Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    23. Kolovoz 2017. 14:40

dzenny

Ja sam taj toplomjer za vodu nasla u dm i nije bas skup.. kakve toplomjere vi imate za prostoriju?? Da li nam je i to potreebno??

u mullera je najjeftiniji toplomjer za vodu, ispod 12kn (njihova marka)
    a obično se cijena kreće od 20-30kn
    ja sam imala neki chicco od 50kn, skuplje od tog nisam vidila (plaćaš ime naravno ali eto bija mi je lip)
    za prostoriju - isto preporučam uzet nešto, tko nema....ja imam sebi jer zbog dišnih problema pratim i temperaturu i vlažnost u svakoj prostoriji u stanu (osim u hodniku) - za tu svrhu kupiš ili obični onaj "živin" (više ne rade sa živom ali na taj djir) ili digitani "meteo station" kakav bude u LIDLa npr za 100tinjak kuna (ima i jeftinije ako mjeri samo temp a ne i vlažnost/tlak), a ima ga svugdi kupit....pa i u emezete, čak je i u BIPA jedno vrime bilo...ovako slično:

žena-majka-carica:)

barbs
    23. Kolovoz 2017. 14:41

Edit: razlika izmedju 1.poroda i 2.T. 

violeta1
    23. Kolovoz 2017. 14:42

Treca sreca razlika je izmedu npr.mene i tebe, ja nikad nisam bila s manjkom kila, uvijek sam bila taman, i onda sam malo dobila viska u zadnjih 10god i s tim viskom usla u trudnocu. Moja sestricna je inace bas mrsavica i kad je bila trudna lijepo se sve popunila i bila je divna, ali nakon trudnoce joj je sve otislo i opet je mrsavica. Tako i od frendice seka. Sve je to od zene do zene. Ja da izgubim 3kg treba mi najmanje mjesec i pol do dva, a moj muz izgubi u 6 dana. 

dzenny
    23. Kolovoz 2017. 14:42

I ja sam jedna od ti koja bi voljela da hove koja kila ostat poslije trudnoce.. prije 2tjedna sam bila na +11 kg.. jos u tom mjesecu sam dobila 4kg 😮 i srijedu budemo vidjeli koliko sam dobila u ova 3 tjedna,ali mislim da cu manje,jer eto meni se apetit nesto drasticno smanjio.. 

barbs
    23. Kolovoz 2017. 14:46

Uuuffffff, Violeta, znam kako ti je..
    ja sam eto npr 15mj KOSTANTNO trenirala..... I u tih 15mj isla 1kg dolje... S time da bi se moja trenerica dala kladiti da sam isla sigurnih 5kg dolje.. 
    Slazem se Treca sreca da HORMONI igraju veliku ulogu... Npr meni su otkrili problem sa stitnjacom u 6.mjesecu i krenula mi je terapija... Prehranu sam promijenila... I onda kad sam gledala slike 8.mjeseca s mora i prije trudnoce to je bila VELIKA razlika... A kilaza prakticki jednaka... Zato mene muce toliko kg, kao i Violetu, i trbuh... Jer sam se jaaaakoooo trudila skinuti sve to... Al ajd, sto je tu je... Uskoro nam bebica dolazi, pa kad se malo oporavim krecem opet s treninzima..

violeta1
    23. Kolovoz 2017. 14:46

I dobro da pisete o tim toplomjerila... ovaj za temperaturu u kuci sam skroz zab a nije lose to imati. 
    Najbitnije da su nam bebe dobro, a nase kile, neko vise neko manje, sve smo jedinstvene svaka na svoj nacin 🤗🤗

• Mamuka
    23. Kolovoz 2017. 14:47

Ja sam gradje pjescanog sata i uvik sam nekako bila onako pupastija, il normalne kilaze ili koje kilo u plusu. I kad sam bila nesto mrsavija opet me bilo na tim "strateskim" mistima. S obzirom da su sestre cilo vrime dok su bile u skoli bile mrsave mene su svi zvali buca iako nisam realno bila debel. I to mi je ostalo tako da se ja uvik osjecam debelo. Zato me i ti kili u T nekad brinu malo vise, a pogotovo jer mi je nakon 1. T u kojoj sam dobila 13 kg ostalo 6 koje nisu isle doljr bez dijete i vjezbanja, unatoc dugom dojenju.
    Sad san usla u T sa plusom od 5kg tj sa 65kg na svojih 169cm i ako opet ostane 4-5kg bit cu ko loptica i mogu zaboravit na staru garderobu.... Ahhh probljemi probljemi....
    Treca ti si bas mrsavica i tvoj plus je normalan jer ti je ocito nedostajalo dosta kg na pocetku T. Jos kako ti to brzo izgubis nemas se sta brinit za kg. Ja bi volila da sam ko ti ali..... 😄

dzenny

Aha pa i ja sam razmisljala nesto da si kupim taj digitalni 'meteo station'.. budem jos vidjela.. a u dm-u samnja kupila od babylove i mislim da je negdje oko 3€,dok u babycentru skoro pa isti (samo druga marka) ispod 6-7€ ne mozes naci.. aa u mulleru nisam bas ni gledala

barbs

Toplomjer u kuci imam 

violeta1
    23. Kolovoz 2017. 14:49

barbs

Uuuffffff, Violeta, znam kako ti je..
    ja sam eto npr 15mj KOSTANTNO trenirala….. I u tih 15mj isla 1kg dolje… S time da bi se moja trenerica dala kladiti da sam isla sigurnih 5kg dolje..
    Slazem se Treca sreca da HORMONI igraju veliku ulogu… Npr meni su otkrili problem sa stitnjacom u 6.mjesecu i krenula mi je terapija… Prehranu sam promijenila… I onda kad sam gledala slike 8.mjeseca s mora i prije trudnoce to je bila VELIKA razlika… A kilaza prakticki jednaka…Zato mene muce toliko kg, kao i Violetu, i trbuh… Jer sam se jaaaakoooo trudila skinuti sve to… Al ajd, sto je tu je… Uskoro nam bebica dolazi, pa kad se malo oporavim krecem opet s treninzima..

Kile su se drugacije raspodjelile i ucvrstila si tjelo zato si odmah i drugacije izgledala zbog treninga. I ja bih trenirala ali kako smo dalje od grada, placanje treninga + gorivo bilo bi mi preskupo. A ovdje su svi lijeni, pa nitko ne zeli ici, a meni bi to odgovaralo s nekim ici radi prijevoza. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.