Krivo sam napisala, cijeli vikend je popust, danas i sutra je popust 17-23 h, a traje i u nedjelju ali 17-21 h
Sanjchi, drzim fige da dobijete kolica u promo cijeni!! i neka!! Nek si jela i jedi opet!!
I me, uuuffffff, znaci CR me gine... Eee drago mi je sto sam ti dobro objasnila.. AAAJMEE, PA SVE IMATE UPUTNICU ZA POOOROOODDDD!!
Nista, ici cu ginekologu u ponedjeljak ju zatraziti... Bas me briga... Jer nemam vise zakazanih pregleda kod njega, pa ne kuzim ZASTO mi ju nije dao?!?!?!?!)!
Kiki, nemam tu podlogu za bocno spavanje...
I me, btw. Drago mi je sto je s bebom sve u redu. Jesi pitala info o tome zasto ti se drugacije javlja??
I me, btw. Drago mi je sto je s bebom sve u redu. Jesi pitala info o tome zasto ti se drugacije javlja??
r
da. vidis kako mi mozak radi..vec sam zaboravila
kaze da je normalno pred kraj trudnoce drugacije osjetiti bebu. i da nema mjesta vise.. dok ju osjetim ok je,pa makar bilo minimalno.. al evo sad sam se najela nektarina pa luduje
I me, mooozda se jos okrene beba, ako ne, nema veze, nekako mora van 😊
I_me super da je pregled prosao u redu. A sta ima veze sto beba sjedi, beba ce van carski ili prirodno 😊😊😊 Najbitnije da je sve u redu.
Evo i moj izvjestaj: otvorena 2 prsta radio mi je pregled plodne vode:lagano mlijecna.Nije bolno,zbilja ni neugodno jedino me bilo strah da ne pustim vjetar😂😂
Za ctg je komentirao da se bebi ne zuri van,nema trudova
Iduci pregled 1.9. Za tj dana☺
I me, držim fige da se beba okrene u međuvremenu. A ako i bude carski, bitno da sve dobro prođe i da ste dobro ti i beba, ni prva ni zadnja kako kažu
Nama se okrenula glavom prema dole, tako smo vidjeli na zadnjem uzv. A i ja ju osjetim više prema gore pa pretpostavljam da još stoji tako. Ne znam dal je to sad fiksno, nekako si mislim dal se može opet preokrenuti??
Možda bezveze dižem paniku, ali ne znam ima li takvih slučajeva. Nadam se da će ostati tako kako je do kraja
I me ma vazno da ste ti i beba dobro, sta ima veze ako je carski!
Znaci s jastukom ili tetrama planirate bebu stavljati na bok dok spava?
Citala sam neki clanak pa pise kao najbolje na ledima, al nikako na trbuhu (kako se prije stavljalo bebe). A znam da se od previse lezanja na ledima zna onako glavica spljostiti pa sam ja mislila malo na bok, malo na leda. Kako cete vi?
I me, mooozda se jos okrene beba, ako ne, nema veze, nekako mora van 😊
I_me super da je pregled prosao u redu. A sta ima veze sto beba sjedi, beba ce van carski ili prirodno 😊😊😊 Najbitnije da je sve u redu.
to i ja kazem!! glavno da je sve ok!!
jedino mi je muz sad istripan.. ipak je to operacija.. i grozi se toga da me bodu u ledja..jer je prije par godina imao operaciju gdje je i on dobio bocu u ledja i rekao jeda mu je taj osjecaj paralize bilo nesto najstrasnije u zivotu..
moram malo progulat te carske, zbog sebe i njega.
Sortiraj odgovore
Najstariji