Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    25. Kolovoz 2017. 18:59

I_me ma kuzimo se....al evo kako bog da. Ja cu se cuvat koliko mogu ali obzirom da sam visoko potencirana oduvijek za ranija otvaranja i porode....ne znam bas koliko ja mogu protiv Prirode. Trudit se mogu ali ne mogu glavom kroz zid...ako krene ranije, morat cu se pomirit s tim. A da je tesko, jest:( Da prije neki stranci vide i drze tvoju bebu....nego ti koja si je pod srcem nosila.
    ajme sad cu opet cmoljit
    ko jucer
    moram se skulirat 😑

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    25. Kolovoz 2017. 19:00

Kakogod...samo da nam budu zive i zdrave nashe cure. Pa cemo zaboravit te stvari. Preboli covik i gore. Samo smo sad full emotivne pa nam je to big point...

I_me
    25. Kolovoz 2017. 19:06

treca_sreca

Kakogod…samo da nam budu zive i zdrave nashe cure. Pa cemo zaboravit te stvari. Preboli covik i gore. Samo smo sad full emotivne pa nam je to big point

treca_sreca

I_me ma kuzimo se….al evo kako bog da. Ja cu se cuvat koliko mogu ali obzirom da sam visoko potencirana oduvijek za ranija otvaranja i porode….ne znam bas koliko ja mogu protiv Prirode. Trudit se mogu ali ne mogu glavom kroz zid…ako krene ranije, morat cu se pomirit s tim. A da je tesko, jest:( Da prije neki stranci vide i drze tvoju bebu….nego ti koja si je pod srcem nosila.
    ajme sad cu opet cmoljit
    ko jucer
    moram se skulirat 😑

bit ce kako bude!!! 
    i sve ce biti ok. 
    i necemo  se sekirati!

25. Kolovoz 2017. 19:06

Pozdrav. Upadam kao padobranac. 😁 Spakovala sam torbu da stoji spremna.😊 Pa da vidite dal je to to ili jos sta treba. 

Torba za rodiliste:
    2 spavacice
    2 rucnika
    2 grudnjaka za dojenje
    Papuce,japanke za tus.
    Ulosci chicco 1pak. (Mislite da je dosta?)
    Jednokratne gacice 10kom
    Blaznice za grudi
    Purelan krema
    Octenisept sprej, tyrosur prasak
    Sterilne komprese
    Paket pampersica, vl.maramice
    Sudocrem
    Papirnate maramice(nekoliko paketa)
    Maramice za dezinfekciju i vl.maramice
    Pasta i cetkica za zube
    Gel za tusiranje
    Dezodorans

A za malenoga da nosim dudu ili ne. 

treca_sreca
    25. Kolovoz 2017. 19:29

Ja ne bih dudu...al izbor je tvoj. Bebe poremete hvat za sisanje njome ak pretano krenu. Mada ne sve.. al ja necu riskirat.
    chicco ulosci su ti doooooovoljni!
    P.s. ne vidim sesirice za dojenje?

treca_sreca
    25. Kolovoz 2017. 19:32

Btw paket pelena mi je tooooo much. Ja cu ponit 3-4 to je to. Ako njima nestane. Plus lako muz donese drugi dan ak vidim da je rodiliste oslo kvragu i da pelena nemaju...
    A jos mislim ponit kapi za dojenje....za laktaciju. Od Plan T

25. Kolovoz 2017. 19:37

A dudu su mi neke rekle da su nosile. Pa da vidim dal je to pametno il ne. I ja mislim da nema potrebe za tim. 
    A i pelene moze onda pola paketa 10kom? 

treca_sreca
    25. Kolovoz 2017. 19:40

Ja cu velim 3-4 pa ako vidim da su ispaljeni toliko da pelena im na odjelu falu, onda cu rec muzu da donese. Bzvz mi nakrcat stvari pa ko da selim.
    e a tetra pelene i krpice za bljuckanje obveznoooo
    tog nemaju, samo odjecu bebama (bodije) daju a tetre nosas svoje....
    i za pupak necu nista, to imaju bolnicko da ne mora mama nosat

barbs
    25. Kolovoz 2017. 19:46

Dudu ne planiram donijeti.
    Pelene za bebu - 10 komada sam spremila..
    Treca sreca, Mom ce i Puli rodit kao I me i ja i tamo smo malo na socijali 
    Koliko tetra pelena, krpica planirate donijeti?
    Jaaao, ja muzu moram spremiti i stvari za izlazak za bebu 

25. Kolovoz 2017. 19:52

Sta tamo odma da nosim i tetrice ili to za izlazak samo. Moram i ja svome spremit stvari za bebu i za sebe. Jel da mu objasnjavam nebi znao nista naci 😁  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.