Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    25. Kolovoz 2017. 12:57

Sanjchi sto sd tice narudzbe bebetto kolica, meni je zena u ducanu rekla kao cekat ce te 6 tjedana, i ja kontam ma ja cu njih onda odma narucit, zove me za 2 dana da su kolica stigla... I sad su mi kolica u St i ne znam kad cemo moc otic po njih.... Tako da ti je sve pitanje da li ih imaju na lageru.... 

babylove28
    25. Kolovoz 2017. 12:58

U 14:30 sam na redu pa javim sve 😨☺

luce <3
    25. Kolovoz 2017. 12:58

Violeta suprr je kombinacija za izlazak iz bolnice 

barbs
    25. Kolovoz 2017. 13:01

SRETNO I ME I BABYLOVE!!  Javite nam oooobavezno novosti!! 

barbs
    25. Kolovoz 2017. 13:04

Hedgehog, HAHAHAHHAJAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAA, ODLICAN VIC!!! AHAHAHAHAHHAHAHAHJA  Kako sam se nasmijala!!! 

barbs
    25. Kolovoz 2017. 13:08

Sanjchi, simpaticna ti je reakcija muza 
    Mene je moj morao tjesiti... On sav sretan, a ja ja sva u mukama: aaajmeeeee, kakooo?? Aajmeeee staaaaz?! Aaajmeeeee lovaaaa??? Aaajmeeeee VJENCANJE!!! aaajmeeeee, kako cu reci mami i tatiii?!
    Najbolje od svega sto imam 26g i vec 2g ne zivim s njima ahahahahahahahhahha

• sretna
    25. Kolovoz 2017. 13:35

Hedgehog 😂😂😂 za vic!

I me i Babylove, sretno!
    Ja sam pekla fritule, napravila rucak, oprala wc i umivaonik, kadu sam ostavila mm  jer je gin rekao da nema pranja kade i podova, mozda je mislio na cijeku kupaonu, ali morala sam ja to odmah oprat 😂
    Mi smo s rsdovima prosli fuuuul jeftino, bila je zima, nisu imali posla o snizili cijenu, ali bome mislim da se frajer gadno zaje....jer p9 nama mu to nije bilo dovoljno za sve, al dobro. 

25. Kolovoz 2017. 13:41

Vic je vrh😂😂😂😂😂
    Barbs, to je super da nemoras zivit na gradilistu!! A reakcija...hahaha...preslatki su mi sa svojim musicama...
    Luce, to je super-za 2 dana...al ja nekako nisam te srece, al tko zna, mozda nademo nesto sto imaju na lageru. 
    E ajmee umorila sam se dok sam pomela gore hodnik, stepenice i dolje hodnik...nemogu nikud😌 a jos sam krenula pomest dolje prizemlje i oprat pod, jer je sav prasnjav.. 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

25. Kolovoz 2017. 13:42

A mala se mice, sve zvijezde vidim⭐⭐⭐

25. Kolovoz 2017. 13:47

I stuca pa bar vec 5-6 minuta😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.