Treca sreca nemam ti pojma koliko je moj muz platio taj BabyBay, sve me docekalo kupkjeno i namontirano kad sam dosla iz HR, ali znam da je preko Amazona, mozda 50-70€... iskreno ne znam
Mamuka nisam htjela komplicirati pa sam uzela one gotove kombinacije, ali mislim da se mogu dogovoriti i drukciji uzorci tj kombinirati od ponudjenih kad se sve siva, prek fejsa kad sam narucivala bili su ljubazni i rekli su da je sve moguce... vidis da su mi po mjeri napravili ove krace zastite (no platila sam kao cijele jer bacaju dio spuzve i ciferslusa)
Mamuka, hvala na podsjetniku za skafander, da ja sam u Zg, pa će će sigurno trebati i poslužiti! Hvala i ostalim curama na savjetima.
Sada lagano mogu krenuti u shopping čim uspijem uhvatiti malo vremena... mozda cak i ovaj vikend. Jedva čekam, a nikako se organizirati da muž i ja u miru odemo i pogledamo.
slažem se da je bitno vježbat bilo šta - bolje mi je vidit tijelo (bilo muško, bilo žensko) s viškom (ili manjkom) kila a čvrsto i donekle zategnuto, nego mlohavo pa makar i "idealne" kilaže.
Ja sam u srednjoj trenirala atletiku i bila sam full zategnuta, trbušni samo takvi....i to mi je ostao kao dobar ulog za budućnost - kad sam rodila nisam stigla ništa vježbat....pa kad je došao drugi bebač - još i manje....ali linija je ostala tu, zahvaljujući ostacima trbušnih/leđnih i ostalih mišića....nisam trbuh imala nikad.
Tek sad nakon 10+ godina nevježbanja, vidim da treba opet počet nešto radit, uredski sjedilački život + par djece/trudnoća urade svoje...ali ne zamaram se s time. Kad beba poraste, i kad se ukaže prilika - vježbat ću. Meni to ionako nije mrsko ni tlaka, ja guštam u aktivnostima...
žena-majka-carica:)
Marijana meni to zvuči prejeftino?
Moj je ovakav platneni
i košta u dućanu 1500 kuna (ja uzimam polovno ofkors, u pola cijene)
a onda taj od drva kontam da je sigurno samo skuplji, nikako jeftiniji..
žena-majka-carica:)
Toplomjer u kuci imam
Imam i ja,barbs.. 😂😂😂😂😂
Jesi bila tamo? Kako je tamo, plaze? Muz bi htio ivi nagodinu tamo a ja bi htjela neke plaze gdje mozemo s malim i gdje ima pjesak. Magnetic je super 😊
Meni je sljedeci pregled 12.9..i ipak cu roditi u KB Sisak a ne KB Milosrdnice pa barbs mozes to promjeniti..😊
I_me bas si progutala lubenicu i meni izgleda da se trbuh spustio..😍😍
Treca sreca izgledas kao da ti je prvo djete a ne trece..svaka cast..😊😊
Sanjchi..slatko odijelce..😍❣️
Violeta,daaa prosle godine.. 😉 hmm pa sta da ti recem.. ima par extra plazi.. jedna je puna mivke i za djecu je extra (samo bi se morala voziti autom do nje,ali nije daleko) zove se "djeciji raj",mn jedna od najljepsih plaza 😍
Mamiteeeee, procitam zaostatke kad zavesim s pregledom.. ubrzo sam ja na reduuu
Eeeee ovo moram s vama podjeliti .. ja sam sebi krivo kile davala... Tj ona vaga od njegove none je losija od one gdje sam se inace vagala na digitalnoj kod sveki... Ispada da sam u 3tj dobila 1kg... Tj. Na +11kg sam... Jaaaaaa sam sasvim zadovoljna..
Marijana meni to zvuči prejeftino?
Moj je ovakav platneni
(samo ciklama boje)
i košta u dućanu 1500 kuna (ja uzimam polovno ofkors, u pola cijene)
a onda taj od drva kontam da je sigurno samo skuplji, nikako jeftiniji..
Joooj fali mi jedinica 🤣 150-170... evo sad sam nasla na netu 145€ plus dostava 15€. A mali madrac i jos jedan nastavak spuzvasti se posebno placaju.
Super je sta kasnije moze biti i za vecu djecu
https://www.amazon.de/babybay-Beistellbett-original-Das-Original/dp/B00CF0M41Q
Sortiraj odgovore
Najstariji