Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    25. Kolovoz 2017. 18:42

sanjchi255

P.S. super za dobre vijesti s pregleda…Dorja nam je otvorila sezonu, tko ce sliejdeci? Mogle bi okladu bacit😜

hmmm...
    babylove
    violeta
    pupy
    treca sreca
    ja
    mojih top 5 

treca_sreca
    25. Kolovoz 2017. 18:43

Ne gledam ni ja....al svejedno bih radije spinalnu (na kojoj si budan i priseban i svhestan da ti rezu utrobu, samo sakriju paravanom da mamu je uhvati panika) radi toga jer zelim odmah moc primit bebu na sebe. Nekako mi tuzno ak me uspavaju full (opca anest)  pa naknadno dobesu dijete.....nakon xy sati.
    ali evo bit ce kako bude, kako bog da.
    zato se sad jos vise namjeravam cuvat da probam izgurat do ugovorenog carskog jer se za nj moze birat. A za hitni vanredni ide opca, nemaju vremena kemijat sa spinalnom...

žena-majka-carica:)

barbs
    25. Kolovoz 2017. 18:46

barbs
    25. Kolovoz 2017. 18:48

Treca sreca, izgurati ceteee!! 
    Slijedeci po redu: BABYLOVE, PUPY, DENA, I ME, VIOLETA, TEA, TRECA SRECA... Tu bi se dala ugurati i AURORA, ali ona  se duuugooo nije javila pa ne znam/o sto je s njom...
    SENORITAKOVA, ako nas citas, javi nam se da li ste jos 2u1....

barbs
    25. Kolovoz 2017. 18:49

MC MOUSE, sretno na drzavnom!!! 
    Natasha nam se isto dugo nije javila 
    Dorja, nadam se da uzivajte vas troje!! 
    Pojela sam mlijeko s keksima..

I_me
    25. Kolovoz 2017. 18:50

treca_sreca

Ne gledam ni ja….al svejedno bih radije spinalnu (na kojoj si budan i priseban i svhestan da ti rezu utrobu, samo sakriju paravanom da mamu je uhvati panika) radi toga jer zelim odmah moc primit bebu na sebe. Nekako mi tuzno ak me uspavaju full (opca anest) pa naknadno dobesu dijete…..nakon xy sati.
    ali evo bit ce kako bude, kako bog da.
    zato se sad jos vise namjeravam cuvat da probam izgurat do ugovorenog carskog jer se za nj moze birat. A za hitni vanredni ide opca, nemaju vremena kemijat sa spinalnom…

da,to sam sad procitala..opca ide ako je hitno. 
    a ja cu vjerovatno na dogovoreni..ako sve bude dobro do 6.9. ( tad sam tocno 38tt,) kad imam pregled u bolnici
    i dog bude obicno u 39tt.
    ja bi odmah vidjela bebu..to mi je bas bitno..

treca_sreca
    25. Kolovoz 2017. 18:50

Rolice....mozda kriv izraz.
    na ovo sam mislila
    tocno ove sam imala
    chicco u obliku zivotinja, preslatke
    https://goo.gl/images/jXazMT

treca_sreca
    25. Kolovoz 2017. 18:53

Krivi link izgleda...ne otvara
    valjda ce ovaj radit
    https://m.aliexpress.com/s/item/32776553824.html?spm=a2g0n.search-cache.0.0.7f25570fTKYmtx#autostay

treca_sreca
    25. Kolovoz 2017. 18:55

E sad valja link....te na zabicu i gusjenicu. Sad bih opet iste al nisam nasla u hr
    a dok narucim iz vani....beba ce prerast potrebu za njima...

Suncokretica
    25. Kolovoz 2017. 18:58

Nama su na tečaju rekli da bebu stavljamo samo na leđa i da je to najsigurnije. Ja sam kupila jastuk za bočno spavanje pa ću vidjeti s patronažnom kada i kako ga početi koristiti. Ne znam može li se dijete u tome ostaviti po noći ili se mora nadgledati pa okretati s jednog na drugi bok. Učit ćemo u toku 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.