Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    26. Kolovoz 2017. 09:50

Sanjchi, aaaah joooj... Steta za rodjendan, ali shvatit ce... Ipak je to riskantno.. 
    Ja za sebe ne mogu reci da necu nigdje ici  Jer me ceka djevojacka i pir .. ali srecom u petak je djevojacka, u nedjelju pir... I odbrojavanje moze na miru krenuti
    Jos 15d i tu su nam turisti... Cini se kao da je to puno dana, ali je malo... Mada je puni za nekoga tko to vise ne moze docekati 

• sretna
    26. Kolovoz 2017. 09:52

Mi se spremamo za cjelodnevni sopong, bit ce setanjaaaaa 😄 a kad se vratimo ja olaniram da odemo s malim na dane piva da se vozi u lunaparku. Uglavnom, cijeli dan ce biti u pokretu 😄

violeta1
    26. Kolovoz 2017. 09:54

Sanjchi steta za rodendan ali razumijem te. Mi kad bi isle u portu, to je 10min od bolnice pa bi morala nosit i torbu. Joj tak me to muci bit doma, ne volim danima bit doma 1-2 dana i vec moram nekuda. A sad me bas strah sta da nesta bude 🤔
    Barbs brzo ce 15 dana samo ne razmisljaj o datumu vec ono danas cu ovo sutra bi ono i vidis kak ce brzo proci.

barbs
    26. Kolovoz 2017. 09:58

Sretna, uzivaaaajteee!!!  Zelim vam da kupite puno lijepih stvarcica i da se zabavite u lunaparku!! 
    Violeta, oooobaveznoooo torbu sa sobom...  Gdje god isla.. I meni ce biti u gepeku kad budem isla na djevojačku i pir... S time da za djevojacku sam u Puli, a za pir u Rovinju, nekih pol sata od Pule, pa ce biti veeeeeseeeeloooo 

barbs
    26. Kolovoz 2017. 09:59

P.S. Violeta, to i radim!! Razmisljam  sto sve imam za napraviti itd... 😊😊😊

• sretna
    26. Kolovoz 2017. 10:05

Ali zasto nosit torbu sa sobom ako ste blizu bolnice? Ono i da vam krenu trudovi, necete odmah trcat u bolnicu, bolje dio doma obavit ili ako vam lukne vodenjak. Ak ste blizu doma sam skocite po torbu i u bolnicu. Ne znam, ja uopce nemam strah od toga i ne mislim biti zatvorena doma u strahu od trudova. Sve radim sama, vozim svaki dan...cemu panika?

• Dena1009
    26. Kolovoz 2017. 10:25

Violeta drago mi je da si bolje. I ka sam imala ludu noc pa sam se sjetila tebe.  Jucer sam zaspala na kaucu i u ponoc me probudili jaki grcevi skroz dole, malac se bacao bas u tom dijelu, probadalo, peklo, uzas. Onda sam se prebacila u krevet, skvrcila i malac se nekako umirio pa sam zaspala. Probudila sam se prvi put i jedva okrenula na drugu stranu, al sam natrag zaspala. Sljedeci put sam se probudila u 5 i morala na wc, obrisem se i vidim krv. Sva sreca pa sam se sjetila, da sam se jucer depilirala, pogledala sam sa zrcalom kad stvarno mala ogrebotina sa strane. Al se malac opet poceo  bacati i opet grcevi i opet pece i onda sam se sjetila, da sam navecer od svega toga zaboravila magnezij. I nakon sto sam ga popila se konacno smirilo i natrag sam zaspala. Sad jos imam pritisak  al nije tako strasno. 

url=https://lilypie.com]

dzenny
    26. Kolovoz 2017. 10:55

Jutro cure.. evo ja se tek sad probudila..
    Mn jutros isto malo boli stomak.. ali,pred termin smo pa nam nije zamjeriti.. 😉
    I ja jos uvijek vozim sama,mislim ne vozim duge relacije,ali nekih 50-60 km u jednom pravcu jos uvijek se usudim.. 😂

dzenny
    26. Kolovoz 2017. 10:57

barbs
    26. Kolovoz 2017. 11:31

Bome, Sretna, u neku ruku imas pravo 😁
    Dzenny, kako si lijepaaaaa!!!  Super napredujete ...
    ja stalno sama vozim.... Jedino ako ne idem negdje s muzem onda on vozi 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.