Suncokretice nasla si spavacice za dojenje u HM-u? U kojem? Ja sam jucer gledala u C&A ali su mi preskupe a nista osobito.
Ne, u HM-u sam kupila grudnjake za dojenje, a spavaćice sam uzela na placu. Baš za dojilje s gumbićima sa strane, po 60 kn tak da sam baš zadovoljna s cijenom, ne isplati se davati više...
Dorja, uživajte sada doma!!
Treća sreća, hvala na odgovoru za švedske pelene. Gdje si ti svoje kupovala?
Kiki 37+4 nam je danas.
Upravo sam isla pogledati u trudnicku da vidim kad imam sljedeci tj termin i vidim da je vec sutra, sva sreca da sam pogledala, do sada je bilo svaka 2 tj, sad idem svaki tjedan, tj. sutra, sljedeci tj i evo termina 😮😮 Sad sam sokirana, znala sam da je blizu al nisam uopce mislila na to ni gledala kalendar. 🙄🙄
A jel ima jos koja da nema strah od porod? Znam u teoriji sve najstrasnije, al u glavi sam zabrijala da nije to tako i da cu to ja lako.
Moram provjeriti stvari da nesto ne zaboravim, vise se toga bojim nego poroda!
url=https://lilypie.com]
I_me nekih 2tjedna sam sad cekala s geeka i evo danas je dosao prvi paket. 😊
Cure super sto su pregledi prosli dobro 😊😊
ok,hvala. jucer sam narucila 2 kompletica za 10 eura.
jedan je vec na putu. tj uSHENZHEN je (valjda kina) drugi se jos obradjuje
pise mi da stize do 18.9. pa me zanimalo za koliko je tebi stiglo..
Ma vjerujem da ce doci i ranije 😊 Ja isto cekam jos neki bodic i narucila necakinjama neke torbe i papuce 😊
A di nam je Treca sreca? Da nije otisla rodit??
ako sam dobro sluzila,treca se u zadnje vrijeme javlja popodne i navecer.. vjerovatno je u guzvi..klinci,rucak,robica..
nadam se da je jos 2u1.
evo tko zna! I_me oko sokolovo
vidim vi biste mene već u rađaonu!
na 130. stranici sam, eto gdje....hvatam zaostatke....što ste danas napisale:)
žena-majka-carica:)
Nova trgovina. Neka kod Pule. Nisam cula za nju. Imaju i webshop 😂 https://www.blukids.hr/kategorija-proizvoda/mini-0-9/
Volim drugačije stvari za bebe 😄
Kiki 37+4 nam je danas.
Upravo sam isla pogledati u trudnicku da vidim kad imam sljedeci tj termin i vidim da je vec sutra, sva sreca da sam pogledala, do sada je bilo svaka 2 tj, sad idem svaki tjedan, tj. sutra, sljedeci tj i evo termina 😮😮 Sad sam sokirana, znala sam da je blizu al nisam uopce mislila na to ni gledala kalendar. 🙄🙄
A jel ima jos koja da nema strah od porod? Znam u teoriji sve najstrasnije, al u glavi sam zabrijala da nije to tako i da cu to ja lako.
Nije da nemam strah, ali uopce ne razmisljam o tome, to smatram pod MORA SE i gotovo. Jer ne zelim sama sebe zamarati tjednima prije, tko zna kako ce bit, moze bit ok a moze bit strasno. Samo mislim o danu kad budemo isli kuci nas troje 😊
Nisam znala da je sad svaki tjedan kontrola. Bas me zanima sta ce reci mi doktor na pregledu.
Kiki 37+4 nam je danas.
Nije da nemam strah, ali uopce ne razmisljam o tome, to smatram pod MORA SE i gotovo. Jer ne zelim sama sebe zamarati tjednima prije, tko zna kako ce bit, moze bit ok a moze bit strasno. Samo mislim o danu kad budemo isli kuci nas troje 😊
Nisam znala da je sad svaki tjedan kontrola. Bas me zanima sta ce reci mi doktor na pregledu.
Kod nas ako je sve u redu nema kontrole u bolnici, nego se svaki tjedan ide kod svoje doktorice, do termina.
url=https://lilypie.com]
Dena, aaajmeee Sigurna sam da ce ti mame koje su rodile znati reci kako je bilo njima.. ali izgleda strasno
kad imas pregled? I ja ga sutra imam poslije podne!
Kiki, i ja imam menstrualne bolove i sad su vec posrali svakodnevni pa cu sutra gin pitati ako je to normalno iako mi je pred 3 tj rekao da jest...
Treca sreca, welcome back!!
POROD - pisala sam o tome.. Strah me, ali se trudim ne razmisljati o tome... Treba beba vani i bitno da smo oboje dobro, kako je Kiki rekla gore...
Violeta, sto je termin blizi to cesce se ide na pregled, a kad npr preneses ides svaki 2. Ako ne i svaki dan...
Bas me zanima kad mi je zadnji pregled kod soc.gin i kad me salju u bolnicu
BLUKIDS trgovina - tocno u centru Pule
Mi smo se fiiinooo najeli... Mada je bilo bolje da smo u 18h otisli na veceru... Hahah
FINO je rashladilo... Pogotovo kad nema sunca... Eto nas kod kuce na terasi i stavili smo si carape
Barbs neka si fino papala... i kod nas je hladnije i imam carape 😊😊 Ali preko dana je vani lijepo
Violeta, slazem se... Bas se lakse dise po danu, a kad mi trudnice nosimo carape ondaaaaa se zna kako je drugima
Sortiraj odgovore
Najstariji