Barbs ma necemo prestici Trecu srecu, samo pozitivno razmisljaj hahahah 😂
Cek vidit cemo za 3 tjedna kako smo i di smo hhahaha
Ja buh bila sretna da ne prodjem 15-16kg Al moram onda eeeeextra pripaziti sto i kada jedem
Ja buh bila sretna da ne prodjem 15-16kgAl moram onda eeeeextra pripaziti sto i kada jedem
Mozemo mi to 👍👍👍👍
mi četku za kosu nismo nikad koristili...to mi je nekako bilo viška, mada smo imali u setu tigex češalj i četku meeekanu.
Štapiće za uši ne da nismo koristili kao bebi, nego ni kasnije....kad pitam pedijatricu uvijek kaže da bolje ne - da im ta smola štiti uho...tako da im ne čačkam.
E da, toplomjer vidim samo jedan na popisu....trebaju 2 vrste - jedan za kupanje za vodu mjerit temp (ooobavezan) i drugi za bebi mjerit temp (najbolji ušni digitalni)
žena-majka-carica:)
Ajme presmiješne ste s tim kilama 😂😂😂😂 (pozitivno naravno 😄). Marijana preslatko je sve i ja cu od njih naručivati zaštitu za prečke 😍 Samo jos ne znam koji uzorak 😂 Nešto sivo/bijelo da mi ide uz sve.
Marijana super mi je taj baby bay. Mislim da cu i ja od Dada&Roco naruciti. Vec sam nasla i neku slicicu kod njih koja mi se svidja al ne znam zasto nemaju nista novih stvari. Jesi pitala koje dezene imaju u ponudi pa izabrala ili si isto nasla vec nesto medju onim slicicama pa narucila isto?
Angel cetka za kosu me bas nasmijala 😂😂 Ne boj se, nece ti tako brzo tribat. Ako i bude kosice malo vise sigurno je neces cesljati tako da slobodno to ostavi za poslije. A mozda i dobijes neki taki paketic sa cesljicima i cetkama. Mislim da bas onu chicco cetku za kosu nikad nisam ni koristila, samo cesljic, ali tek pred prvu godinu. Bas si slatka sa cetkom 😂
Kupi jos blazinice za bebi guzu cistit, jednokratne podloske za prematanje, sudocream. Vidim da si pisala carapice pa s obzirom da ces roditi u zimu prakticki kupi i one male termo carapice jer 1 carapice ce biti malo jer su bebacima rucice i nogice dosta hladne zbog lose/nerazvijene cirkulacije. A mozda da razmislis i o malim hulahopkicama jer njima treba ipak jos jedan sloj vise nego nama. Koliko se sjecam iz Zg si pa mozda ti treba i skafanderic s obzirom da bebac dolazi u 12. mjesecu. Onako malenim ne mozes bas obuc jaknicu zimsku a i nogice triba utoplit pa mislim da ti je to najbolje. Uz to kad ide u jaje ne znam kako ga drugacije obuc za vani ako ne skafanderic. I kapicu toplu naravno.
Sebi mozda mozes probat i one pelene za odrasle za prve dane. Ako nisi navikla na deblje uloske i budes imala savova to zna smetati. Bar meni je i te pelene su me spasile.
Ja sam taj toplomjer za vodu nasla u dm i nije bas skup.. kakve toplomjere vi imate za prostoriju?? Da li nam je i to potreebno??
meni je isto to s kilama smišno da se netko zamara...valjda zato jer meni toliko brzo "idu dole" da mi nikad nije bio problem.
Kamo sriće da mi koja ostane
ali svaki put to saamo od sebe ode, bez ikakve vježbe, prehrane, ili iti razmišljanja o kilama/hrani....tako da ja mislin da je to prvenstveno do organizma/metabolizma i u kakvom su vam stanju hormoni/štitnjača i sl
Inače
ovo sam našla na harni webu:
Žene koje počinju trudnoću s izrazitim manjkom kilograma, trebaju pokušati dobiti dostatnu težinu tijekom prvog tromjesečja trudnoće, tako da bi s drugim tromjesečjem dostigle idealnu težinu. Tijekom drugog i trećeg tromjesečja trudnoće, trudnice bi trebale dobiti potrebnih 11 - 15 kg povrh toga.
....eto, najbolje opisuje moj slučaj (i govori kako je mojih +20kg na kraju T normalno, to je glavno - imat opravdanje )
žena-majka-carica:)
Ja sam na vas mrsavice ljubomorna
Treca sreca, moja frendica je bila sretna kad je dobila kile u T jer je pokusavala godinama povisiti na kilazi... 48kg prije trudnoce... 5mj nakon trudnoce ta ko da nije rodila... I prije 2.T.je imala jednako kila, a razlika izmedju poroda 7mj...
Treca sreca ti si prava vila raviola sta bi rekli kod nas. Svaka cast. 👍😊
Klea nije ti sad neki ogromni stomak. Tu smo mi negdi rekla bi. A meni je tek 2. trudnoca. Super izgledas.
Da, Treca je super rekla za toplomjer. Za vodu imate u dm-u. Za temp preporucam Braun za uho bez nekih velikih dodatnih botunica jer sto je vise toga lakse se kvare. I da, sobni termometar smo kupili jer temp bi trebala bit oko 24 stupnja pa da nekako znamo se orijentirat. Sad bi mogla i bez njega al prvi put si malo pogubljen pa mozda ipak bolje uzet. A ima i tih nekih sta mire i temp i vlaznost zraka pa nije lose imat tako nesto.
Sortiraj odgovore
Najstariji