Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    22. Kolovoz 2017. 13:16

I me, ne... Kod Zoricica..

22. Kolovoz 2017. 13:31

Mrvica lijepa su kolica😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    22. Kolovoz 2017. 13:34

Mrvice, baš su fora! 
    Mojoj sestri se sviđaju ovakva: https://www.google.hr/search?q=inglesina&rlz=1C2MSIM_hrHR643HR643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwizqu_E3-rVAhUHRhQKHfKJA2MQ_AUICigB&biw=1920&bih=950 starinska...  A bitno da je meni sr*** da kupim polovna... Čekam da ona ostane trudna, pa da joj solim pamet 

• sretna
    22. Kolovoz 2017. 13:35

Mrvica

Ivana, super za pregled. 😊
    Evo kolica koja su favorit (za sad 😂)

Prekrasna su! Bas po mom ukusu 😊

• Cvita
    22. Kolovoz 2017. 13:39

Curke pozdrav, dvojim se između mutsy evo i neonato Puro model-sto vi kažete, savjeti i preporuke?
    Bitno mi je da su kolica sto lakša moguca(koliko je to moguće kod svih modela osim kišobran kolica)?

Hvala na pripremama popisa

Možda glupo pitanje ali čemu služe točno tetra pelene a čemu služe švedske ?

Iduci tjedan idem na pregled nakon mora, vjerujem kako će sve biti ok :)

I vidim kako u lidlu imam za 59kn bodija pa ukoliko nekome treba nadopuna ili prva kupovina bodya kao meni 😂 Jer nakon jučerašnjeg čitanja sam shvatila kako sam jedina buduća mama koja nema niti jedan body još ili neke robice za bebu :)

22. Kolovoz 2017. 13:41

barbs

Mrvice, baš su fora!
    Mojoj sestri se sviđaju ovakva:https://www.google.hr/search?q=inglesina&rlz=1C2MSIM_hrHR643HR643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwizqu_E3-rVAhUHRhQKHfKJA2MQ_AUICigB&biw=1920&bih=950 starinska…A bitno da je meni sr*** da kupim polovna… Čekam da ona ostane trudna, pa da joj solim pamet

Uhhh...koliko sam vidla ta kostaju preko 10? Ako su to ta?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    22. Kolovoz 2017. 13:48

Cvita

Curke pozdrav, dvojim se između mutsy evo i neonato Puro model-sto vi kažete, savjeti i preporuke?
    Bitno mi je da su kolica sto lakša moguca(koliko je to moguće kod svih modela osim kišobran kolica)?

Hvala na pripremama popisa

Možda glupo pitanje ali čemu služe točno tetra pelene a čemu služe švedske ?

Iduci tjedan idem na pregled nakon mora, vjerujem kako će sve biti ok :)

I vidim kako u lidlu imam za 59kn bodija pa ukoliko nekome treba nadopuna ili prva kupovina bodya kao meni 😂 Jer nakon jučerašnjeg čitanja sam shvatila kako sam jedina buduća mama koja nema niti jedan body još ili neke robice za bebu :)

Nemam iskustva s musty evo, ali mi imamo neonato kolica, model iz 2013 ili 2014, nisam sigurna. Prezadovoljni kvalitetom. Sad ne znam kakva su im ta puro model, ali vjerujem da su jednako kvalitetna. Vidjela sam ih u trgovini i odusevila.su me izgledom

• sretna
    22. Kolovoz 2017. 13:49

barbs

Mrvice, baš su fora!
    Mojoj sestri se sviđaju ovakva:https://www.google.hr/search?q=inglesina&rlz=1C2MSIM_hrHR643HR643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwizqu_E3-rVAhUHRhQKHfKJA2MQ_AUICigB&biw=1920&bih=950 starinska…A bitno da je meni sr*** da kupim polovna… Čekam da ona ostane trudna, pa da joj solim pamet

Sta ovaj kao retro model? Meni se to nikako ne svida 😄

Marijana12345
    22. Kolovoz 2017. 13:49

Tetrice imaju univerzalnu korisnost... kao pelena npr, ali vise ko neka krpica, ono sta metnes na rame kad se beba mora spodrignuti, npr u kolica ispod glave ako se zbljucne, na kolica za zastitu od sunca... svasta nesto... a svedske su samo za povijanje, zar ne?

barbs
    22. Kolovoz 2017. 13:53

Sretna, niti meni  Ali ona je rekla da su njoj fora takva restro kolica, pa me baš zanima kako će se ona ponašati kad bude zatrudnila... Hoće li tražiti polovna ili što već, da joj malo mogu pamet soliti kako je i ona meni kao (ne)iskuna "mama" 
    Sanjchi, osobno ne znam koliko koštaju, ali ona voli retro modele. Na to sam ja mislila. 
    Švedske su samo za povijanje.  
    Tetrice, kako je Marijana napisala, se koriste za svašta... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.