Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    23. Kolovoz 2017. 13:15

Ja svaki put kad dodjem imam za procitati minimalno desetak stranica... da se vratim na temu rucnika: skuzila sam da imam samo jedan manji kojeg sam dobila. Gdje ste vi kupovale one s kapuljacom?

I_me
    23. Kolovoz 2017. 13:19

Marijana

Ja svaki put kad dodjem imam za procitati minimalno desetak stranica… da se vratim na temu rucnika: skuzila sam da imam samo jedan manji kojeg sam dobila. Gdje ste vi kupovale one s kapuljacom?

u mulleru sam kupila jedan od 100x100cm za 50kn,drugi u kiku 75x75cm isto 50 kn.

Nina2512
    23. Kolovoz 2017. 13:20

Marijana

Ja svaki put kad dodjem imam za procitati minimalno desetak stranica… da se vratim na temu rucnika: skuzila sam da imam samo jedan manji kojeg sam dobila. Gdje ste vi kupovale one s kapuljacom?

Ja sam bas jucer kupila u kiku,po 50 kn su sad

treca_sreca
    23. Kolovoz 2017. 13:22

Mamuka

U novom rodilistu je meni prevruce tako da dugi rukav ne dolazi u obzir. Jos ako beba dobije zuticu pa mora pod plavo svijetlo sto je 70-80% slucajeva onda jos nafrlje jer je beba gola i u sobi doslovno umires od vrucine. …………….necu uopce nosit spavacice nego te litnje haljinice.

poptisujem ovo. Ali čisto radi reda sam uzela da imam ovu "pristojnu" za izać na hodnik i tak....a po sobi smo cimerica i ja hodale "gole" (u mrežastim gaćama i gore grudnjak za dojenje) jer je bilo vruće zbog beba šta oni frlje grijanje tuta forca....ipak se u toj sobi bebe peru/premataju....mislim da je bilo oko 28c u sobi (a siječanj!)
    Jedino šta sam sigurna da ću je (tu spavaćicu) doma iskoristit kad dodjem, jer doma neću sigurno toliko visoku temp imat ko u sobi u rodilištu....a zgodno je da se dolje lufta + ima otvor/gumbiće za lakše vadit cicu za hranjenje

žena-majka-carica:)

I_me
    23. Kolovoz 2017. 13:23

treca sreca jako si zgodna, sa pupom i bez pupe!
    ja sam gledala jednu lezaljku u magic babyu.. mislim da je i barbs gledala istu i da je cak stavila sliku. 850 kn dodje.
    ide od 0+. ima vibracije i glazbu. i mislim da cu jukupiti... to je jedina stvar za koju se muz zainteresirao tako da cu kupit. 

violeta1
    23. Kolovoz 2017. 13:23

Marijana ja sam u kiku uzela 😊
    Jao ja sam stalnoo gladna i sad sam se vagala dobila sam 12kg... 2,4kg u 4tjedna...ne gine mi sutra propovjed od ginekologa 😂😂😂 jos se nismo vidjeli 2 mjeseca haha...jaoo al briga me kontam da do kraja dobijem i jos 3 kg da nije to puno. Jer sam uvijek imala za sebe misljenje da cu dobiti preko 20kg

treca_sreca
    23. Kolovoz 2017. 13:24

ja ne znam I_me gdje si ti našla u mulleru tak jeftino...ove šta sam ja gledala (malo bogatiji puniji su istina, zato su mi i zapeli za oko) su preko 100kn, mislim čak 150
    I u bubamare šta sam gledala lipe (od marek bubabuba tak nešto...drže tu marku i u InterSpara itd) su 150kn paket (dobije se trljačica i ručnik, neš ti)
    a najjeftiniji su u KIKa ali bzvz kvalitet, to nakon 2 pranja kao sukno dođe...

žena-majka-carica:)

I_me
    23. Kolovoz 2017. 13:27

violeta1

Marijana ja sam u kiku uzela 😊
    Jao ja sam stalnoo gladna i sad sam se vagala dobila sam 12kg… 2,4kg u 4tjedna…ne gine mi sutra propovjed od ginekologa 😂😂😂 jos se nismo vidjeli 2 mjeseca haha…jaoo al briga me kontam da do kraja dobijem i jos 3 kg da nije to puno. Jer sam uvijek imala za sebe misljenje da cu dobiti preko 20kg

ja sam sad dugo na +10kg. ali sam primjetila da sam u zadnje vrijeme u frizideru,stalno trazim sta cu jesti ( a kukala sam nedavno kako mi se nista ne jede..) tako da mislim da ce mi se sad pocet kile ljepit.. 

• Dena1009
    23. Kolovoz 2017. 13:27

A mi jos cekamoooooo 😐 Obavila labos i ctg, pa su nam rekli da mozemo izaci ker se dugo ceka, 1h smo bili u gradu i vise od 1h smo u cekaonici....Radi samo jedna doktorica, grozno!!
    Roba - ja sam od trudnickog kupila samo jedne hlace u lidlu S i njih sad nosim, taman su mi. Kupila sam 2 kombinezona i haljinu siru u M velicini i ostalo imam jos neke tajce, al me previse stezu vec, al sve to je u mom broju, samo spustim ispod trbuha.

url=https://lilypie.com]

barbs
    23. Kolovoz 2017. 13:28

I me, neces pozaliti!! 850kn 😊😊😊😊 ja sam htjela novu kupiti, pa NE ZNAM ZASTO je muz promijenio misljenje da iznenada NE TREBA sve biti novo... A to sam bas htjela sa bude novo  Danas cu muza pitati da li da krenemo traziti upit od drugih preko njuskala jer necu biti opustena dok ne budem sigurna da je kod mene!! 
    Rucnici-1 sam kupila u Kiku, a drugi mi je sveki kupila...
    Treca sreca, meni je ona tvoja spavacica super 
    Violeta, dobila si 2,4kg u 4tj?!  NIJE TI NISTAAAA... Ja u 3tj 3kg  Na +13kg sam...  ALi i ja sam za sebe mislila da ispod 20kg necu dobiti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.