mouse - super za kolica, nek si se počastila taman da proslaviš ovih 8. A taj jedan ne može bit toliko gadan da ga sad ne upsiješ riješti....još kad te vide trudnu....ma progledat će ti:)
sretna - to si hodala normalnim (netrudničkim) tempom?? (ja isto u par navrata otišla u petosatni shopping u zadnjih misec-dva ono baš temeljiti, ali uz xy sjedanja na kavu/slajo/ručak....da si presječem malo da ne hodam previše u komadu)
žena-majka-carica:)
mi kupili danas isofix bazu za as, muž išao po nju (u istom gradu sam našla, za 500kn)
jedna briga manje...
sad se još mislim dal uložit u električnu izdajalicu (ručnu ću dobit od rodice, ali mislim se - možda je električna dosta bolja, a ja ne znam šta propuštam jer sam uvik imala ručne....)
i to je to od potrepština
onda mi na listi mi ostaju još samo neke stvari koje nisu nužno vezane za dolazak bebe, ali eto već ih dugo želim kupit a pogotovo kad dolazi beba (ovlaživač sobni neki kvalitetan, i objektiv za fotić s malim DOF)
plus neke gluposti (luksuz) koje mogu kupit bilo kad - ethereal šarene tetre, hranilica (imam fore pol godine), njihaljka/viper ako vidim da nitko neće kupit za babine (a vjv neće, pogotovo neku bolju kakvu bih si ja upikirala)
žena-majka-carica:)
Mcmause, cestitam na ispitima, a rijesit ces i taj jedan! Samo, kak si ti imala 9? Pa ja sam ih 7 polagala😕
Super za kolica! Slikica?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Hvala,cure. 😘
Mc_mouse,bravo za ispite i bravo za kolica..
Sretna,slikice shoppinga?? Neka si se ti nauzivala 😉
Ja sam torbu prosli tj spakovala.. 😉 aa bebicinu odjecu u kojoj ce iz bolnice sam vec stavljala.. 😉
Eto mi smo danas bili kod prijatelja na rostilju i evo dosli kuci,i sad bass odmaram.. 😉
Sesirice sam opkuhala jos jednom sa malo octa i super su, ko novi!!
super! koji si ocat koristila….jabučni ili?
i hvala Marijani za savjet….tako ću i ja svoje (još nisam!)
Stavila sam obicni, pola male zlicice.
El izdajalice - aventova je sad na amazonu 50% snizena + postarina oko 10€ za HR
url=https://lilypie.com]
Helloooo
Eto mene doma.... Muz vec spava .. bili na rostilju od frendova od nekih 19h do sada. Ujutro me ceka kavica s kumom. Nisam dugo
Sretna, SVAKA CAST na svemu!!
Dena, bas cu i ja isprobati sterilizirati octem sesirice.
Sanjchi, jaaakooo mi je zao za majstora.... Grozno..... Svakako se nadam da cete naci brzo drugog.... I zao mi je radi strija.... Uuufffddd... Ja ih imam od puberteta
Treca sreca, super za obavljeni soping!! A kakvu ni ljuljacku htjela!? Kao I me i ja sto smo gledale ili neku xy??? Pa reci ljudima sto vam treba ako pitaju... Ilo ovako, ubaci u razgovoru!!
Mc Mouse, zao mi je radi ispita kojeg si pala... Ali 9 predmeta na drzavnom?? Kad je slijedeci rok??? Super za kolica... cekamo slikicu
Dzenny, neka je torba spremna!!
Sanjchi, Barbs, zbog posebnog dijela ispita, opću dio je isti svima, ali posebni sam imala more toga. Nismo jos sklopili kolica :) zasad imam samo slike s neta 😂
I jos uvijek vas nisam stigla sve pročitati 🙈
U bubamari sam jučer uzela chicco uloške za 50kn (klub cijena do kraja mjeseca)
Kroz 30 dana idem polagati taj 1 sto je ostao. Očito mi je suđeno učenje na plaži 😭
Treca sreca da, netrdunickim hodom 😄 ukupno smo sjedili mozda pola sata za rucak i to je to. Stalno vam pisem kak se osjecam ko da ni nisam trudna i sve mogu normalno pa mi nd vjerujete 😂
Mc mouse, steta za taj jedan ispit, al budes i njega sredila! I super za kolica 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji