Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    25. Kolovoz 2017. 11:28

Barbs, svida mi se pizzeria + kafic, pizzerija pogotovo 😁

Kiki156
    25. Kolovoz 2017. 11:28

Barbs nemoj dovlaciti kod sebe doma nikoga, tko ce to cistiti! 😂 Odite negdje u kafic ako bas bude padalo, to ti je najjednostavnije...gledaj da je nesto sto ce tebe najmanje umarati. Inace, i ja cu u bolnicu ici tek u 38. tj jer sam na zadnjem pregledu kod svoje gin 12.9., u 37. tjednu i nakon toga se odmah javljam u bolnicu i ne znam kad ce me narucit, mozda odmah iduci tjedan, dakle u 38. Kod nas se u bolnicu ni ne ide prije 37. tjedna, kad smo vec u terminu. 
    I me ja sam isto citala da se bebini pokreti pred kraj smanje jer je beba velika a mjesta je sve manje. Bitno je da je osjecas, ali spomeni to na pregledu. A sto se tice boravka doma, razumijem te skroz i meni je isto... sve frendice rade i nemam s kim provodit vrijeme tijekom dana, a samoj mi se neda ic nigdje a i brzo se umorim. I onda camim doma do popodne... 😒🙄 

I_me
    25. Kolovoz 2017. 11:31

joj da,zaboravila sam komentirati ovo za malera!!!
    ma mamu mu njegovu!!!! cuo bi me,nemam dlake na jeziku za takve pacijente..  odakle mu pravo tak sta komentirati!!!!
    barbs- muz jos radi tako cca 2 tjedna... jedva cekam da zavrsi sa tim fusem,cijelo ljeto sam solo. ja i pas.. 
    a i muz je vec koma.. vidim po njemu da je i on postao sav neki razdrazljiv u zadnje vrijeme.. jos malo,pa cemo biti svi kod kuce..zajedno 

Barkleys
    25. Kolovoz 2017. 11:46

A što se tiče tog mog maler, sad je bušio za kuhinjske ormariće i pogodio struju. Pa sad moramo čekati električara. Znam da je netko pričao nedavno na forumu da se to isto dogodilo. Ali eto, nije mu ništa odmah je i skočila fido sklopka, ali, da je možda više pazio, a ne gledao nered... 

25. Kolovoz 2017. 11:54

Hedgehog

A što se tiče tog mog maler, sad je bušio za kuhinjske ormariće i pogodio struju. Pa sad moramo čekati električara. Znam da je netko pričao nedavno na forumu da se to isto dogodilo. Ali eto, nije mu ništa odmah je i skočila fido sklopka, ali, da je možda više pazio, a ne gledao nered…

Ahahahhahsha......ja jucer rekla da su pogodili struju..e muka mi je vise...😑😑 ovo kad se zavrsi vise nikad necu zapocinjat temu radova (osim jos kupaone dolje, to nam je ostalo sredit)

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    25. Kolovoz 2017. 11:58

Joj cure u radovima,suosjecam. Meni je muka kad se sjetim renoviranja prije svadbe,a bilo je cak i brzo gotovo,u roku 2 mj, al sam poludilaaaaa. Stalno nesto iskrsne, uzas

25. Kolovoz 2017. 11:58

Kiki156

A sto se tice boravka doma, razumijem te skroz i meni je isto… sve frendice rade i nemam s kim provodit vrijeme tijekom dana, a samoj mi se neda ic nigdje a i brzo se umorim. I onda camim doma do popodne… 😒🙄

Potpisujem...ja jos i popodne znam provest solo..da nema ovih majstora bili bi psi i ja😂😂😂 
    I onda me nazivcira kad si slozim planove s curama a dragi kaze: a pa kud bas sad moras ic, ja sam danas doma, jel nemozrmo bit malo skupa? Ee..na Mars bi ga ispalila...pa mu samo kazem: i ja sam stalno sama doma ...
    Il jos bolje kad tako odem s curama, a on ostane doma, pa nakon 2 sata zove: di si? Dosadno mi je samom, ajde dodi doma😒😒 onda se znam zajebavat s frendicama da je ko malo dijete, da svaka 2 sata mora na cicu😂😂😂😂

25. Kolovoz 2017. 12:00

sretna

Joj cure u radovima,suosjecam. Meni je muka kad se sjetim renoviranja prije svadbe,a bilo je cak i brzo gotovo,u roku 2 mj, al sam poludilaaaaa. Stalno nesto iskrsne, uzas

2 mj?? Pa to je ekspres...meni je od 4. mj kuca baustela😤😤 al aj..imaju jos do kraja 9. mjeseca fore, i bolje bi im bilo da to zavrse u roku keks a ne da cekaju kraj mj... Najgore je kaj je svima sad guzva, i kog god zoves, moras cekat😑

25. Kolovoz 2017. 12:01

Treca sreca, znam, nekad se iskljucim, nekad ne uspijem, trudim se kukat stalno al pregorim pa se izjadam ovdje, a jasno mi je i da tu vas i sebe opterecujem bezveze.

Ovaj sam dobila
    Ovaj sam dobila
    25. Kolovoz 2017. 12:02

*trudim se NE kukat, tipfeler

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.