Sanjchi, aaaah joooj... Steta za rodjendan, ali shvatit ce... Ipak je to riskantno..
Ja za sebe ne mogu reci da necu nigdje ici Jer me ceka djevojacka i pir .. ali srecom u petak je djevojacka, u nedjelju pir... I odbrojavanje moze na miru krenuti
Jos 15d i tu su nam turisti... Cini se kao da je to puno dana, ali je malo... Mada je puni za nekoga tko to vise ne moze docekati
Mi se spremamo za cjelodnevni sopong, bit ce setanjaaaaa 😄 a kad se vratimo ja olaniram da odemo s malim na dane piva da se vozi u lunaparku. Uglavnom, cijeli dan ce biti u pokretu 😄
Sanjchi steta za rodendan ali razumijem te. Mi kad bi isle u portu, to je 10min od bolnice pa bi morala nosit i torbu. Joj tak me to muci bit doma, ne volim danima bit doma 1-2 dana i vec moram nekuda. A sad me bas strah sta da nesta bude 🤔
Barbs brzo ce 15 dana samo ne razmisljaj o datumu vec ono danas cu ovo sutra bi ono i vidis kak ce brzo proci.
Sretna, uzivaaaajteee!!! Zelim vam da kupite puno lijepih stvarcica i da se zabavite u lunaparku!!
Violeta, oooobaveznoooo torbu sa sobom... Gdje god isla..
I meni ce biti u gepeku kad budem isla na djevojačku i pir... S time da za djevojacku sam u Puli, a za pir u Rovinju, nekih pol sata od Pule, pa ce biti veeeeeseeeeloooo
P.S. Violeta, to i radim!! Razmisljam sto sve imam za napraviti itd... 😊😊😊
Ali zasto nosit torbu sa sobom ako ste blizu bolnice? Ono i da vam krenu trudovi, necete odmah trcat u bolnicu, bolje dio doma obavit ili ako vam lukne vodenjak. Ak ste blizu doma sam skocite po torbu i u bolnicu. Ne znam, ja uopce nemam strah od toga i ne mislim biti zatvorena doma u strahu od trudova. Sve radim sama, vozim svaki dan...cemu panika?
Violeta drago mi je da si bolje. I ka sam imala ludu noc pa sam se sjetila tebe. Jucer sam zaspala na kaucu i u ponoc me probudili jaki grcevi skroz dole, malac se bacao bas u tom dijelu, probadalo, peklo, uzas. Onda sam se prebacila u krevet, skvrcila i malac se nekako umirio pa sam zaspala. Probudila sam se prvi put i jedva okrenula na drugu stranu, al sam natrag zaspala. Sljedeci put sam se probudila u 5 i morala na wc, obrisem se i vidim krv. Sva sreca pa sam se sjetila, da sam se jucer depilirala, pogledala sam sa zrcalom kad stvarno mala ogrebotina sa strane. Al se malac opet poceo bacati i opet grcevi i opet pece i onda sam se sjetila, da sam navecer od svega toga zaboravila magnezij. I nakon sto sam ga popila se konacno smirilo i natrag sam zaspala. Sad jos imam pritisak al nije tako strasno.
url=https://lilypie.com]
Jutro cure.. evo ja se tek sad probudila..
Mn jutros isto malo boli stomak.. ali,pred termin smo pa nam nije zamjeriti.. 😉
I ja jos uvijek vozim sama,mislim ne vozim duge relacije,ali nekih 50-60 km u jednom pravcu jos uvijek se usudim.. 😂
Bome, Sretna, u neku ruku imas pravo 😁
Dzenny, kako si lijepaaaaa!!! Super napredujete ...
ja stalno sama vozim.... Jedino ako ne idem negdje s muzem onda on vozi 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji