Marijana preslatke su ti ogradice!
KLEAIVA tnx! Stvarno su kvalitetno napravljene i pedantno sasivene. Pogledaj si na njihovoj stranici, ima more uzoraka
Napokon sam uspjela nekakav popis naprviti što trebam kupiti. Cure molim vas da mi napišete ako mislite da još nešto bitno ima, a da nisam stavila na popis, a isto tako ako smatrate nešto bespotrebnom da napomenete. Hvala
Za bebu: Kolica, Krevet, Madrac, Posteljina, Toplomjer, Kadica, Komoda + prematalica, Pelene, Vlažne maramice, Bočice, Autosjedalica, Tetra pelene, Gaze, Ručnici, Bademovo ulje za kupanje, Aspirator za nos, Pavlovićeva mast za guzu, Tetra krpice, Vreća za spavanje, Pamučni body - 10 kom, Kombnezon - 5 kom, Pidžama - 5 kom, Čarapice - 10kom, Hlače, Majice, Vestice, Dekice, Vatica i blazinice, Štapići za uši, Fiziološka otopina, Antibiotički prašak, Škarice, Četka za kosu
Za mene: Ručnici, Spavaćice, Šlape, Jastučići za grudi, Izdajalica, ulosci za poslije poroda (chicco, pelzy ili vir 80), Mrežaste gaće, Grudnjaci za dojenje, Šeširići za dojenje, Japanke za tuširanje, Vlažne i papirnate maramice, Voda, Nešto za pojest, Mast za bradavice, Sprej za rane - Octenisept ili Bivacyn, Četkica i pasta za zube, Gel za tuširanje
Marijana ogradice su bas slatke😍
Klea, covjece pa kad pogledam ti imas veci trbuh neg ja a danas usla u 8. mjesec😅
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Klea, covjece pa kad pogledam ti imas veci trbuh neg ja a danas usla u 8. mjesec😅
zato šta je svaku iduću trudnoću trbuh (u istim tjednima) sve veći
Klea baš je lijeeepi velički.....i ženo ti nemaš nijednog madeža nit ikakvog ožiljka/strije.....ljubomorna sam! meni je to bolna točka jer ja svega toga imam na izvoz....a od ove trudnoće eto čak i puknute kapilare na nogama za poludit!
žena-majka-carica:)
Violeta, dobila si 2,4kg u 4tj?! NIJE TI NISTAAAA… Ja u 3tj 3kgNa +13kg sam… ALi i ja sam za sebe mislila da ispod 20kg necu dobiti
još ćete vi mene prestići
a sjećam se prije koji mjesec ja sam tu kao alien medju vama bila....vi sve na plus 5-6-7 a ja preko 10 u plusu:)
I evo mene sad na +17 a vi ste mi opasno za petama
Marijana to je ja mislim već sretna linkala tu prvu kombinaciju sa sivim uzorcima....meni je draža ova druga sa zelenim. Ali obje su kul! I cosleeping bed mi se svidja....koji je to, koja lova? (zanima me za usporedbu....ja baš danas čekam da muž ode preuzeti polovni što sam našla preko njuškala chicco next2me, model je skroz drugačiji ali namjena ista)
Klea, zgodna si!
Treca sreca, kaaaako smo krenule hocemo
Marijana, predivnooo!!! Mislim da sam si screenshotala tu stranicu... Vec je netko pricao tome, cini mi se..
Angel, stapici mislim da ti ne trebaju..??? Screen shotala sam si i tvoj popis jer vidim da i meni neke sitnice fale Pa da stignem kupiti prije nego rodim..
Mojoj cimi je beba bila na neonatologiji zbog nekog virusa il sta vec pa je njoj muz dolazio u sobu u svaka doba i nisam mogla bit bas komotna. Plus planiram nosit one pelene za odrasle pa mislim da nece bit bas neki prizor za skidat se 😂😂
a gle nismo ni mi bile "neki prizor" za vidit s tim mrežastim gaćicama kroz koje se naziru 3 vir uloška
samo razlika je bitna što smo mi rodile u sezoni gripe pa su posjete bile zabranjene, tako da smo bile samo nas dvije. Normalno da se ne bih komodala tako da su mogli banit ljudi u goste nekoj od nas dvije....
a ovo za svekra šta veliš - koma! Ja bih svisnula
Treca sreca hahaha jesi dobra 😂 jaoo ako budem dobila 5kg do kraja, ima da budem samo na vodi i strogoj djeti. To mi je previseee. Ja kontam jos 3kg da cu dobit, max 4kg.
Barbs nas dvije smo tu negdje.. samo sto moj ginic 1-1,5kg mjesecno ocekuje ali ja ga vec par puta zeznem hahaha...a sta cu, tako mora biti. Sad me brinu druge stvari, ovo kila vam tam tak mi sad nebitno, i tako smo pri kraju 😊😊 Veci dio puta je prosao
Meni moj ginekolog nikad nista nije rekao za kilazu... Kad je bio drugi me pitao koliko sam u plusu i rekla sam mu +6kg... Rekao je naidealnije bi bilo dobiti jos 6kg max... Ali eto.. izgleda da cu jos koju kilicu dobiti
Sortiraj odgovore
Najstariji