Ja bas i nisam prosla jeftinije, al s obzirom da smo vecinu robice dobili, a to mi je jedino bilo lijepo, odlucila sam da mu to uzmem.
Jedino nisam sigurna da li ce masna na bodicu doci da se vidi iznad hlacica, pa sam pripremila i jedan obicni za svaki slucaj.
Sesirice sam opkuhala jos jednom sa malo octa i super su, ko novi!!
url=https://lilypie.com]
Sanjchi super za majstora, a strije nadam se da nece puno ih biti 😉 Samo se mazi i dalje.
Sretna uzivaj danas na maksimum 😚😊
Barbs super za ljuljacku, slikaj nam kad stigne 😊
Nema ih puno😅 nisu ni velike, ali eto, primjetila sam ih
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Nema ih puno😅 nisu ni velike, ali eto, primjetila sam ih
Primjetila sam ih pa rekoh da se pozalim😜
Za jednu dobru vijest ide losa...keramicar otkazao jer mu je mama bolesna, mora na kemoterapije pa nemoze doc.. Sad trazit drugog keramicara😩😒
Sretna lijepo se provedite na danima piva😊
Sesirice sam opkuhala jos jednom sa malo octa i super su, ko novi!!
super! koji si ocat koristila....jabučni ili?
i hvala Marijani za savjet....tako ću i ja svoje (još nisam!)
žena-majka-carica:)
I naravno, ocekujemo slikice sopinga! 😉
Sad smo doma dosli. Kaze mob da smo prohodali 8,61 km odnosno premo 11500 koraka 😄
Sad cu pročitati sve zaostatke no prvo da vam javim da sam pala 1 predmet, a položila 8 njih. Tako da moram opet izaći na ispit, ali sva sreca samo za taj jedan. U roku od mjesec dana. Mada, ne ide mi u glavu da stvar koju sam pripremala dva mjeseca - padnem. Čovjek je tako čudno postavljao pitanja. Ja sam se preznojavala. Bilo je prevruće. Sve predmete pomiješala i jos uvijek ne znam odgovor na njegova pitanja. Svašta bas.
Kupili smo kolicaaaaaaaa 😁😁😁😁 na popustu od -15%. Ja presretna jer za njih ni ne računam na veći popust (Stokke scoot) 😍
Sad cu pročitati sve zaostatke no prvo da vam javim da sam pala 1 predmet, a položila 8 njih. Tako da moram opet izaći na ispit, ali sva sreca samo za taj jedan. U roku od mjesec dana. Mada, ne ide mi u glavu da stvar koju sam pripremala dva mjeseca - padnem. Čovjek je tako čudno postavljao pitanja. Ja sam se preznojavala. Bilo je prevruće. Sve predmete pomiješala i jos uvijek ne znam odgovor na njegova pitanja. Svašta bas.
Kupili smo kolicaaaaaaaa 😁😁😁😁 na popustu od -15%. Ja presretna jer za njih ni ne računam na veći popust (Stokke scoot) 😍
Cestitam 👌👌👌👌 Najbitnije da je skoro sve rijeseno i taj jedan ces rijesiti 😊😊😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji