Sanjchi sto sd tice narudzbe bebetto kolica, meni je zena u ducanu rekla kao cekat ce te 6 tjedana, i ja kontam ma ja cu njih onda odma narucit, zove me za 2 dana da su kolica stigla... I sad su mi kolica u St i ne znam kad cemo moc otic po njih.... Tako da ti je sve pitanje da li ih imaju na lageru....
Hedgehog, HAHAHAHHAJAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAA, ODLICAN VIC!!! AHAHAHAHAHHAHAHAHJA Kako sam se nasmijala!!!
Sanjchi, simpaticna ti je reakcija muza
Mene je moj morao tjesiti... On sav sretan, a ja ja sva u mukama: aaajmeeeee, kakooo?? Aajmeeee staaaaz?! Aaajmeeeee lovaaaa??? Aaajmeeeee VJENCANJE!!! aaajmeeeee, kako cu reci mami i tatiii?!
Najbolje od svega sto imam 26g i vec 2g ne zivim s njima ahahahahahahahhahha
Hedgehog 😂😂😂 za vic!
I me i Babylove, sretno!
Ja sam pekla fritule, napravila rucak, oprala wc i umivaonik, kadu sam ostavila mm jer je gin rekao da nema pranja kade i podova, mozda je mislio na cijeku kupaonu, ali morala sam ja to odmah oprat 😂
Mi smo s rsdovima prosli fuuuul jeftino, bila je zima, nisu imali posla o snizili cijenu, ali bome mislim da se frajer gadno zaje....jer p9 nama mu to nije bilo dovoljno za sve, al dobro.
Vic je vrh😂😂😂😂😂
Barbs, to je super da nemoras zivit na gradilistu!! A reakcija...hahaha...preslatki su mi sa svojim musicama...
Luce, to je super-za 2 dana...al ja nekako nisam te srece, al tko zna, mozda nademo nesto sto imaju na lageru.
E ajmee umorila sam se dok sam pomela gore hodnik, stepenice i dolje hodnik...nemogu nikud😌 a jos sam krenula pomest dolje prizemlje i oprat pod, jer je sav prasnjav..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
A mala se mice, sve zvijezde vidim⭐⭐⭐
I stuca pa bar vec 5-6 minuta😂
Sortiraj odgovore
Najstariji