Ja imam od L 2 rucnika s kapuljacom i mozda uzmem jos jedan, ali samo ako nadem povoljno i kvalutetbo. Ove koje imam su peri deri
Dena, uuufffff, bas groooznoo!! Eto ti nase zdravstvo... Mada ni kod nas u Puli ne radi vise doktora... Samo jedna Sto kaze CTG?
U novom rodilistu je meni prevruce tako da dugi rukav ne dolazi u obzir. Jos ako beba dobije zuticu pa mora pod plavo svijetlo sto je 70-80% slucajeva onda jos nafrlje jer je beba gola i u sobi doslovno umires od vrucine. …………….necu uopce nosit spavacice nego te litnje haljinice.
poptisujem ovo. Ali čisto radi reda sam uzela da imam ovu "pristojnu" za izać na hodnik i tak….a po sobi smo cimerica i ja hodale "gole" (u mrežastim gaćama i gore grudnjak za dojenje) jer je bilo vruće zbog beba šta oni frlje grijanje tuta forca….ipak se u toj sobi bebe peru/premataju….mislim da je bilo oko 28c u sobi (a siječanj!)
Jedino šta sam sigurna da ću je (tu spavaćicu) doma iskoristit kad dodjem, jer doma neću sigurno toliko visoku temp imat ko u sobi u rodilištu….a zgodno je da se dolje lufta + ima otvor/gumbiće za lakše vadit cicu za hranjenje
Hahahaha Kako ste lude! 😂😂
Mojoj cimi je beba bila na neonatologiji zbog nekog virusa il sta vec pa je njoj muz dolazio u sobu u svaka doba i nisam mogla bit bas komotna. Plus planiram nosit one pelene za odrasle pa mislim da nece bit bas neki prizor za skidat se 😂😂
Kod kuce ce stalno neko dolazit, svekiji il mladja jetrva tako da moram bit obucena pristojno. Jos moj dragi svekar ima tu naviku da se sulja u stan pa ga samo odjednom vidis isprid sebe. Bog zna koliko putsa sam se usr..la od stra kad bi mi se tako usulja. A i voli doc u sobu iako zna da kad sam u sobi ili spavamo ili dojimo. No on svejedno poviri.... 😤😤
O moj Boze vec sam bila zaboravila ma te njegove divne navike.... A opet me cekaju... 😢😢😖
ja ne znam I_me gdje si ti našla u mulleru tak jeftino…ove šta sam ja gledala (malo bogatiji puniji su istina, zato su mi i zapeli za oko) su preko 100kn, mislim čak 150
I u bubamare šta sam gledala lipe (od marek bubabuba tak nešto…drže tu marku i u InterSpara itd) su 150kn paket (dobije se trljačica i ručnik, neš ti)
a najjeftiniji su u KIKa ali bzvz kvalitet, to nakon 2 pranja kao sukno dođe…
da,da u mulleru u puli kad sam bila. imaju puno veci izbor nego kod mene doma u mulleru tj,kod mene nemaju ni rucnike,ni dekice,ni bodije,ni carape,a u puli svega ima.. i ja sam se iznenadila..i odmah kupila i predobar je. velik i debel. pravi rucnik. i sad sam neki dan bila tamo i imaju ih jos..cak i sarene tetra pelene ( pakiranje od 3 kom 45kn). jer gdje god sam dalje gledala su to sto kazes preko 1ookn.
Glad - ja sam stalno gladna.. Pogotovo danas
Stedim se... Pojela sam jogurt za marendu i 3h nakon rizu...
Kao, da mi ne pokaze vise kg ns pregledu
Tek sada mi se svasta jede!!
I me, nisam u city mallu vidjela rucnike za bebaca u mulleru.... Mada nisam pretjerano ni gledala rucnike... Moram sestri dojaviti
Super onda cu otici j Müller i u Kik jer sigurno ima tu kod mene u DE po slicnim cijenama.
BARBS mislim da si ti pitala za ogradice... ja narucila preko Fejsa na stranici Dada&Rocco
Evo kako izgleda:
Eto, danas na poslu svi me pitaju da di mi je trbuh jer sam u prisle dvije trudnoce imala veci vec ranije😂😂😂 a meni se cini ogroman jer imam jos 3 mjeseca do kraja😂
Sto se tice kg sad valjda sve nadoknadujemo ono sto nismo mogle jesti zbog vrucinaaaa😂 Ja u 5 tjedana dobila 3 kg😂 Zahladilo je i staaaalno sam gladna ali mi se nista ne jede bas...sve na pola ostavim😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Rucnike imam iz konzuma fine debele s kapuljacom i trljacicom...isto su bili po 50 kn i peri deri, al ja imam susilicu pa su meni uvijek premekani😂😂😂
Marijana preslatke su ti ogradice!
Sortiraj odgovore
Najstariji