Barbs, stara na njuskalo a nova kupite😊 ja sam jucer svog obrlatila da podignemo malo budzet😂😂 tako da mislim da cemo ipak uzet ona bebetto zuta za 4000...👏👏 i reko mi je da se strpim jos 10-15 dana pa cemo ic kupovat. Znam da ce to bit bar 15-20 dana ali ajde, izdrzat cu jos toliko😁
A ovo tetosenje i sl...nemojte se uopce zamarat starcima i njihovim prohtjevima i zahtjrvima...za svoje dobro i dobro vasih bebica odje*ite to😅
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi, ma nema tetošenja! Ne pada mi na pamet. Moj tata ima 60g, pa si čovjek sam kuha... i to zna kuhati bolje od moje mame
A nema tu živciranja jer kad ne tetošiš nikoga i kad te boli pipica je sve lakše.
Ooooopaaaaaaaa, super za kolica!!!
Kiki..navlake nisu skidive😞 onda necu narucivat... Prevec love da bi mi se zguzvalo nakon prvog pranja...
Barbs da to oko octa 😂😂 ne znam jer sam ja do sada znala prati s njim ali ne u prokuhavanju nego u obicnoj vodi razmucen ocat, ali bi nakon toga jos jednom obicnom vodom presla da skine miris. Iako on s vremenom ispari i ne smrdi ali ne znam ostane li okus.
A sto se tice odnosa doma, tesko je to kad si ti u necijoj kuci, oni se nece mijenjati a ti moras paziti da ne ispadnes bezobrazna ali i da ne budes nicija budala. Najlakse je snajkicu upregnuti! Oni su svi, kako da kazem, krvna obitelj a ti si netko izvana i tesko je tu onda balansirati jer im ne mozes reci kao sto bi rekla svojima (ili kao sto oni mogu jedni drugima reci).
Prekivac za dojenje je koristila frendica i stvarno je super! Jednom smo recimo bile u setnji s malom i bila je gladna, ona je sjela na klupicu, prekrila se i podojila bebu. Naravno da se kuzi da doji, ali nista se ne vidi ine privlaci toliko poglede kao da joj je sisa vani. Ja cu si to uzeti jer si puno slobodniji, ne moras vuci sa sobom mlijeko ili traziti osamljene kutke ili posebne prostorije.
Kiki, znam da je teško. JAKO TEŠKO. Zato jedva čekam 10.9. da turisti odu i onda ćemo mi biti u našem stančiću i radit ćemo tamo što god poželimo, a oni nek se snalaze.
Hahaha...te predrasude su mi uvijek bile smijesne, da su zene bolji kuhari...kolegica s bivseg posla ima sina (35 g) koji je kuhar..i decko kuha fenomenalno😋😋😋
Ah da...jedino sto mu nikako nisam mogla objasnit da bi trebali ic sto prije, makar pogledat, jer ako ih nemaju na stanju, treba min 3-6 tjedana da stignu (ovisi o modelu) i sto ako ne dodu dok rodim😱😱 Ali necu panicarit, imamo jos 8 tjedana (po terminu) pa ce bit to OK (malo naknap al jbg) U svakom slucaju gledat cu da ih mogu odmah dobit.. 😁 Valjda se ne bude predomislio oko budzeta do tada😂😂😂 a i tko zna..kad dodemo tamo, mozda nam se najvise svide neka jeftinija😅
Koliko ste napisaleeeee
Yel odmaraj....zakljucili smo vec davno da nema tu srece....nazalost. Ja te jos nisam cula zadovoljnu otkad ste tu:(
Treba dignut sidro i bit na miru...
Kiki racun kaze 250 ili fali jedinica ispred koja se obrisala? Avent rucna je 400, tomeetipee nesti jeftinija a medela je "jaca" marka za dohenje od njih tak da sumnjam da je to 250 lova za elektricnu!
Marijana hvala na ponudi...ja poslala upit za cijenu na mejl jer nisam dosla do dijela di si napisala vec cijenu. Budem vidila, imam obecanu rucnu a svrbi me ta elektricna da probam...
Guza - nisam uvik mazala ali sam pudrala da odbija vlagu....a sudocrem samo vanredno po potrebi (rijetko...ali vrijedi svake lipe kad zatreba!)
žena-majka-carica:)
Kiki, znam da je teško. JAKO TEŠKO. Zato jedva čekam 10.9. da turisti odu i onda ćemo mi biti u našem stančiću i radit ćemo tamo što god poželimo, a oni nek se snalaze.
Jos malooo!!!!
Inace ja sam jucer bila se prisrala da cu se porodit. Cili dan me prao takav vrtuljak emocija da to nije normalno! Ok jesam trudna al ovu T sam sva smirena, ne znam jesam dvaput dosad bila malo placljiva il melankonicna.....il svadljiva. A jucer....koma. Dan ko inace, navecer peglala uru i vishe, malo se preforsirala.....stomak poceo zatezat....hormoni ludovali, pocela plakat muzu da me smiri 😅a on jadan gleda sta je sad. Bas sam se cudno osjecala!
I_me i ostale terminushe jel imate i vi takve scene sad u zadnju?
žena-majka-carica:)
Sanjchi super za kolica! 🎉🎉 Ako nades negdje da se skida navlaka, javi! Ja jos nisam naisla...
Barbs bitno da imate gdje otici! Lako ces jos ovo izdrzati!
Treca sreca ne znam, evo gledam racun i pise 244,99 i jos je bio i popust pa je ukupni iznos 230,29 kn. Nisam ni znala da je to neka marka ja sam mislila da je "no name" pa da je zato jeftinije jer znam da su drugi frendovi kupili isto za 300 kn neku, elektricnu, al ne znam koja je makra. Mogu ih pitati pa javiti...
Sortiraj odgovore
Najstariji