P.S. super za dobre vijesti s pregleda…Dorja nam je otvorila sezonu, tko ce sliejdeci? Mogle bi okladu bacit😜
hmmm...
babylove
violeta
pupy
treca sreca
ja
mojih top 5
Ne gledam ni ja....al svejedno bih radije spinalnu (na kojoj si budan i priseban i svhestan da ti rezu utrobu, samo sakriju paravanom da mamu je uhvati panika) radi toga jer zelim odmah moc primit bebu na sebe. Nekako mi tuzno ak me uspavaju full (opca anest) pa naknadno dobesu dijete.....nakon xy sati.
ali evo bit ce kako bude, kako bog da.
zato se sad jos vise namjeravam cuvat da probam izgurat do ugovorenog carskog jer se za nj moze birat. A za hitni vanredni ide opca, nemaju vremena kemijat sa spinalnom...
žena-majka-carica:)
Treca sreca, izgurati ceteee!!
Slijedeci po redu: BABYLOVE, PUPY, DENA, I ME, VIOLETA, TEA, TRECA SRECA... Tu bi se dala ugurati i AURORA, ali ona se duuugooo nije javila pa ne znam/o sto je s njom...
SENORITAKOVA, ako nas citas, javi nam se da li ste jos 2u1....
MC MOUSE, sretno na drzavnom!!!
Natasha nam se isto dugo nije javila
Dorja, nadam se da uzivajte vas troje!!
Pojela sam mlijeko s keksima..
Ne gledam ni ja….al svejedno bih radije spinalnu (na kojoj si budan i priseban i svhestan da ti rezu utrobu, samo sakriju paravanom da mamu je uhvati panika) radi toga jer zelim odmah moc primit bebu na sebe. Nekako mi tuzno ak me uspavaju full (opca anest) pa naknadno dobesu dijete…..nakon xy sati.
ali evo bit ce kako bude, kako bog da.
zato se sad jos vise namjeravam cuvat da probam izgurat do ugovorenog carskog jer se za nj moze birat. A za hitni vanredni ide opca, nemaju vremena kemijat sa spinalnom…
da,to sam sad procitala..opca ide ako je hitno.
a ja cu vjerovatno na dogovoreni..ako sve bude dobro do 6.9. ( tad sam tocno 38tt,) kad imam pregled u bolnici
i dog bude obicno u 39tt.
ja bi odmah vidjela bebu..to mi je bas bitno..
Rolice....mozda kriv izraz.
na ovo sam mislila
tocno ove sam imala
chicco u obliku zivotinja, preslatke
https://goo.gl/images/jXazMT
Krivi link izgleda...ne otvara
valjda ce ovaj radit
https://m.aliexpress.com/s/item/32776553824.html?spm=a2g0n.search-cache.0.0.7f25570fTKYmtx#autostay
E sad valja link....te na zabicu i gusjenicu. Sad bih opet iste al nisam nasla u hr
a dok narucim iz vani....beba ce prerast potrebu za njima...
Nama su na tečaju rekli da bebu stavljamo samo na leđa i da je to najsigurnije. Ja sam kupila jastuk za bočno spavanje pa ću vidjeti s patronažnom kada i kako ga početi koristiti. Ne znam može li se dijete u tome ostaviti po noći ili se mora nadgledati pa okretati s jednog na drugi bok. Učit ćemo u toku
Sortiraj odgovore
Najstariji