Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    25. Kolovoz 2017. 17:44

treca_sreca

violeta1

uglavnom hocu reci da muski su slabiji od nas, njima je sve strasno 🤣

Slazem se..
    da oni moraju nesto mase 4-4ipol kg izgurat kroz tjelesni otvor tako male velicine…..sta bi ti biloo 😂 nije zanista priroda stvorila da samo zene mogu hit trudne/rodit 😃

Raspali bi se 😂 Njima bi porodiljno trajalo 3 godine za svako dijete 😂

25. Kolovoz 2017. 17:59

Hvala vam za info, 😊

25. Kolovoz 2017. 18:02

Maca, s obzirom da samo 5-djelna posteljina kosta min 350 kn (bar po ovim ducanima di sam ja bila i gledala) onda mi se ne cini puno za to sve..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

25. Kolovoz 2017. 18:04

Opet sam ja danas dragome rekla za nesto s popisa sto trebamo kupit, a on onako pogleda u mene i kaze: a zamolio sam te da do 15.9. mi nista ne govoris jer moram rjesit sve druge troskove pa cemo tad kupovat i razmisljat...
    Sto sam ono rekla danas, da njegovih 10-15 dana racunam bar 15-20?? 😂😂😂😂

25. Kolovoz 2017. 18:06

P.S. super za dobre vijesti s pregleda...Dorja nam je otvorila sezonu,  tko ce sliejdeci? Mogle bi okladu bacit😜

25. Kolovoz 2017. 18:17

I da, Maca...madrac za moj kindac je 500 i neku kunu..tako da onda ovo definitivno nije previse...

barbs
    25. Kolovoz 2017. 18:27

Maca, cini mi se da nije skupo!!  mi smo dobili plahte, ali npr platili smo oko 1300kn krevetic + madrac..
    Treca srecA, CARICE  Ne briiiniii seeee... Muz cd ti biti potpora kao i inace i bebicu ti donositi kad god budes htjela!!!
    I me, aaaaaaaaaaa... Ja sam izbrisala taj daaatuum!!  Budem ga dodala..
    Treca sreca, BABY ROLICE? Sta je to? Gsje to mogu naci/kupiti???

barbs
    25. Kolovoz 2017. 18:28

Joj, Sanjchi, bas grozno kad se mora cekati!!! 

I_me
    25. Kolovoz 2017. 18:32

treca_sreca

I_me znaci zasad nas dvije carice? Ima jos koja?
    Ja sam jucer kontam radi tog malo zivcana bila jer sam citala….nemoj previse googlat 😂
    pa sam navecer plakala muzu hoce li je on dizat i nosat dok ja ne budem mogla (njih dvoje sam vaginalno a tu je oporavak 10x brzi tako da sam ih od pocetka normalno dizala iako su bili ogromne bebe)
    Nekako me najvise rastuzuje da me bude beba "zvala" placem tih prvih dana a ja ko degen lezim i cekam da mi netko dodje dodat moje dijete.
    i najgore od sveg…ako budem opcu morala anesteziju pa ju ne vidim odmah. Taj kontakt na gola prsa odmah po porodu mi je full bitan 😢

da,nas dvije.. 
    i mene je strah istih tih stvari sto si sada napisala...
    ne znam sto bi mislila..moram prespavat,skulirat se i polako..pa sta bude-bude..
    najbitnije mi je da sa bebom bude sve ok..ostalo cu ( cemo!) iz dana u dan..nema nam druge

barbs
    25. Kolovoz 2017. 18:32

Treca sreca, koristila si i neki baby jastuk..?? Ili si o njemu pisala??? 
    Klea, madrac na uzglavlju?? Kakav je to madrac?? 
    Violeta, doooooobrooo si napisala... Oni "umiru" sa temperaturom 37  a kamoli da sve ovo moraju proci...
    BILO KOJE REZANJE-AAAJMEEEEE... Ne da me strah nego me teror... Kad idem vaditi krv ne gledam da mi ne pozli 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.