Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    22. Kolovoz 2017. 16:54

Dena tocno to. Nema to veze sa slatkisima. 😂Gusteraca ili radi dobro ili ne u trudnoci. Hormoni posteljice ometaju izlucivanje inzulina i kad ga nema dovoljno onda se naravno glukoza zadrzava u krvi. Kao kod mene. Kad posteljica izadje, sve se vraca u normalu.

barbs
    22. Kolovoz 2017. 17:00

Kiki, super za pregled! I tvoja je beba veca 
    Joj, daaaa, i meni opcenito upisu kilazu koju tamo izvazu.. Ali prosli put je bila tocna iako sam imala pregled popodne

I_me
    22. Kolovoz 2017. 17:04

Cure super za preglede i da je sve ok! 😊

Suncokretica
    22. Kolovoz 2017. 17:13

Evo i nas s pregleda. Potvrđena nam je cura još jednom 
    Imamo oko 1400 g i sve je super. Ja zatvorena, a beba lijepo napreduje, a najbitnije je da se okrenula naglavačke. Sad nek stoji tako do poroda 
    Poslije smo otišli kupiti još 2 spavaćice i 2 grudnjaka za dojenje u H&M. Našla sam baš lijepe oblikovane za 100 kn, točno ono što sam tražila.
    Zadovoljna shoppingom i naravno najbitnije pregledom. Idući pregled mi je za 4 tjedna, 19.09. pa nek netko upiše tko će stavljati popis 

Kiki156
    22. Kolovoz 2017. 17:26

Ogtt i meni je secer bio nizi, rekla mi je gin da samo papam slatko 😂 
    Ivanaivica, Hedgehog i Suncokretica drago mi je da je sve ok proslo na pregledu! A za pijesak u urinu prvi put cujem, znala sam samo da postoji bubrezni kamenac i da je to strasna bol, neki kazu da je cak gora od poroda! 
    E da, vazna vijesti - Vito se okrenuo, nije vise na zadak! 😃
    Barbs da, i moja je beba medu vecima a cak je gin rekla da moze biti i 300 g tezi od ove tezine koju je zapisala, uzv mjere mogu tako varirati za + - grama. Bit ce veselo na porodu, a ja nisam ni nesto visoka a ni siroka/krupna zena. Rekla mi je da ce u bolnici raditi procjenu sirine zdjelice i tezine bebe jer kod sitnih zena omjer zdjelice i tezine bebe moze biti indikacija za CR, iako se ja nadam da ce biti vaginalno ali ne bi htjela da se beba jako namuci u porodu. Oni ce procijeniti sto je najbolje. 
    Kolica nama su stigla Pegperego! Jos su u ducanu jer smo molili da nam cuvaju do 1.9. da rascistimo sve i napravimo mjesta, pristali su i cak ce nam i garancija ici od 1.9. 😃
    Robica za izlazak jos nismo kupili i ne znam sto bi uzela, pricala sam s mamama koje su rodile oko mog termina i dobro su bundale bebice, uglavnom po dva sloja robice, ispod body + gore neko odijelce, obavezno kapica i dekica... moramo jos naci sto cemo uzeti. 

Kiki156
    22. Kolovoz 2017. 17:28

Suncokretice nasla si spavacice za dojenje u HM-u? U kojem? Ja sam jucer gledala u C&A ali su mi preskupe a nista osobito. 

violeta1
    22. Kolovoz 2017. 17:48

I_me nekih 2tjedna sam sad cekala s geeka i evo danas je dosao prvi paket. 😊
    Cure super sto su pregledi prosli dobro 😊😊
    Ja sam jutros isla sama u grad nesta obavit, pa kod frendice na kavu i onda popodne s muzem kod zubara pa na rucak i dosli doma i zaspali. Sad se budila i sva sam nikakva 🤔
    Ruke su mi naotekle bas jako danas 😐

• Mrvica
    22. Kolovoz 2017. 17:48

Kiki, Sretna, Suncokretice, super za preglede, bas mi je drago da je sve ok!
    Dena,Belle.. konacno mi je jasan taj secer u trudnoci 😂 hvala na pokasnjenju..

Inace, i meni za tjedan dana pregles nakon GO pa.sam bas nestrpljiva.. 

• Dena1009
    22. Kolovoz 2017. 17:55

Cure, bas mi je drago za preglede, neka su nam bebice samo zdrave 🙂
    Kiki to sam vec primjetila, da puno puta, ako su trudnice sitnije obicno rode velike bebe, a one krupnije sicusne bebice 🙄
    Čaj za dojilje - ja sam upravo popila svoju prvu salicu, kupila sam od hipa, bas je ukusan.
    I dalje mi je bas pritisak oko stidnih kosti. Prije neki dan sam uzela zrcalo kod  masiranja međice i sve mi dole se nest spustilo, cini mi se (nisam sigurna), ko da je to maternica toliko nisko. Jel ima netko neko slicno iskustvo? Znam da se kod zena koje su vise puta rodile maternica zna spustit ili kod starijih zena, al neznam da li se to moze desiti i kod trudnica/prvorodilja?

url=https://lilypie.com]

Dorja91
    22. Kolovoz 2017. 17:57

Evo da se javim na brzinu. Dosli smo kuci i ucimo polako. Sve je dobro za sads . 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.