uglavnom hocu reci da muski su slabiji od nas, njima je sve strasno 🤣
Slazem se..
da oni moraju nesto mase 4-4ipol kg izgurat kroz tjelesni otvor tako male velicine…..sta bi ti biloo 😂 nije zanista priroda stvorila da samo zene mogu hit trudne/rodit 😃
Raspali bi se 😂 Njima bi porodiljno trajalo 3 godine za svako dijete 😂
Maca, s obzirom da samo 5-djelna posteljina kosta min 350 kn (bar po ovim ducanima di sam ja bila i gledala) onda mi se ne cini puno za to sve..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Opet sam ja danas dragome rekla za nesto s popisa sto trebamo kupit, a on onako pogleda u mene i kaze: a zamolio sam te da do 15.9. mi nista ne govoris jer moram rjesit sve druge troskove pa cemo tad kupovat i razmisljat...
Sto sam ono rekla danas, da njegovih 10-15 dana racunam bar 15-20?? 😂😂😂😂
P.S. super za dobre vijesti s pregleda...Dorja nam je otvorila sezonu, tko ce sliejdeci? Mogle bi okladu bacit😜
I da, Maca...madrac za moj kindac je 500 i neku kunu..tako da onda ovo definitivno nije previse...
Maca, cini mi se da nije skupo!! mi smo dobili plahte, ali npr platili smo oko 1300kn krevetic + madrac..
Treca srecA, CARICE Ne briiiniii seeee... Muz cd ti biti potpora kao i inace i bebicu ti donositi kad god budes htjela!!!
I me, aaaaaaaaaaa... Ja sam izbrisala taj daaatuum!! Budem ga dodala..
Treca sreca, BABY ROLICE? Sta je to? Gsje to mogu naci/kupiti???
I_me znaci zasad nas dvije carice? Ima jos koja?
Ja sam jucer kontam radi tog malo zivcana bila jer sam citala….nemoj previse googlat 😂
pa sam navecer plakala muzu hoce li je on dizat i nosat dok ja ne budem mogla (njih dvoje sam vaginalno a tu je oporavak 10x brzi tako da sam ih od pocetka normalno dizala iako su bili ogromne bebe)
Nekako me najvise rastuzuje da me bude beba "zvala" placem tih prvih dana a ja ko degen lezim i cekam da mi netko dodje dodat moje dijete.
i najgore od sveg…ako budem opcu morala anesteziju pa ju ne vidim odmah. Taj kontakt na gola prsa odmah po porodu mi je full bitan 😢
da,nas dvije..
i mene je strah istih tih stvari sto si sada napisala...
ne znam sto bi mislila..moram prespavat,skulirat se i polako..pa sta bude-bude..
najbitnije mi je da sa bebom bude sve ok..ostalo cu ( cemo!) iz dana u dan..nema nam druge
Treca sreca, koristila si i neki baby jastuk..?? Ili si o njemu pisala???
Klea, madrac na uzglavlju?? Kakav je to madrac??
Violeta, doooooobrooo si napisala... Oni "umiru" sa temperaturom 37 a kamoli da sve ovo moraju proci...
BILO KOJE REZANJE-AAAJMEEEEE... Ne da me strah nego me teror... Kad idem vaditi krv ne gledam da mi ne pozli
Sortiraj odgovore
Najstariji