I_me ma kuzimo se....al evo kako bog da. Ja cu se cuvat koliko mogu ali obzirom da sam visoko potencirana oduvijek za ranija otvaranja i porode....ne znam bas koliko ja mogu protiv Prirode. Trudit se mogu ali ne mogu glavom kroz zid...ako krene ranije, morat cu se pomirit s tim. A da je tesko, jest:( Da prije neki stranci vide i drze tvoju bebu....nego ti koja si je pod srcem nosila.
ajme sad cu opet cmoljit
ko jucer
moram se skulirat 😑
žena-majka-carica:)
Kakogod...samo da nam budu zive i zdrave nashe cure. Pa cemo zaboravit te stvari. Preboli covik i gore. Samo smo sad full emotivne pa nam je to big point...
Kakogod…samo da nam budu zive i zdrave nashe cure. Pa cemo zaboravit te stvari. Preboli covik i gore. Samo smo sad full emotivne pa nam je to big pointI_me ma kuzimo se….al evo kako bog da. Ja cu se cuvat koliko mogu ali obzirom da sam visoko potencirana oduvijek za ranija otvaranja i porode….ne znam bas koliko ja mogu protiv Prirode. Trudit se mogu ali ne mogu glavom kroz zid…ako krene ranije, morat cu se pomirit s tim. A da je tesko, jest:( Da prije neki stranci vide i drze tvoju bebu….nego ti koja si je pod srcem nosila.
ajme sad cu opet cmoljit
ko jucer
moram se skulirat 😑
bit ce kako bude!!!
i sve ce biti ok.
i necemo se sekirati!
Pozdrav. Upadam kao padobranac. 😁 Spakovala sam torbu da stoji spremna.😊 Pa da vidite dal je to to ili jos sta treba.
Torba za rodiliste:
2 spavacice
2 rucnika
2 grudnjaka za dojenje
Papuce,japanke za tus.
Ulosci chicco 1pak. (Mislite da je dosta?)
Jednokratne gacice 10kom
Blaznice za grudi
Purelan krema
Octenisept sprej, tyrosur prasak
Sterilne komprese
Paket pampersica, vl.maramice
Sudocrem
Papirnate maramice(nekoliko paketa)
Maramice za dezinfekciju i vl.maramice
Pasta i cetkica za zube
Gel za tusiranje
Dezodorans
A za malenoga da nosim dudu ili ne.
Ja ne bih dudu...al izbor je tvoj. Bebe poremete hvat za sisanje njome ak pretano krenu. Mada ne sve.. al ja necu riskirat.
chicco ulosci su ti doooooovoljni!
P.s. ne vidim sesirice za dojenje?
Btw paket pelena mi je tooooo much. Ja cu ponit 3-4 to je to. Ako njima nestane. Plus lako muz donese drugi dan ak vidim da je rodiliste oslo kvragu i da pelena nemaju...
A jos mislim ponit kapi za dojenje....za laktaciju. Od Plan T
A dudu su mi neke rekle da su nosile. Pa da vidim dal je to pametno il ne. I ja mislim da nema potrebe za tim.
A i pelene moze onda pola paketa 10kom?
Ja cu velim 3-4 pa ako vidim da su ispaljeni toliko da pelena im na odjelu falu, onda cu rec muzu da donese. Bzvz mi nakrcat stvari pa ko da selim.
e a tetra pelene i krpice za bljuckanje obveznoooo
tog nemaju, samo odjecu bebama (bodije) daju a tetre nosas svoje....
i za pupak necu nista, to imaju bolnicko da ne mora mama nosat
Dudu ne planiram donijeti.
Pelene za bebu - 10 komada sam spremila..
Treca sreca, Mom ce i Puli rodit kao I me i ja i tamo smo malo na socijali
Koliko tetra pelena, krpica planirate donijeti?
Jaaao, ja muzu moram spremiti i stvari za izlazak za bebu
Sta tamo odma da nosim i tetrice ili to za izlazak samo. Moram i ja svome spremit stvari za bebu i za sebe. Jel da mu objasnjavam nebi znao nista naci 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji