Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Kolovoz 2017. 21:53

Violeta neznam, mozda bi najbolje bilo uputit se doktoru il na hitnu. Ak vec boli tak jako da bi vristala😳

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    25. Kolovoz 2017. 22:03

sanjchi255

Violeta neznam, mozda bi najbolje bilo uputit se doktoru il na hitnu. Ak vec boli tak jako da bi vristala😳

Cak sam i suzu pustila 😭 Sad lezim i malo se smiri pa malo uhvati. Citam po netu da je to rastezanje u stomaku, priprema za porod. Al ne znam ak to ne prestane uskoro mislim da cu na hitnu. 

• Dena1009
    25. Kolovoz 2017. 22:06

Barbs 30.8. je sljedeci pregled, a zatim 8.9.
    Dzenny i mene ti dole tiska, jucer me bolilo, pa sam isto rekla muzu da ide samnom da se istusiram, da mi kosa ne bude masna 😅 Danas je bolje, al sve cesce me stegne i zaboli u trbuhu, bilo smo na tecaju i tamo se istezala ko da vjezbam jogu, jer mi ovaj hiperaktivac rastavlja rebra u dijelove 😥
    Pupak - danas sam pitala babicu sta da kupim, a ona me u cudu gleda 😮 Veli ona, pa nista, pupak dolazim svaki dan ja obraditi i donesem si sta mi je potrebno, tako dugo dok ne otpadne. Eto, jedna briga manje 🙂

url=https://lilypie.com]

Belle84
    25. Kolovoz 2017. 22:37

Sto se carskog reza tice, moja sestra je rodila carskim na Sv.Duhu, rodila u cetvrtak, u nedjelju isla doma. Nista duze nego kod prirodnog poroda. Prvi dan ju je bolio rez i dobivala je stalno nesto protiv bolova, vec drugi dan je hodala normalno. Doma kad je dosla vise ju nije toliko bolila rana. Sad ima tako neprimjetan oziljak ispod razine gacica. Nekad je carski bio bauk, danas to vise nije tako. Pogotovo ne kad je dogovoren carski. Meni iskreno puno gore zvuci prirodan porod od 20 sati mucenja, epizotomija i slicno da bi se na kraju zenu ipak poslalo na carski. 

barbs
    25. Kolovoz 2017. 22:38

Violeta, ja bih otisla na hitnu za svaki slicaj, kako je i Sanjchi napisala... Jer ipak si ti otvorena i ako boli, nije dobro 
    Sretna, screeshotala sam tvoj savijet za bocno ležanje bebaca 
    Dena i Dzenny, nasmijale ste me sa pranjem kose.. Aliiiiiii kad smo kod toga, ja cu sutra oprati  Jer ionako idemo na rodjendan... I u pon idem na sisanje kod frizerke, pa cu joj isto reci da mi opere  Nikad se ne zna 
    A za PUPAK, Dena, to sam ja pitala tu rodjakinju od muza koja je patronazna sestra i rekla je da onu sve donose... I da to jako ovisi i o pupku...

barbs
    25. Kolovoz 2017. 22:40

Belle, slazem se sto se CRa tice... A i kako je grozno kad te izmuce i na kraju zavrsis na CR kao neka nasa frendica.. bas grozno... Bolje u startu CR nego da te izmuce prirodno i onsa ipak CR.

dzenny
    25. Kolovoz 2017. 22:43

Barbs,mi sad uvijek to trebamo imat u posvjesti,da nas svaki cas moze zaboliti.. operi ti nju,sta je sigurno-sigurno je.. 😉 bolje nego u bolnici da je moras prati.. 
    Dena,i dragi je meni kao "pomogao" oprat kosu.. ustvari vise je odmogao nego pomogao (znaci,njegov zadatak je bio samo da mi tus drzi,medjutim on je umokrio cijelo kupatilo 😡

dzenny
    25. Kolovoz 2017. 22:48

Cure,prvo da objasnim nesto,jer po mom pisanju ja svaki dan drugacije pisem i sa svim imam iskustva 😂😂 da nebi bilo da izmisljam,da mi jedna prijateljica rodila na 10 nacina 😂 znaci,od maja mi se porodilo sigurno 6-7 ne prijateljica vec poznanica.. i u nedjelju je rodila prijateljica od moje prijateljice 😂 rodila je curicu 2950gr.. ali cure,necete vjerovat kako je zenska lako rodila,ona kaze da joj je ko pricao da se moze tako lako roditi,da nebi vjerovala.. navecer joj pukao vodenjak,ujutro osjetila skroz malo bolove i otvorena bila 5cm,kad su poceli malo jaci bolovi (kaze uopsta ne jaki) otisla je u radjaonu i dva puta je dobro zignulo,ona se napela i curica izisla.. bez da su je rezali ili da je ona pukla.. za ne povjerovati..

Belle84
    25. Kolovoz 2017. 22:53

Dzenny to su stvarno rijetke sretnice 😊

dzenny
    25. Kolovoz 2017. 23:00

Da,da belle.. zato kazem za ne povjerivati.. ono rodis i odmha ustanes sa kreveta kao da nisi ni rodio.. niti imas konaca,niti imas ranu.. malo samo sto je pi-pi u cudnom stanju,ali bitno ti je da nista ne boli.. znaci max se mozes posvetiti bebaču.. uhh da je mn tako i pola lako roditi.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.