Sanjchi, doći će vam! Moja frendica je čekala oko mjesec i pol ali jer je bilo nevrijeme u Poljskoj, pa zato su kolica kasnila, ali stigla su im tjedan-dva prije nego je rodila.
Treca sreca, svaka je trudnoća drugačija... Ali grozno je kad te uhvati trenutak ludila
Kiki, tako je! S time da sam više puta pred svima napomenula da ako treba ćemo otići kod mojih u grad
Čitam sad sve ove priče o životu u zajednici, svekrva ma, rodbini... Uh, ja bi odavno otišla na živce. Mene su moji starci doslovno napustili kad sam imala 18 godina, kupili su si kuću malo van grada i otišli. Tako da sam evo već skoro 10.god, sama, odnosno kasnije s mužem. Iskreno, da zagusti i da moramo sad živjeti s njegovima/mojima ne znam. Mislim da bi se propila od muke. Ne mogu ni zamisliti kako vam je.
A što se tiče čišćenja nama je jutros došao maler da počne raditi na kuhinji. I da, stan nam je blagi kaos jer ono sve smo morali povaditi da oslobodimo kuhinju i sad je on velikodušno ponudio da sutra dođe i njegova žena da čisti za njim jer da citiram: "vidim da se domaćici baš i neda" PA JA SAM NA MIROVANJU!!!
Kiki i Barbs sta se octa tice probajte prokuhati neku plasticnu casu ili bocu za vodu sebi pa popite iz nje, to je najbolji test! Ocat nije samo za dezinfekciju nego i da flasice ne ostanu bijele. A bijele ostaju radi kamenca iz vode. Kakva svrha prokuhavanja u octu ako opet isperes s vodom (u kojoj ima kamenca). Ak ces ispirat u destiliranoj tolko ces potrosit love na vodu i vremena da je bolje investirat u sterilizator...
Kiki i Barbs sta se octa tice probajte prokuhati neku plasticnu casu ili bocu za vodu sebi pa popite iz nje, to je najbolji test! Ocat nije samo za dezinfekciju nego i da flasice ne ostanu bijele. A bijele ostaju radi kamenca iz vode. Kakva svrha prokuhavanja u octu ako opet isperes s vodom (u kojoj ima kamenca). Ak ces ispirat u destiliranoj tolko ces potrosit love na vodu i vremena da je bolje investirat u sterilizator…
Hvala!
Maler. :)
A tko je on da si daje to pravo da to komentira??????????????
Sanjchi sve zelimo imati sve spremno, no nije bad ako ti i ne stignu kolica prije poroda jer ionako ne vozis bebu neko vrijeme... bitno da imas jaje s kojom ces iz bolnice!
Najgore kaj to i nije loša ideja da platimo generalku stana nekome nakon svih radova. Ali mislim da nećemo njegovu ženu zvati iz principa.
Mm i ja idemo sutra u cjelodnevni soping,rekla sam mu da si prilremi zivce 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji