Joj cure u radovima,suosjecam. Meni je muka kad se sjetim renoviranja prije svadbe,a bilo je cak i brzo gotovo,u roku 2 mj, al sam poludilaaaaa. Stalno nesto iskrsne, uzas
2 mj?? Pa to je ekspres…meni je od 4. mj kuca baustela😤😤 al aj..imaju jos do kraja 9. mjeseca fore, i bolje bi im bilo da to zavrse u roku keks a ne da cekaju kraj mj… Najgore je kaj je svima sad guzva, i kog god zoves, moras cekat😑
Da,al zato sto smo.uzeli covjeka koji ima svoje ljude za sve, a ne da moramo okolo trazit posebno elektricara, zidare itd
Vidim, svima se svidja ideja o pizzeriji!! Svakako nam je to solucija... A i da smo kod mora bi uzeli pizze i tamo jele
Tako da... Pizza it is sigurno!!
Hadgehog daj ime malera da ga jesenske mame kamenuju, vidim da nas je sve pogodio u živac 😅
I me ja vec par puta primjetila da se smirio i taman kad mislim da je to to i da nema mjesta, izlupa me da mislim da ce me razderat 😆 Al nije naodmet da spomenes doktorici.
Marijana i ja sam bas nakon posljednjeg posta isla da vidim - hvala ti Bože na Amazonu i onome tko ga izmislio 😄😄 I da, ako trebas ima i Mustela za narucit, u ducanima je nisam pronasla.
url=https://lilypie.com]
Sad se zabavljam i radim album kao poklon... Sa slikama svih cura s djevojacke.. odnosno, skoro svih jer mi je frendica jucer javila kako dolaze jos neke koje se NE JAVLJAJU u grupi... Tako da, bas divno..
Barbs bolje predlozi negdje vani djevojacku, nemoj kod sebe to je koma.. mi smo jedan docek Nove godine slavili kod nas s ekipom, cisti prije, cisti poslije, pazi na sve, i mislis da se netko sjetio iducih doceka organizirat kod sebe doma, je sipak! Jedino smo kod moje seke isli na docek, jer oni su za kucne varijante. Rekla sam sad smo ispali budale i nikad vise, radije cu sama sjedit doma s obitelji nego dovlacit nekoga. A da na kazem koliko su pricali i prepirali se iduci docek je kod nas, a kad je doslo prave se mutavi.
Ma bas bezveze od njega, Sanjchi! Hahahahah dobro si to rekla, ko beba koja treba sisu 😂 Meni se od kad sam trudna zivot bas usporio, prvo sam prva tri mjeseca morala lezat zbog hematoma, nisam isla nigdje i nista nisam radila. Onda sam mogla pomalo krenuti ali eto kad si doma nemas puno izbora, tu i tamo uspijes uloviti neku kavu. Al zato kad nam se bebe rode idemo svugdje! Puno mi mama prica kako se najvise druze s drugim mamama koje upoznaju u parku, pa piju kave i imaju zajednicke teme. Nadam se da ce i u mom kvartu biti mama za druzenje 😊
I me, ajde jos maaaaaalooo pa cete biti zajedno!!
Hedgehog i Sanjchi, aaajmeeeeeee... Bas je neki maler!!
Ja vam ne zavidim sto renovirate stanove/kuce prije bebaca..
Sretna, stvarno si imala srece sto je tako brzo stan renoviran!! Lajk
Violeta, ma grozno je kod nekoga doma biti... Ja sam djevojačku kod frendice slavila i slijedeci dan nas 4 smo cistile... Expresno to obavile... Mada bi i tijekom veceri pomalo cistile ali to je rijetkost .. inace su svi fine guzice.cekam da mi se od frendice sestra javi za garazu, kao PLAN C pa da tako budemo u slucaju kise, ako ne pizzerija + izlazak vani
A sto se tice zajednice, sve vam to ovisi o muzu. Barbs ti imas dobrog muza i cvrstog si karaktera, tako i treba 😊😉
Ja sam jedvaaa 2 mj izdrzala u zajednickoj kuhinji i kupatilu i rekla sam nikad vise!!!! Muka mi je sto i dvoriste djelimo, al aj makar mi nisu u kuci i hvala Bogu pa muz i ja smo jedno i ne dajemo na sebe, tako da ja njegovima i obrusim i otepem ih kad neki komentar nabace.
Yel i ja sam kao Treca sreca skuzila da si jako nezadovoljna. Zasto se ne odselite? Mislim da si rekla da si se rastala, pa nemoj trpit sad opet nekoga ili neke gluposti, uci na greskama. Znam da je tesko otici i lakse je bit s nekim, ali za svoj mir, zivjela bih na kruhu i vodi ako treba i kopala i rukama i nogama. Zao mi je radi tebe, ali trgni se. Nece ti nitko pomoci ako si sama ne pomognes.
A Sretna, tonje dobro dok mozes nac takvog covjeka...nama baustelu radi moj tata a struju jedaan covjek (koji ima svoju ekipu) I da su samo njih dvojica u pitanju, nije bed. Al sad trazi majstora za plocice, pa taj podest je upo (al su nam to brzo napravili, svaka cast-ne smijem se zalit, jedino sto su bubnuli struju..al jbg, dogada se) pa onda taj za kuhinju..on me najvise nazivciro😤😤😤 sve je bilo dogovoreno i samo je trebo pocet radit i onda se ne javlja.. Tak da sam zvala drugog. Preksinic doso i pogledo, sad cekam ponudu..
Barbs...bolje prije bebe nego kad beba dode😅
Danas ce se dragi nac s covjekom za centralno..pa cemo vidjet, mozda ce se i to postavljat sad..to bi bas htjela. Da nemam po zimi zajebancije s lozenjem, drvima itd..samo ovisi o financijama..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji