Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maca1510
    25. Kolovoz 2017. 10:34

Sanjchi- bebetto kolica ti se znaju cekat i po 8 i vise tjedana bez obzira sta ti rekli u ducanu. Znam masu slucajeva jer dolaze iz poljske i uvijek im je neko sranje pa kasne, cak i znaju imat prevelik broj narudzbi pogotovo ako su na nekom sajmu bilo gdje u svijetu pa bas znaju kasnit s isporukom, dobro to provjeri, ja sam uzela njihova i zato sam i uzela toliko ranije da sam mirna a na kraju su bas ta koja sam ja htjela imali nova neraspakovana u ducanu tako da sam ih odmah uzela. A i koliko znam da ih sad narucis placas samo 500 kn akontacije i tek kad dodu ostatak. Tako su nama u ducanu rekli!

url=https://daisypath.com]

barbs
    25. Kolovoz 2017. 10:36

Sretna, uživajte u šopinguu!!! 
    Hedgehog, naravno da to ne bi bila loša ideja, ali otkud njemu pravo takvo nešto komentirati? Pa čak i da je to izvalio iz zajeb***! 

• Dena1009
    25. Kolovoz 2017. 10:41

Barbs sta se tice djevojacke, pitaj muza jel 6-7 ujutro dovoljno rano 😉😉 Lijepo od njega sto brine, al ipak mislim da ti znas najbolje sama kako se osjecas i kad ti je dosta, pa ces prema tome odluciti.
    Hadgehog ja bih vjerojatno maleru glavu odšarafila  na tvom mjestu 😝
    Marijana ja sam sudocrem kupila u HR, neznam dal ga ima tu.
    A za guzu, sa bebama nemam iskustva, ali inace je za kozu najbolje da dise, a kreme to sprijecavaju, tako da je najbolje, ako nije potrebno, da se ne maze, samo pomno pratiti i kod najmanjeg crvenila stavit kreme i pazit da se maze sto tanje. Najvaznije je dobro osusiti tapkanjem, nikako trljati.

url=https://lilypie.com]

barbs
    25. Kolovoz 2017. 10:47

Dena, ma ja sam ti njemu rekla: a zašto nije problem kad sutra već idemo na rođendan da ja vozim za nazad u pitaj Boga koliko sati?? Njegov komentar: a bit ćemo skupa sutra!  Ah ti dečki!  Eto, jučer sam došla oko 23.30 doma i pitala ga: kako to da mi nisi već poslao poruku GDJE SAM?? I rekao je: baš sam se spremao!  Istina... Lijepo što se brine, ali što je previše je previše.
    Aaajmeeee, djevojačka... Imamo jedan problem  Moguće da će pasti kiša, a mi smo htjeli sve to uz more napraviti i sada razmišljam/o o PLANU B! Ima li netko neka ideju samo da nije nečiji stan ili kuća jer s time imamo problem??? 

Marijana12345
    25. Kolovoz 2017. 10:49

Dena 

😊😊👍👍 ima i ovdje

25. Kolovoz 2017. 10:55

Uh Maca...8 tjrdana i vise? 😱😱😱 ja cu gledat nesto sto ce imat u ducanu😂😂 reci cu im: zanima me samo ono sto mogu odmah odvest😂😂😂😂😂 
    E procitala sam 3 stranice sad zaostatka i nisam nis zapamtila..bem ti mozak😌 Barbs, znam da si ti rekla da ce vam mozda kisa upropastit plan...hmmm...neznam sto biste mogle..najzgodnije je kuca/stan...a mozda da odete u neki birc pa da rezervirate neki zasebni separe il nesto? Ili sator na plazi?😅 neznam stvarno...
    Kiki, ako nadem, javi.

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    25. Kolovoz 2017. 11:01

jutro cure!
    hvala na info o sterilizaciji bocica,bas sam razmisljala kako.. sterilizator necu kupovati i nemam ga ni od koga posuditi jer mi dosta njih koji imaju djecu rekli da je to cista glupost i da ne trosim novce na to.
    barbs-da, danas pregled u 13h. jedva cekam... a sto se tice pokreta eme, u zadnje vrijeme nije nesto preaktivna..tako da cu danas na pregledu ispitati i to . mislim,osjetim ja nju al nisu to udarci kao od prije tj dana..pa se malo brinem..
    marama za dojenje-kupujem definitivno! samo moram naci gdje sam vidjela za kupit...znam da e bilo preko neta i jeftino,sam moram istrazit gdje jer je bilo davno da sam vidjela..ja sam za dojenje svugdje ali bar da se mama koja doji pokrije, bilo sa tetra pelenom ili tom maramom ili necim.. jer jos uvijek mi je slika u glavi sa jednog rucka,kad je jedna mama stol do nas izvadila svoju preveliku,sjajnu,punu plavih vena i ljubicastih strija,vecu od bebine glave sisu i dojila bebu. ( svaka joj cast,podrzavam dojenje al zeno pokrij se.. zgadilo mi rucak )
    treca sreca- da,malo sam cmoljava u zadnje vrijeme.. fali mi muz,vidimo se dnevno na 2-3h i vecinu vremena sam sama kod kuce i malo sam nervozna..a pola frendica mi trudno 4-5 mj i one su sada na komplikacijama i skitaju okolo zajedno i kupuju za bebace a ja kod kuce jer nakon 1h ja koma i ne mogu nista jer mi je sad sve teze i teze..malo sam i ljubomorna ..jer ja dok sam mogla skitat i shopingirat svi su radili.. pa sam vecinu stvari sama radila i snalazila se kako sam znala. tako da mislim da je moje cmoljanje opravdano u jednu ruku,a i blizi se kraj trudnoce i hormoni rade i prvorotka sam i pitanja milijon..

barbs
    25. Kolovoz 2017. 11:14

Sanjchi, eto, ja sam planirala za PLAN B pizzeria + kafić i to im ponudila, ali vidjet ćemo što će reći. Bilo bi super kad bi imali stan u rezervi ili neku garažu, ali tu je isto problem što neke cure rade poslije podne i ne bi mogle doći do 10-11h ovako i onako i zato idemo malo kasnije vani  Grozno!  Čak bih ponudila svoj stan, tj. od svojih u gradu jer vjerojatno će navečer biti slobodan, ali vidim koliko mi sada oko svega pomažu, pa me strah da bih sve sama trebala raditi + slijedeći dan sama sve čistiti, a trudna sam i teško mi je sve živo raditi... 
    Eto, došao je svekar. Kad je skužio da mu roditelja nema, otišao je!  I ja mu kažem: imate sve spremno, a on: aaaa proći ću kasnije! 
    I me, za pokrete bebice mislim da se ne moraš previše brinuti. Meni su sve frendice na vrijeme rekle: što se više bude približavao porod, to će se manje javljati i pokreti će biti čudniji... Ali pitaj svakako doktoricu kad već ideš na pregled.  Meni je čudno kako to da mi je tek u 38.tjednu rekao da idem na pregled u bolnici. To je 3tj razlike između pregleda, a pri kraju sam... Mada je spomenuo da ako osjetim neke čudne bolove, osjetim nešto čudnije, idem i ranije! 
    Što se muža tiče, I me, baš mi je krivo što se rijetko viđate... Izdrži još malo, pa kad dođe bebica ćete biti više zajedno!  Što se umaranja tiče, SHVAĆAM TE!!! 

• sretna
    25. Kolovoz 2017. 11:18

Dojenje u javnosti, ne smeta me, tko voli nek izvoli, ali ja ne nikako. Jednistavno se ne osjecam ugodno pa makar imala cijeli sator prek sebe, a ne maramu. Dok je dojio sam izdojila u flasicu.

barbs
    25. Kolovoz 2017. 11:25

Sretna, za sada se slažem s tobom! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.