Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    22. Kolovoz 2017. 13:54

Bubrezni kamenci/pjesak isto sam cula da je brusnica dobra, al problem je da u tim cajevima gotovo da i nema brusnice, ja sam pila maticni sok brusnice, ima ga i u dm-u za kupit. Raspitala sam se u ljekarni i rekli su da mogu trudnice da ga piju, a spomenula sam i doktorici da pijem i rekla je da je u redu.

Cvita dobro pitanje i mene zanima koja je razlika 🙂

url=https://lilypie.com]

barbs
    22. Kolovoz 2017. 13:55

Koliko sam ja upoznala, brusnica je dobra za bilo koje urinarne infekcije?  Barem mi je tako jedna frendica rekla, koja ima često urinarne infekcije...

• Dena1009
    22. Kolovoz 2017. 13:55

Marijana ima tih Bio Gaia (ako sam dobro napisala) kapi i u DE?

url=https://lilypie.com]

• Cvita
    22. Kolovoz 2017. 13:59

Aha, znaci kupujem kampera premium care pelene za svaki dan, tetra pelene višenamjenska korist a švedske ako mi budu rekli da moram povijati svoju curu u bolnici.
    Neonato su mi jako lijep model kolica, malo robusnije izgledaju od mutsy-a-imam mali gepek pa gledam koja će mi biti lakše sklopiti i spremiti.

• Mamuka
    22. Kolovoz 2017. 14:02

Sanjchi mi imamo vrlo slicna onakva peg perego kolica. Mislim samo da je nas model iz 2014 a taj 2015/2016. Kod nas se sa sportskim nastavkom kolica mogu sklopiti ali je to dosta glomazno jer se to sportsko sjedalo ne preklapa pa stane samo u gepek od velikih/komotnijih osobnih auta. Al cini mi se da je to sa vecinom tako. Mislim da kod peg perego sport se sklapa ta sporstka sjedalica ali ona su oko 1.5 tis kn skuplja od ovih.
    Sto se tice kosara mislim da tesko da ce beba vise htjet mirovat u njoj duze od 4.mj. Tada se vec jako zanima za okolinu i lezanje u kosari joj postane dosadno. Bar je tako kod nas bilo. Mislim da smo je krajem 3. miseca pribacili su sportski jer nije bas mirovala u kosari s obzirom da tako ne vidi nista osim onog iznad nje. Ali zeznuto je ako je kosara manja jer onda vise ne stane beba u nju. Kad smo prelazili iz kosare ona nam je vec bila i dosta na knap. Srica bilo je lito pa je bilo malo robe i bez dekica inace bi bilo tisno uz to.
    U svakom slucaju kad vas zanima sto nesto od opreme moze idite na youtube i naci cete clipove sa demonstracijom. Imate i od proizvodjaca a i od roditelja koji rade video review/demonstracije. Po meni super stvar jer sam npr hranilicu kupila online i upute sam gledala preko youtube. A i zaboravis sve sta u ducanu pokazu pa je super za podsjetiti se. 😂😉

Barkleys
    22. Kolovoz 2017. 14:09

Dena - da, prvo mi je žena u ljekarni nahvalila taj od biofarma, a kad sam malo proguglala dosta trudnica nije bilo oduševljeno njime, a hvale Encijanov. Po to moram u dm. Pa ću uzeti i taj sok što si rekla, nemrem mi odmoći. A ono ovo pakiranje čaja je tako maleno i ide 2žličice na 2dcl, pa i ako piješ preporučen u dozu od 2 šalice dnevno ga potrošiš za par dana. Hvala na savjetu za sok! 

barbs
    22. Kolovoz 2017. 14:11

Cvita, što se širokog povijanja tiče, kod nas zahtjevaju još uvijek da se to radi, mada patronažne sestre su nam rekle da to na kraju ovisi o roditeljima i da je to nas izbor. Kod nas u rodilištu (Pula) ih povijaju i zahtjevaju od tebe da na dan izlaska iz bolnice doneseš i pelene za široko povijanje, pa se raspitaj na vrijeme, makar da ih imaš...
    Mamuka, slažem se s tobom. Dosta ovisi i o bebi... Eto, dijete od naših prijatelja čim se počeo dizati na noge nije UOPĆE htio u kolica... Morali su se s njime šetati sa onim triciklom otkad je napunio nekih 6-7 mjeseci... 

Barkleys
    22. Kolovoz 2017. 14:11

Mamuka - Daaaaa, sve ima tutorijale i recenzije na YouTube u, ja sam oduševljena time! 

barbs
    22. Kolovoz 2017. 14:12

Hedgehog

Mamuka - Daaaaa, sve ima tutorijale i recenzije na YouTube u, ja sam oduševljena time!

Slažem se! 

Marijana12345
    22. Kolovoz 2017. 14:14

DENA ima BioGaia i u DE 😊 ne znam jel ima u ljekarnama, ali ima online

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.