no evo ti linka za žuta na akciji https://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-bebetto-vulcano-3u1-s-line-sl05-bijela-rama-dostupno-odmah/

27. Kolovoz 2017. 08:42

Barbs neka ste uzivali na rostilju👏👏
    Bebushka, stvarno velika pupa..hehe...a jos imate mjesec dana, kazes??? Ajmee...hehe...pa kakva ce bit tek pred porod😍
    McMause, a taj posebni dio...to sam zaboravila😂 kod mene nije bilo tesko (i jos smo smjeli knjige imat i literaturu)..nisi valjda taj posebni dio pala ispit? 
    A kolica-hvala ti na linku😊 takva bas zelim, samo sto mi je receno da jr taj model od koze, a ja bi od tekstila..i malo je tamnija siva na modelu od tekstila (evo slikica)

A mi smo jucer bili u Karlovcu (ne na danima piva)😒😒 opet im se nesto potrgalo na stroju, pa smo isli po neke dijelove (isla sam s njim da ne ide sam) probusili su gumu na traktoru (koja je btw, veca od mene tj. visa) tako da mu je bas bio krasan dan.. Pa ga necu onda jos i ja gnjavit jer ce umjesto da poveca budzet za kolica, snizit ga😂😂😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

mc_mouse
    27. Kolovoz 2017. 08:50

Pala sam sustav državne uprave. Znaci frajer je zaokruživao jedna pitanja (na koja znam odgovor), a pitanja sto me pitao nemaju veze sa "skriptom" s njihove stranice. I to sam skužila tek kad smo krenuli iz ministarstva ja i suprug (jer sam si uslikala taj ispit sto sam pala). I manje vise rec je da sam u šoku jer kažem ti da sam to najviše učila.
    A ti financijski pehovi, uvijek nešto 😡

Suncokretica
    27. Kolovoz 2017. 08:58

Jutro!
    Mcmouse, drago mi je da si uspjela riješiti većinu ispita, i taj jedan ćeš položiti kad tad, svaka čast učiti sad u trudnoći, ja imam osjećaj da ne bi mogla 
    Sretna, bome st see fino vi našetali, ti si očito mama i trudnica u formi 
    Bebushka, preslatke su kombinacije za izlazak!! A tvoja buša je baš velika i lijepa 
    Dajte me podsjetite (ne sjećam se tko je pisao), kako s octom dezinficirate stvari? Razmišljam kako da dezinficiram nosni aspirator i dude?

27. Kolovoz 2017. 08:59

mc_mouse

Pala sam sustav državne uprave. Znaci frajer je zaokruživao jedna pitanja (na koja znam odgovor), a pitanja sto me pitao nemaju veze sa "skriptom" s njihove stranice. I to sam skužila tek kad smo krenuli iz ministarstva ja i suprug (jer sam si uslikala taj ispit sto sam pala). I manje vise rec je da sam u šoku jer kažem ti da sam to najviše učila.
    A ti financijski pehovi, uvijek nešto 😡

E to je i meni bilo najteze😒 taj ispit. Mislila sam da cu Uniju past al to sam prosla ko od sale, i kad sam ih imala 5 onda sam isla na taj ispit😂😂😂 da se ne zbediram, pa ak sta padnem onda sam to polozim. Ali na kraju me zenska pitala pitanja iz drugog predmeta, a ja onak😳😳 al sam sutila, hahha...nisam htjela past pa tak da sam jedan predmet dva puta prosla😝😅
    Al dobro, jedan ispit nije strasan, i vec si ucila, pa ce to vise-manje bit samo ponavljanje..ne sumnjam ja u tebe😉

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    27. Kolovoz 2017. 09:03

Mc Mouse, proci ces slijedeci put! Steta sto nisi ovaj, ali sto je tu je... Nit prva nir zadnja... Ja rijetko koga poznajem koji je iz prve polozio drzavni ispit... Npr neki frend od muza je pravosudni iz 3.polozio... neka poznanica ce sada ici 3.put na drzavni kao odgajatelj... Ali njoj ne daju da prodje aktivnost i automatski nema pravo izaci na usmeni... Mislim da je to jer se bila tijekom staziranja dosta bahatila itd... Pa je to vec drugi par carapa... Ali proci ces ti to slijedeci put!! 
    Sanjchi, ah jooojjj, ti popravciii  Groznoooo.... Stvarno su lijepa kolica  A muza tlaci nakon 10.9. ahahahhaa
    Bebuska, bas si divna!!  A vidis, i ja sam gledala da kupim kao i ti s prve slikice... I onda sam mislila da mozda nije dobro jer se prica o bodibenkici, tutici....itd... I onda sam se pogubila 

Kiki156
    27. Kolovoz 2017. 09:10

Jutro curke! 😘 
    Ja se ne mogu pohvaliti odvaljenim kilometrima, jucer smo muz i ja krenuli navecer u setnju kvartom i uhvatili su me oni bolovi kao menstrualni, vratili se doma za 10 min 😂 S tim da sam jucer isla do mojih pa sam bila aktivna, al svejedno... danas moram laganim tempom. 
    Mi smo kupili robicu za izlazak iz bolnice! ☺️ Ispod cu body, na noge carapice i jos kapicu na glavu. Mislim da ce to biti dovoljno. 
    Ove vrucine mi vec idu na zivce, danas je opet vruce i meni je vec sad prevruce! A kad ovako przi ne mozemo nigdje ici 😒
    Cure trbuscici su vam predivni! Stvarno smo sve vec veeelike 😍
    Suncokretice za dezinfekciju octom cure su pisale da ide jedna zlica u lonac s ovodom, to zakuhas i onda ubacis sto zelis unutra. 
    Evo naseg odijelca ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.