Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    25. Kolovoz 2017. 19:55

Ja mislim da bih sljedeca mogal biti babylove a za dalje ne znam 😊😚
    I ja sam misla 10tak pelena poneti. A tetra pelene i gazu nisam stavila, to cu staviti. 

treca_sreca
    25. Kolovoz 2017. 20:04

Odmah trebas tetre od prvog dana....ja cu stavit 4-5kom i jos toliko krpixa za bljuckanje. A ako zaglavim u rodilistu (iza carskog je min 5dana?) muz ce donit jos. Za prvi dan dovoljno je 2-3....pa dalje kako sporkash.

žena-majka-carica:)

barbs
    25. Kolovoz 2017. 20:08

Treca sreca, sad sam vidjela baby rolicu  a inace da... Nakon cra ostanes oko 5 dana.. nitko do sada koga ja znam nije ostao vise..
    Spremit cu i ja tetrice i gazice  I za izlazak svedske pelene.

dzenny
    25. Kolovoz 2017. 20:17

Uff nemam me danas od 12h i vec ste natipkale 10-11 stranica..
    Treca_sreca i I_me,nemojte da vas toliko brine carski.. sve zavisi od zene.. moja kolegica je rodila ima mjesec dana na carski,ali cure da ste je samo mogle vidjet.. ja ono zamisljam rodila na carski,sad sigurno lezi.. nakon samo par dana(3-4 dana) ta zena kao da nije rodila.. ja joj kazem da nije normalna,sa sjedezne ustane bez problema,kaze ona "neces mi vjerovat,ranu sam jedino osjetila,kad s rodila pa.prvi put posla ustat,tad me maalo zabolila,ii vise nikako"  Ja ostala u cudu.. 😮

dzenny
    25. Kolovoz 2017. 20:21

Cure bravo za preglede!! 👏👏
    Hmm mn danas nesto cijeli dan steze stomak,malo me po dnu boli,ali nista strasno.. jos nisam nista radila.. i malo kao da me pi-pi boli.. onak pomalo osjetim.. jedva cekam pregled da vidim da nisam se pocela otvarati.. 😉

barbs
    25. Kolovoz 2017. 21:22

Moja sestra je nakon CRa(ne znam tocno kojeg, vjerojatno 3.) Sama se dizala i hodala po sobi, isla do wca sama .. sestre ju blijedo gledale sta ona to radi.... I srecom se nasla na wcu jer je jednoj curi (koja je prirodno rodila) pozlilo, iz pipi je pocela krvariti i pala je u nesvijest... Sestra ju je uhvatila jedva jer je i nju sve bolilo, ali su med.sestre rekle da super sto se nasla tamo jer da je mogla ta cura udariti negdje i jos vise iskrvariti... Prema tome... ZENE, MAJKE, KRALJICE... MI SVE MOZEMO!!! 
    Dzenny, eeeee vidis, mene tako dolje steze vec neko vrijeme... Cesto i kad NE radim nista .. srecom, zatvorena sam... ja Diegu govorim vec danima(otkad su krenuli ti "boloci"): izdrzi joooossss maaalooo 
    Eeee, sanjala sam sinoc da sam DOJILA bebu  i super nam je islo hahahhahahhahha
    Sad uzivam sama na terasi i bas mi je super... Digla sam noge na uzviseno i uzivam na svijezem zraku...
    Treca sreca, bila je ovdje rodjakinja patronanza sestra i pitam ju sta ce mi trebati za dolje kad rodim i ona: nista osim vode!!! Nikakav sampon ni sprej ni nista.... Eto, odmah se sjetila tebe 

dzenny
    25. Kolovoz 2017. 21:29

Barbs,i mene bas nekako cesto stegne,bas onak da vidis gdje ti lezi bebac.. aa ona bude lopov,pa sw onda podje okretat namjerno.. i nas dvije ewo isto lezimo,morala sam ici kosu prati (dok jos mogu),da nebi zavrsila u bolnici masne kose 😂😂 
    Diego i Alara neka ipak pricekaju jos koji tjedan,ima ovi djecaka i curica koji trebaju prije njih napolje 😉

• sretna
    25. Kolovoz 2017. 21:37

SUNCOKRETICE , ako ce ti beba spavat na boku onda ju nakon svakog podoja ili oresvlacenja stavljas nazad na drugi bok. Ionako ces e u prvih 2 tj vjerojatno dizat sto puta po noci pa neces trevat strazarit, a ako ces imat bebu ko moj L, neces se naspavat nikad 😂 al stvarno imam hiperaktivca i nespavaca 😄

• sretna
    25. Kolovoz 2017. 21:38

Nemam pojma koja bi mogla sljedeca od vas biti, samo se nadam da ja necu orije termina 😄

violeta1
    25. Kolovoz 2017. 21:50

Cure ja sam se dva puta pokusala ustati i tak me zabolilo na sredini stomaka iznad pupka. Pece i boli jako, dode mi da vristim. Nije mi se to dogadalo jos. Iz vana na stomaku nema nista, to je bas iz nutra. Mali se javlja, al ovo pece jako. Dali zna netko mozda o cemu je rijec? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.