Sanjchi muzevi su prave bebe, mozda stvarno hoce cicat pa zove 🤣😉😉
Moj danas ide postavljat razglas u salu, sutra sviraju svatove i hoce da idem s njima. Kaze i sutra u svatove moram ici, torba u autu i ja s njima za stolom a ako mi se prispava odem leci u auto, jer ako me uhvate trudovi da smo skupa da me on odmah vozi. Ja sam ga samo blijedo gledala i rekla mu da smiri se hahah u panici je vise nego ja. I onda sam mu rekla ako bude sve u redu do 6.9. I 9.9. Da idem na koncerte, bebek i dusko kulis, ide cijela moja ekipa pa bi i ja, a on onak mozes samo ako ja ne budem svirao da ja idem s tobom 😂😂 Znaci zakljucak je, dok ne rodim moram biti stalno s njim, gdje on tu i ja 🤣🤣 Panicar moj 😊
Sanjchi za centralno bolje sad radite ako mozete. Moja frendica je radila dok je bila trudna i izludila je zbog prasine i nereda. A sta da je beba jos bila, morali bi negdje otici dok se ne zavrsi.
Danas sam spremila torbu za izlazak iz rodilista i ipak cu ovaj komplet malenom 😊😊 Tako da sve je sad spremno, jos kolica sastavit al to tajo moze i dok smo mi u bolnici. Jucer me malo panika uhvatila pa sam brze sve da bude spremno. 😊
Violeta hahaha...oni na kraju vise panicare nego mi. Necu nikad zaboravit kad sam rekla dragom da sam trudna a on sav u panici: jadan ja, a sta sad, kak sad, kak cemo sta cemo..i onda kaze meni: pa nemoj panicarit, vidis da ni ja ne panicarim. Bit ce sve OK
Ahhahaha...umirala sam od smijeha..al najbolji dio je ono: jadan ja😂😂😂 helouuuuuu! A ja? Ja koja cu rodit? Hahaha
Centralno bi svakako sad prije nego rodim, samo eto kazem, ovisi o financijama😫
Oblekica je bas slatka😍
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Violeta, svaka čast! Znači sve je tip top spremno?
Ja evo imam osigurane osnovne stvari da sad hitno završim, ali još dosta tog nisam pozavršavala....jaooo
nikad kraja tim pripremama!
radovi u stanu - mi smo lani počeli rušit oko lipnja/srpnja, i nadali smo se bit gotovi na jesen a na kraju su zadnji radovi krpanje oko pvc prozora) bili doslovno pred Božić, ne mogu se sjetit Badnjak ili dan prije.....selili smo tih pet dana izmedju Božića i NG, ko pravi ciagni (jer smo bili podstanari i zadnje smo platili prosinac, dogovorili s gazdom 1.1. predat ključe od ex stana)
Dakle nekih pola godine!!!! S tim da se radilo o renovaciji cijelog stana (cca 75m2) a i nismo imali vremena kvalitetno se bavit time jer oboje radimo full time + obevze ostale, dvoje djece.......drugačije je kad ima netko besposlen da se predano bavi time, naravno da se onda brže sve to riješi. Ili kao sretna, lijepo plati čovjeka/firmu za princip "ključ u ruke" ali mi smo mislili da ćemo ovako povoljnije proći (a nisam sigurna na kraju jesmo li uspjeli u tom! nagomila se troškova, uvik duplo nego šta planiraš...)
žena-majka-carica:)
Jao zasto sam gledala u trudnicku knjizicu😑imam danas pregled i pise švrakopisom ctg i asc( jel to amnioskopija??) Se to ne radi tek kad se prijede termin?
Violeta, svi su oni na kraju isti hahaha Preslatko odjelceeee!!
Sanjchi, svakako se slazem da bolje renovirati prije bebe nego nakon... Samo mi eto, srecom, imamo gdje biti na samo dok i kad se bude stan gradio i renovirao... Na to sam mislila
Hedge, ovo za majstora - koma....i za izjavu (makar i u šali, koji obraz hej!! ) i šta je struju pogodio.
Mi smo nakon postavljanja struje (kablirali smo cijeli stan nanovo jer ajd kad već renoviramo da napravimo i to novo, jer su instalacije bile stare koliko i zgrada) poslikali fotoaparatom detaljno na kojim visinama/pozicijama su kablovi pa smo te slike pratili kod montaže kuhinje i sl.
Sad ćemo opet imati neke montaže (ormar i viseći elementi u dječjoj sobi) pa ćemo opet trebati to gledati te fotke....jer to je tako - uvik pogode bužat baš tamo di ne bi smili...
Znate onaj vic: Žena rađa, muž uz nju. Na porodu muž ruši elemente, pada u nesvijest, ono više problema s njim i oko njega nego oko žene. I dobro, žena rodi, curicu. Muž ju uzima na ruke i govori: Dobro da nisi muško da ne moraš prolazi ovo što sam i ja.
babylove sad si i mene zaintrigirala. Meni to nisu radili, ja sam isto kontala da to ide tek za one koje prevale iza termina.
Ali ovde piše drugačije, za trudnice u terminu (a to ti je od 38tt se računa....da si U terminu) ako liječnik procijeni da treba
https://www.krenizdravo.rtl.hr/zdravlje/pretrage/amnioskopija-asc-kada-kako-i-zasto-se-izvodi
Sortiraj odgovore
Najstariji