Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dorja91
    22. Kolovoz 2017. 18:00

Sanjchi sliks je za tebe. Prijatelji naručili niva kolica u sloveniji. Bimbo si je stranica. Ako.ih imaju na.lageru stignu za tri dana. Dostava je osam eura. Platili su.pouzecem i to je jos 20 €. Prezadociljni su i nema carine

Dorja91
    22. Kolovoz 2017. 18:01

https://www.bimbo.si/cro/peg-perego-book-xl-modular-bloom-red-trio-otroski-vozicek?search=Peg-perego%20book&page=2

barbs
    22. Kolovoz 2017. 18:01

Suncokretice, super za pregled!! Super sto se okrenila!! Super za shopping! 
    Kiki, WEEE!! Drago mi je sto Vito vise nije na zadak  A sto se tice onog mjerenja, nasoj frendici su rekli u startu da ce tesko roditi prirodno vec moguce na CR.. mucili je 12h u radjaoni i nakon toga na CR jer kad se pocela otvarati su beba i ona vec bili izmuceni i bebi su otkucaji srca poceli padati... Bas grozno...
    Violeta, lijepo si iskoristila dan...  A vjerujem ti da si osamucena, pogotovo ako nisi navikla spavati popodne...
    Kiki, usput, super za kolicaaaa!!! 
    Cure, ja cu azurirati kasnije popis... Ii možda sutra... Sad susim kosu u dvoristu s Rubi  A kasnije idemo muz i ja na veceru... Jos se moram pozabaviti peglanjem spavacica.. Znaci, mrzim peglati!!
    E, Kiki, meni nije rekao da variraju kole +/- ali sam vidjela slicici gdje su mjere da pise sa strane +/- 300gcca... 

barbs
    22. Kolovoz 2017. 18:04

Dena, kako mislis "sve ti se spustilo"??

Dorja91
    22. Kolovoz 2017. 18:04

Sanjchi bebeto nema.autosjedalicu a ako.je i ima jako su lose. Ovdje je u cijeni sve sto je na slici. Pisem nabrzinu pa.griješim. puse svima

mc_mouse
    22. Kolovoz 2017. 18:09

Čestitke curama na pregledima i nalazima :) 
    I tebi Dorja sto ste stigli kući, uživajte i privikavajte se polako ❤️❤️❤️

barbs
    22. Kolovoz 2017. 18:16

Dorja, super sto ste dosli dom!! Sada uzivajte!! 

• Dena1009
    22. Kolovoz 2017. 18:29

barbs

Dena, kako mislis "sve ti se spustilo"??

Pa izgleda ko da nesto viri kad pogledam dolje, znaci, nije ko prije. Napisala sam to jer ima ovdje mama koje su vec rodile, pa mozda znaju dal je to normalno pod kraj. A svakako cu pitati sljedeci tjedan na pregledu.

url=https://lilypie.com]

Kiki156
    22. Kolovoz 2017. 18:53

Dena i mene zna boliti pubicna kost i to vec neko vrijeme i znam imati bolove poput menstrualnih u donjem dijelu trbuha ali brzo produ. Rekla sam to gin i ne zabrinjava ju to, kaze da je normalno. Nisam primjetila da nesto viri ili da se spustilo, koji si ti sad tjedan? 
    Dorja super da ste stigli doma! Javljaj nam kako ide! 
    Kolica ja sam cula da su povoljna preko stranice mali vragci pa tko kupuje neka provjeri, mozda su jeftinija. 
    Barbs toga je mene najvise strah, da ne izmuce puno bebu. Naravno strah me opcenito poroda velike bebe a ja sitna, ali lako za mene. Vazno mi je da je Vito dobro pa ako procjene da ce tesko ici vaginalno radije bi isla na CR. Sretno s peglanjem, ni ja ne volim peglati ali bar nije vise onako vruce kao prije. I dobar provod na veceri! 😊

I_me
    22. Kolovoz 2017. 19:09

violeta1

I_me nekih 2tjedna sam sad cekala s geeka i evo danas je dosao prvi paket. 😊
    Cure super sto su pregledi prosli dobro 😊😊

ok,hvala. jucer sam narucila 2 kompletica za 10 eura. 
    jedan je vec na putu. tj u SHENZHEN je (valjda kina ) drugi se jos obradjuje 
    pise mi da stize do 18.9. pa me zanimalo za koliko je tebi stiglo..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.