Vic je super, jadni ti nasi muskici:-),
netko je pitao za jastuk za nosenje s presvlakom, ja sam prije cca mj.dana u magic babyu vidjela za 295 kn obicni bijeli pa kao s cipkicom okolo, ali ja bi na onaj kao s tetra pelena sasila navlaku s rupama tamo gdje je cicak.
Suncokretica…jesi ti spominjala da kad se uclanis u Babyland dobis 10% stalnog popusta i 5% za jos nesto, pa kao imas prvi put 15% na kupnju? Il tko je vec spominjao? Daj pls objasni kak je to bilo, nisam bas skuzila najbolje…
Dobili smo 10% na gotovinu a tih 5% nam je žena spustila zbog učlanjenja u klub, dakle ukupno 15%. Sve u west gateu, a ne znam kakvo je sad stanje...
Hvala ti Suncokretica..nadam se da ce i nama spustit jos tih 5% pa da na kolica dobijemo 15%😅
Barbs, ja sam se isto sad fino najela, nisam mogla cekat dragoga..nije problem jos jednom jest s njime😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
evo mene sa pregleda i ctg-a. sve je ok!
al beba je jos uvijek guzom dolje i namjesta se tako jer imam pritisak dolje..tako da mi ne gine carski rez
dobila sam uputnicu za bolnicu (za porod!) i uputnicu za ctg i pregled u bolnici pa sam se odmah i narucila 6.9. u 10h.
rekla mi sestra na telefonu ( u bolnici) da mi treba trudnicka knjizica,orginal krvna grupa i bris na streptokok i ta uputnica za porod ako ju nisam dobila. ugl.. rekla je da se nista strasno nece dogoditi ako mi trudovi krenu i ja ju nemam
i onda se dalje dogovaramo sta i kako.
i da barbs...rekla mi je kad udjem,poslije saltera 3 vrata lijevo,bas onako kako si mi i ti rekla.
https://m.24sata.hr/show/uklonite-mi-rebra-i-spojite-mi-prste-zelim-biti-lutka-za-seks-537336
Nemogu vjerovat da postoji toliko isprazna i bolesna osoba😑😒
Cure jel planirate koristiti jastuk za bocno spavanje bebe?
da. kupila ga vec. preko tetri sa fejsa.
mislim da je lakse snjim nego da podbocim dijete sa tetrama ili dekicom...
ugl...vidjet cemo kad se beba rodi ima li koristi od njega ili ne
Kiki, ja ga nisam kupila niti planiram. Mogu zarolat tetricu i stavit ga pod bebu, nema mi smisla jos i na to bacat novce..
I me..bemu misa...mozda se beba okrene kad trudovi krenu😅 bude sve OK😊
Inače, danas i sutra je u west gateu late night shopping pa imaju popuste 17-23 h, ako kome treba nešto
U Babylandu 15% na sobe i kolica, u babycentru 15% na cijeli asortiman (osim Stokke i Bugaboo), a u Magicbabyu 15% na sve (osim Stokke i Mima)
Sortiraj odgovore
Najstariji