Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    26. Kolovoz 2017. 21:53

mouse - super za kolica, nek si se počastila taman da proslaviš ovih 8. A taj jedan ne može bit toliko gadan da ga sad ne upsiješ riješti....još kad te vide trudnu....ma progledat će ti:)
    sretna - to si hodala normalnim (netrudničkim) tempom?? (ja isto u par navrata otišla u petosatni shopping u zadnjih misec-dva ono baš temeljiti, ali uz xy sjedanja na kavu/slajo/ručak....da si presječem malo da ne hodam previše u komadu)

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    26. Kolovoz 2017. 21:57

mi kupili danas isofix bazu za as, muž išao po nju (u istom gradu sam našla, za 500kn)
    jedna briga manje...
    sad se još mislim dal uložit u električnu izdajalicu (ručnu ću dobit od rodice, ali mislim se - možda je električna dosta bolja, a ja ne znam šta propuštam jer sam uvik imala ručne....)
    i to je to od potrepština
    onda mi na listi mi ostaju još samo neke stvari koje nisu nužno vezane za dolazak bebe, ali eto već ih dugo želim kupit a pogotovo kad dolazi beba (ovlaživač sobni neki kvalitetan, i objektiv za fotić s malim DOF)
    plus neke gluposti (luksuz) koje mogu kupit bilo kad - ethereal šarene tetre, hranilica (imam fore pol godine), njihaljka/viper ako vidim da nitko neće kupit za babine (a vjv neće, pogotovo neku bolju kakvu bih si ja upikirala)

žena-majka-carica:)

26. Kolovoz 2017. 22:09

Mcmause, cestitam na ispitima, a rijesit ces i taj jedan! Samo, kak si ti imala 9? Pa ja sam ih 7 polagala😕
    Super za kolica! Slikica? 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

dzenny
    26. Kolovoz 2017. 22:32

Hvala,cure. 😘
    Mc_mouse,bravo za ispite i bravo za kolica.. 
    Sretna,slikice shoppinga?? Neka si se ti nauzivala 😉
    Ja sam torbu prosli tj spakovala.. 😉 aa bebicinu odjecu u kojoj ce iz bolnice sam vec stavljala.. 😉
    Eto mi smo danas bili kod prijatelja na rostilju i evo dosli kuci,i sad bass odmaram.. 😉

• Dena1009
    26. Kolovoz 2017. 22:33

treca_sreca

Dena1009

Sesirice sam opkuhala jos jednom sa malo octa i super su, ko novi!!

super! koji si ocat koristila….jabučni ili?
    i hvala Marijani za savjet….tako ću i ja svoje (još nisam!)

Stavila sam obicni, pola male zlicice.
    El izdajalice - aventova je sad na amazonu 50% snizena + postarina oko 10€ za HR

url=https://lilypie.com]

barbs
    27. Kolovoz 2017. 02:38

Helloooo 
    Eto mene doma.... Muz vec spava .. bili na rostilju od frendova od nekih 19h do sada. Ujutro me ceka kavica s kumom. Nisam dugo 
    Sretna, SVAKA CAST na svemu!! 
    Dena, bas cu i ja isprobati sterilizirati octem sesirice.
    Sanjchi, jaaakooo mi je zao za majstora....  Grozno..... Svakako se nadam da cete naci brzo drugog.... I zao mi je radi strija.... Uuufffddd... Ja ih imam od puberteta
    Treca sreca, super za obavljeni soping!!  A kakvu ni ljuljacku htjela!? Kao I me i ja sto smo gledale ili neku xy??? Pa reci ljudima sto vam treba ako pitaju... Ilo ovako, ubaci u razgovoru!!
    Mc Mouse, zao mi je radi ispita kojeg si pala... Ali 9 predmeta na drzavnom??  Kad je slijedeci rok??? Super za kolica... cekamo slikicu
    Dzenny, neka je torba spremna!! 

barbs
    27. Kolovoz 2017. 02:39

Laku noooc, mameee!! 

mc_mouse
    27. Kolovoz 2017. 07:13

Sanjchi, Barbs, zbog posebnog dijela ispita, opću dio je isti svima, ali posebni sam imala more toga. Nismo jos sklopili kolica :) zasad imam samo slike s neta 😂
    I jos uvijek vas nisam stigla sve pročitati 🙈
    U bubamari sam jučer uzela chicco uloške za 50kn (klub cijena do kraja mjeseca)

mc_mouse
    27. Kolovoz 2017. 07:15

Kroz 30 dana idem polagati taj 1 sto je ostao. Očito mi je suđeno učenje na plaži 😭

• sretna
    27. Kolovoz 2017. 07:31

Treca sreca da, netrdunickim hodom 😄 ukupno smo sjedili mozda pola sata za rucak i to je to. Stalno vam pisem kak se osjecam ko da ni nisam trudna i sve mogu normalno pa mi nd vjerujete 😂
    Mc mouse, steta za taj jedan ispit, al budes i njega sredila! I super za kolica 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.