Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Kolovoz 2017. 20:58

Dorja hvala ti!!! Nadam se da ste dobronubtibi bebica, sad uzivajte doma u svom miru i tisini💕😘😘
    Treca sreca, hahahha...ma nebi al ono, i sama si rekla da se s tobom nikad nezna😜
    Ja bila s curama u gradu, popile kacu, prosetale, pojele sendvic u Dori (tostirano pecivo, sunka sir, majoneza, przeni luk, zelena salata, zelje, paradajz i svjezi krastavci😋😋😋😋😋😋) bas sam fino si odvecerala...sad doma gledam TV i sizim jer mi se ne javlja majstor za kuhinju😱😱😱

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

22. Kolovoz 2017. 20:59

Strah od poroda...nije me toliko strah samog poroda koliko mogucnosti da me rezu😣

treca_sreca
    22. Kolovoz 2017. 21:07

Sretna super da si još zatvorena i da možeš sprovest svoje planove
    i super za sve ostale preglede, vidim da su svi bebači dobro - to je glavno. A koji gram gore dolje nemojte se zamarat...ima i nas od 50 do 100 kila! Glavno nek su bebe zdrave
    Kolica - meni razlika 1000kn od starih do novih nije uopće dovoljna ušteda da bih uzela polovna.....a inače sve kupujem polovno, to već znate. Ali mora bit bar 30-40% jeftinije, minimalno. Npr sad sam chicco krevetić onaj gledala koji je 1500 novi i za 1000kn nisam htjela polovni, a to je čak 30% jeftinije (jer i dostavu trebam platit pa tih 1000 još malo skoči..) nego tek ovaj za 700 što sam našla - to mi je ušteda duplo i za toliku uštedu me ne dira šta nije nov.
    Suncokretice - nove sam za prije 6+ godina kupovala u baby dućanu nekon na koteksu, ala bubamara....a sad ove polovne na mojekrpice portalu prije nekoliko mjeseci, prije ljeta sam to već riješila

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    22. Kolovoz 2017. 21:09

sanjchi255

Strah od poroda…nije me toliko strah samog poroda koliko mogucnosti da me rezu😣

pa šta se imate toliko bojat rezanja? ne kužim...ok, rez boli (ne previše, ako se ne upali kao sretnoj ofkors), ali puuuno više boli rađanje/izgon (ako je beba poveća, ne znam kako je roditi manju bebu - možda ne boli toooliko? ali moji su oboje bili 4+ )

treca_sreca
    22. Kolovoz 2017. 21:15

e, ovlaživač zraka nitko od vas nema?
    bilo je pitanje pred xy strana ali nitko se nije oglasio
    meni je to još na listi od stvari koje moram kupit kad beba dolazi
    to i novi objektiv za DSLR

22. Kolovoz 2017. 21:15

A neznam Treca sreca...to valjda psiha...😕

barbs
    22. Kolovoz 2017. 21:18

Nemam ovlazivac zraka 
    Sanjchi, neka si se najela!!  Nadam se da ce se javiti majstoriii!! 
    Rezanje - ne bojim se toga.. bojim se onoga sti je Treca sreca napisala  Izgon bebe  Uuuffff... Sl ajd .. MOOOORAAAAAA kako tako vaniii!!!! 
    Ja sam pricala sa noninom sogoricom vezanom za pranje pipi nakon poroda... Rekla mi je oooobavezno pranje toplom vodom nakon svakog poskenja... Ksko je Treca sreca rekla... E sada, zanima me ako onaj prasak koji se koristi za pupak za bebu moze biti koristan (AKO zatrena) i za dolje ako rezu??? Tj ako se to upali???

treca_sreca
    22. Kolovoz 2017. 21:44

Ja sam za pupak koristila octenisept sprej a on moze i na ranu od epi za dezinfekciju...mislim da je sretna rekla da je ona s njim prskala. Ja sam pak iskljucivo golom vodom mlakom i nisam nikakvu kemiju nit ista za dezinf dolje stavljala....

treca_sreca
    22. Kolovoz 2017. 21:47

A tyrosur prasak ne bih niposto na ranu od epi. Nikakav prasak....da se zgrudva....e to je tek dernek. Eventualno bi se moglo tyrosur u formi gela (ja imam doma u tubici radi klinaca.....velicine kao one kremice za herpes na usni....tyrosur gel za rane) ali nisam 100% ....treba pitat ned sestru u rodilistu ili patronaznu jel savjetuju to

• sretna
    22. Kolovoz 2017. 21:47

barbs

Nemam ovlazivac zraka
    Sanjchi, neka si se najela!!Nadam se da ce se javiti majstoriii!!
    Rezanje - ne bojim se toga.. bojim se onoga sti je Treca sreca napisalaIzgon bebeUuuffff… Sl ajd .. MOOOORAAAAAA kako tako vaniii!!!!
    Ja sam pricala sa noninom sogoricom vezanom za pranje pipi nakon poroda… Rekla mi je oooobavezno pranje toplom vodom nakon svakog poskenja… Ksko je Treca sreca rekla… E sada, zanima me ako onaj prasak koji se koristi za pupak za bebu moze biti koristan (AKO zatrena) i za dolje ako rezu??? Tj ako se to upali???

Prasak ti tu nece pomoc, onda koristis ili ostanisept ili bivacin sprej koji ja preporucijem i ovaj put ce me cekat doma tak da cim dodem iz bolnice ga mogu pocet koristit. On ne pece, lijepo hladi i susi ranu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.