Suncokretice i mene to zanima, moze li se jos okrenuti?? Isto je bio na zadak i sad je glavicom prema dolje. A mozda i moze, al valjda nece! 😊
Babylove super da je sve ok! U koju bolnicu ides na preglede? Kako se radi ta kontrola plodne vode?
Jos sam kod svog gina,i iduci put jos a poslije tog ak jos budem u komadu idem u TA u Osijek☺
Dok je drzao ta dva prsta u meni zvao je sestru i ona mu je dodala kao nekakav metalni tubus i kad to stavi kroz to stavi kao nekakvu tanku lampicu i pogleda
Zvuci kao puno posla ali ni 10 sec nije trajalo :)
I me ma vazno da ste ti i beba dobro, sta ima veze ako je carski!
Znaci s jastukom ili tetrama planirate bebu stavljati na bok dok spava?
Citala sam neki clanak pa pise kao najbolje na ledima, al nikako na trbuhu (kako se prije stavljalo bebe). A znam da se od previse lezanja na ledima zna onako glavica spljostiti pa sam ja mislila malo na bok, malo na leda. Kako cete vi?
ja sam mislila malo na jedan,malo na drugi bok. tako je i patronazna rekla frendici koja je rodila nedavno..a i mama mi rekla da je mene i sestru tako stavljala..bas zbog glavice. a na ledja tek kad smo se pocele dizat glavicu i same se namjestat kako nama pase rekla mi je da bi sestru stavila na bok,a nakon 2h ona na trbuhu...al to vec kad smo bile malo vece
Evo i moj izvjestaj: otvorena 2 prsta radio mi je pregled plodne vode:lagano mlijecna.Nije bolno,zbilja ni neugodno jedino me bilo strah da ne pustim vjetar😂😂
Za ctg je komentirao da se bebi ne zuri van,nema trudova
Iduci pregled 1.9. Za tj dana☺
znaci spremna si!!
super da je sve ok..
Okret mislim da se moze ponovno okrenuti jer je meni na zadnjem pregledu doktorica rekla da je sve cvrsto nutra i da nema vise straha da bi se ponovno okrenula, pa sam prema tome zakljucila da je movuce.
Hormoni ja sam sad jedno pola sata plakala ko kisna godina, sjetila sam se da mi se sljedece subote udaje najbolja prijateljica, ko sestre smo jos od osnovne, a sad necu biti sa njom.... 😢😢
url=https://lilypie.com]
Violeta,
Mozgamo oboje da idemo na stan, i dragom je puna kapa.
Pricali smo s njegovima i svi se usuglasili da sto prije osposobimo veliki dnevni koji je u nastavku kucu gdje mislimo stan radit, znaci za pocetak tu prostoriju koja je prakticki gotova, kuhinju i kupaonu i to na proljece vec (a plan je bio da kroz god do 2 to radimo bez kredita).
I svi smo se slozili da trebamo svoj mir.
Tako da idemo na tu soluciju (dignut cemo nesto kredita pa slozit kuhinju, kupaonu, osnovu).
Cure, sto je test na senzabilizaciju?
Jel tko bio na pregledu sa tim spekulom (
kak se vec zove), jel boli?
I ja moram vadit krvnu grupu jer mi u bolnici ne priznaju knjizicu od darivanja krvi.
Jos cu morat na ehografiju srceka.
Drago mi je da je sve ok s pregledima ❤️
Pa.moj od 20 tt visi na glavacke, nije se.vise okretao, tako je i s L bilo.
L sam stavljala spavat na bok, a sa neka 3 tj je vec soavao na trbuhu jer je tako najmirnije spavao, aglavicu je bez problema vrtio s jedne strane na drugu.
Na leda ne bi nikad stavila dijete zbog bljuckanja, uopce mi nije jasno kako to moze biti najsigurnija loza kad se zbljicka sebi ravno u usta, na boku to izade van na stranu
Babylove, drago mi je sto je sve u redu!!
I me, kako su curke rekle, nekako mora vani... Zao mi je radi onoga sto se muzu desilo... Ipak ti proguglaj sve vezano za CR...mada bih se ja svega zgrozila ahahaha pogotovo ako jos idem i citati o svemu... A vjerujem ti da je i muz na iglama... Nije svejedno ni njima... I eto, rekla sam ri da osjecaj malenu drugacije jer si pri kraju
Suncokretice, paaaaaa koliko znam bebe se non stop micu.. i postoji mogućnost da se okrene drugacije . Tako su meni rekli...
Yel, drago mi je sto ti je muz potpora i sto se slaze s tobom i sto je stao ja tvoju stranu... Nadam se da cete ubrzo biti na svome!! Sve ce biti lakse i bolje onda
Koliko znam, bebu se na ledja ne stavlja?!?
Sortiraj odgovore
Najstariji