Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    25. Kolovoz 2017. 12:18

Sanjchi muzevi su prave bebe, mozda stvarno hoce cicat pa zove 🤣😉😉
    Moj danas ide postavljat razglas u salu, sutra sviraju svatove i hoce da idem s njima. Kaze i sutra u svatove moram ici, torba u autu i ja s njima za stolom a ako mi se prispava odem leci u auto, jer ako me uhvate trudovi da smo skupa da me on odmah vozi. Ja sam ga samo blijedo gledala i rekla mu da smiri se hahah u panici je vise nego ja. I onda sam mu rekla ako bude sve u redu do 6.9. I 9.9. Da idem na koncerte, bebek i dusko kulis, ide cijela moja ekipa pa bi i ja, a on onak mozes samo ako ja ne budem svirao da ja idem s tobom 😂😂 Znaci zakljucak je, dok ne rodim moram biti stalno s njim, gdje on tu i ja 🤣🤣 Panicar moj 😊

violeta1
    25. Kolovoz 2017. 12:21

Sanjchi za centralno bolje sad radite ako mozete. Moja frendica je radila dok je bila trudna i izludila je zbog prasine i nereda. A sta da je beba jos bila, morali bi negdje otici dok se ne zavrsi.

violeta1
    25. Kolovoz 2017. 12:25

Danas sam spremila torbu za izlazak iz rodilista i ipak cu ovaj komplet malenom 😊😊 Tako da sve je sad spremno, jos kolica sastavit al to tajo moze i dok smo mi u bolnici. Jucer me malo panika uhvatila pa sam brze sve da bude spremno. 😊

25. Kolovoz 2017. 12:34

Violeta hahaha...oni na kraju vise panicare nego mi. Necu nikad zaboravit kad sam rekla dragom da sam trudna a on sav u panici: jadan ja, a sta sad, kak sad, kak cemo sta cemo..i onda kaze meni: pa nemoj panicarit, vidis da ni ja ne panicarim. Bit ce sve OK
    Ahhahaha...umirala sam od smijeha..al najbolji dio je ono: jadan ja😂😂😂 helouuuuuu! A ja? Ja koja cu rodit? Hahaha
    Centralno bi svakako sad prije nego rodim, samo eto kazem, ovisi o financijama😫
    Oblekica je bas slatka😍  

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    25. Kolovoz 2017. 12:45

Violeta, svaka čast! Znači sve je tip top spremno?
    Ja evo imam osigurane osnovne stvari da sad hitno završim, ali još dosta tog nisam pozavršavala....jaooo
    nikad kraja tim pripremama!
    radovi u stanu - mi smo lani počeli rušit oko lipnja/srpnja, i nadali smo se bit gotovi na jesen a na kraju su zadnji radovi krpanje oko pvc prozora) bili doslovno pred Božić, ne mogu se sjetit Badnjak ili dan prije.....selili smo tih pet dana izmedju Božića i NG, ko pravi ciagni (jer smo bili podstanari i zadnje smo platili prosinac, dogovorili s gazdom 1.1. predat ključe od ex stana)
    Dakle nekih pola godine!!!! S tim da se radilo o renovaciji cijelog stana (cca 75m2) a i nismo imali vremena kvalitetno se bavit time jer oboje radimo full time + obevze ostale, dvoje djece.......drugačije je kad ima netko besposlen da se predano bavi time, naravno da se onda brže sve to riješi. Ili kao sretna, lijepo plati čovjeka/firmu za princip "ključ u ruke" ali mi smo mislili da ćemo ovako povoljnije proći (a nisam sigurna na kraju jesmo li uspjeli u tom! nagomila se troškova, uvik duplo nego šta planiraš...)

žena-majka-carica:)

babylove28
    25. Kolovoz 2017. 12:45

Jao zasto sam gledala u trudnicku knjizicu😑imam danas pregled i pise švrakopisom ctg i asc( jel to amnioskopija??) Se to ne radi tek kad se prijede termin?

barbs
    25. Kolovoz 2017. 12:49

Violeta, svi su oni na kraju isti hahaha  Preslatko odjelceeee!! 
    Sanjchi, svakako se slazem da bolje renovirati prije bebe nego nakon... Samo mi eto, srecom, imamo gdje biti na samo dok i kad se bude stan gradio i renovirao... Na to sam mislila 

treca_sreca
    25. Kolovoz 2017. 12:49

Hedge, ovo za majstora - koma....i za izjavu (makar i u šali, koji obraz hej!! ) i šta je struju pogodio.
    Mi smo nakon postavljanja struje (kablirali smo cijeli stan nanovo jer ajd kad već renoviramo da napravimo i to novo, jer su instalacije bile stare koliko i zgrada) poslikali fotoaparatom detaljno na kojim visinama/pozicijama su kablovi pa smo te slike pratili kod montaže kuhinje i sl.
    Sad ćemo opet imati neke montaže (ormar i viseći elementi u dječjoj sobi) pa ćemo opet trebati to gledati te fotke....jer to je tako - uvik pogode bužat baš tamo di ne bi smili...

Barkleys
    25. Kolovoz 2017. 12:53

Znate onaj vic: Žena rađa, muž uz nju. Na porodu muž ruši elemente, pada u nesvijest, ono više problema s njim i oko njega nego oko žene. I dobro, žena rodi, curicu. Muž ju uzima na ruke i govori: Dobro da nisi muško da ne moraš prolazi ovo što sam i ja. 

treca_sreca
    25. Kolovoz 2017. 12:56

babylove sad si i mene zaintrigirala. Meni to nisu radili, ja sam isto kontala da to ide tek za one koje prevale iza termina.
    Ali ovde piše drugačije, za trudnice u terminu (a to ti je od 38tt se računa....da si U terminu) ako liječnik procijeni da treba
    https://www.krenizdravo.rtl.hr/zdravlje/pretrage/amnioskopija-asc-kada-kako-i-zasto-se-izvodi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.