Evo i nas, konacno 😥 Ctg je ocitao lagane trudove, al to nisu oni pravi, vise kao bh. Zatvorena sam jos i sve je u redu. Napravila je i bris na streptokok jer sam trazila, nalaz je za vikend, al u slucaju da krene porod moraju iz bolnice nazvat labos da znaju. I da, maternica je jos dosta visoko, i dole je sve u redu.
Robica - malo smo prosetali gradom dok smo cekali i vidla sam da je c&a tek sad dobio jesensko za bebe, pa sad ima i bodi benkica i svasta, naravno manje za decke al ima. Sad vec imam 56 hlacice i majcice pa necu gomilat jer svi vele da to brzo prerastu. A sfali cemo dokupiti.
Njega pupka - sta ste sve kupile? Ja nikako da nađem popis sta treba tu kod nas. Cekam petak da pitam babicu.
url=https://lilypie.com]
Dena,nama je patronozna rekla da je dovoljan onaj komplet za pupaj od to.to. (ja sam kupila u dm-u) i fizioloska
Curke imam pitanje oko prvih posjeta bebi. Cula sam da nije preporucljivo da malu bebu dolaze gledati roditelji s djecom, pogotovo vrticke dobi zbog raznih bolesti i slicno. Mi imamo dosta djece u obitelji, od kojih su nam neki bas bliski i nezgodno je takvima reci da ne dolaze s djecom. Ili nije? Npr. sestra od mog muza ima malog od 3 god, oni ce naravno biti medu prvima koji ce ga vidjeti. Jel netko bio u slicnoj situaciji?
S druge strane imamo prijatelje koji su sami od sebe komentirali da ce bebu doci gledati bez svoje djece, bez da smo mi ista govorili.
Mi ne zelimo nikoga uvrijediti, ali naravno da ne zelimo nicime ugroziti nase dijete. Ne znam sto da radimo po tom pitanju....imate li kakav savjet ili osobno iskustvo?
Barbs super za kile😅
Ivana hvala😊💕 drzimo si fige da se nademo zajedno u bolnici😅
Kiki...i ja sam malo u dilemi...al in
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Barbs super za kile😅
Ivana hvala😊💕 drzimo si fige da se nademo zajedno u bolnici😅
Kiki…i ja sam malo u dilemi…al in
I moja seka ima dve curke (3 i 5,5 godina) i sogi ima curku od 3 godine...al mislim si ono, ak budu prehladene normalno da ih ne budu vodile jer znaju i same sto je mala beba bez imuniteta itd. Tak da mislim da sto se tog tice da cu bit ok. A daljnje neke posjete (babinje prijatelja i dalje rodbine) cu primat tek poslije nove godine...ako prije ne budem u stanju...pa ce do tad malecka vec malo i ojacati
Sanjchi..radi se samo o 4 dana razlike...samo da nam nase curke ne zazele prije upoznat mamu i tatu...😍💞
Sanjchi ja isto ne planiram zvati ostalu rodbinu odmah, pa mi oni nisu problem. I ja vjerujem da nitko ne bi doveo bolesno dijete, ako zna da je bolesno. Ali znas kako je s tim bolestima, mozes biti samo prijenosnik ili razviti simptome kasnije. Mozda sam ja pre paranoicna oko toga, ali iznenadilo me (i podsjetilo) kad su nam ti prijatelji tako komentirali za posjet bebi, a oni nam nece biti medu prvima koji ce doci, pa svejedno kazu da ce doci bez svoje djece. S druge strane ima puno roditelja koji vec imaju djecu vrticke dobi i koji cekaju svoje drugo dijete...
Sanjchi..radi se samo o 4 dana razlike…samo da nam nase curke ne zazele prije upoznat mamu i tatu…😍💞
Moja bi i trebala 😁
Uglavnom, ne znam do koje mjere moramo stititi svoje dijete, ako me razumijete. Naravno da zelim uciniti sve da bude siguran koliko je u mojoj moci, ali naravno da ne zelim ni u cemu pretjerivati. I sad ne znam koja je granica za to? Kao u slucaju tih prvih posjeta...ili slicnih situacija kojih ce biti...
Sortiraj odgovore
Najstariji