Wuhuu zivjeli hormoni...gledam Degrassi i olacem ko kisna godina (klinac je poginuo i prijatelji se oprastaju od njega) a ja sjedim pred TV-om i placem😭
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sretna, ooopaaaaa, dobar si posao ti obavila! Maaaaaa doktor nije rekao sto sve tocno ne smijes prati
Sanjchi, sreca u nesreci pa ne moram zivjeti u gradilistu! A ti bi isto mogla usporiti tempo posto si imala rizik da se otvoris!!
Umaranje... Aaaajmeeeeeee. Grooooznooo.... Znaci, ja sam danas obrisala prasinu, sudje izvadila iz masine, stavila prati i susit ves, zabavljala se sa albumom, dezinficirala skoklju, prosetala psa ... I sad moram finisirat rucak
Ocistila sam krumpir i mrkvu i to cu u rernu sibnut. Sveki je jucer (nakon 4mj!!!!!) Spremila meso za danas, a nona (zabadalo) tura i manestru od povrca...
Pa ajdeeee nek joj bude... Mora se ona petljat gdje joj nije mjesto... Ooo i daaaaa tu su krenula pitala: a staaaa radiiis?? Jer sam rezala krumpir na drugaciji nacin... Musaku??? I ja: ne!! NARAVNO da joj nisam rekla sta radim jer je se ne tice, a i vidjela sam ju iz dvorista kako mi album gleda
Sanjchi, aaajmeeeeeee, budemo jaaakooo sretne kad se nasi bebaci jave, ali sto to izvode unutra, kako ponekad znaju udariti ili se rastegnut... Pa go je da vidis SVEMIR ne samo ZVIJEZDE DEGRASSI??? Sto je to...?
Ja sam ozbiljno uvjerena da će moja beba biti kung fu majstor. To su već sad neki opaki potezi koje izvodi unutra.
Sad sam ponovo išla pročitati sve ovo za stelirizatore. Ja imam aventovu izdajalicu, a našla sam sterilizator od aventa za mikrovalne. Izgleda mi praktično, samo moram vidjeti jel stane u moju. Jel netko ima iskustva s njima? Tim za mikrovalne?
Dakle cure sirim dezinformacije tu po forumu! 😂 Elektricna pumpa koju sam dobila kosta 1380 kn, a racun koji sam nasla u kutiji je za dodatne dijelove neke. Eto, morala sam javiti da vas ne drzim u zabludi! S obzirom na cijenu, potrudit cu se da je dobro dezinficiram i koristim. 😜
Barbs gleda u album i divi se hehehe 😊 "kako cu reci mami i tati" 😂😊😊😊 umiremmm 🤣🤣🤣🤣
Sanjchi samo polako, lezi i odmori pa onda opet.
Treca sreca daaa sve je tip top. Inace nisam osoba koja obavlja zadnji tren neke stvari, a ovo sam i pozurila sve kak mi je jucer rekao doktor da sam otvorena.
Hedgehog hahhahaha dobar vic hahahah al i istina je to 😂😂😂
Barbs, nista ne radim danima vec, osim sto stavim prat ves, malo pometem, operem sude i skuham jest..dragi mi je neki dan cupao travu po cvijecu😂😂
Nisam ja nista posebno ni sad radila, dakle pomela gore hodnik i stepenice i dolje prizemlje. I obrisala pod da nije prljav. S pauzama naravno😂 al brzo se umorim..
A Degrasi ti je serija za mlade, pa kad mi je dosadno pogledam si..nesto tipa Tree Hill...
Sad sam sve napravila i sad odmaram...rucak bas evo izvadila iz peci (francuski krumpir)..vec vidim dragog kak koluta ocima😂😂😂 al bas me briga, meni se to jelo😋
Hedgehog, bit ce pravi Bruce Lee
Luce, hvala na info
Violeta, daaaaa, jucer sam frendici ispricala tu svoju scenu i smijala se najvise radi: KAKO CU RECI MAMI I TATI!! AHAHAHHA a punoljetna ODAVNO
Jaaaaooo, ma tako sam nervozna radi te babuskare jos od jutros da non stop od nervoze jedem i malo prije mi je prilog za rucak skoro pao na pod... I pocela sam se ljutiti i njorgarti: nema sanse da vise za 7 ljidi kuham!! ( to sama sa sobom kod sveki hahaha) i sad tu nervozu ubijam cipsom
Hahahah Barbs...nervozu ubijas cipsom😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji