Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    22. Kolovoz 2017. 15:36

Evo me s pregleda. Sve je suoer 😄 cervix 32 mm,nepromijenjen od proje 6 tjedana, nisam se otvorila vise iznutra, usce je Y, ali se cervix ne otvara. Imam dopustenje za svadbu i 😁
    Beban ima 2015 g. Kaze sa bi mogao biti 4 kg, al da cemo to bolje procijenit prema kraju. Iduca kontrola za 4 tj i tada radi bris na streptokok i prvi ctg 😊 
    Pao mi je kamen sa srca kad je rekao da se nisam otvorila i ne moram mirovat, a sokirala sam se.kad je rekao da bi mogao imat 4 kg 😱 tko ce to van izgurat!! 
    Sto se kg tice, 5 kg ukupno sam dobila

Barkleys
    22. Kolovoz 2017. 16:01

Sretna - je eeej. Super. Super. 

Kile, krenula sam sa 55kg, sad sam +7, sad sam u 28.tjednu, ne želim ni napisati broj kg, lakše mi je ovako sa plusićem. Ne sekirama se oko kila, ali planiram se malo skulirati sad ovih zadnjih 3 mjeseca, ono 1-2 čokolade tjedno 

• Mamuka
    22. Kolovoz 2017. 16:04

Sretna super za pregled. Bebica super napreduje a ti si stvarno malo dobila. Bit ce to super. 😉
    Hedgehog moj unos slatkisa je daaaleko veci od tog pola cokolade svako 2 dana, ako sam dobro zapantila. Bas sam u zadnjih 20ak dana se totalno raspustila i nista ne pazim. Nije to dobro. Jos ovaj secer mi sad iznutra vice dodji po mene, dodji po mene.... Morala sam nutellu na kasiku malo da ga podignem... 😂

Belle84
    22. Kolovoz 2017. 16:06

Sretna super za pregled. Drago mi je da si zatvorena i da je sve ok s cervixom. Sto se velicine bebe tice, nemoj se zamarati...to ce tek moci bolje procijeniti tamo pred kraj. I super za kile. Ja sam isto samo 5 u plusu al ja imam gestacijski i na dijeti sam a ti vjerojatno jedes sve, tako da svaka cast, to stvarno nije puno 👏👍🏻

Belle84
    22. Kolovoz 2017. 16:13

Bebushka ja nemam problema sa stitnjacom, vjerojatno si me zamijenila s nekim. 😉 Moj tsh je 1.61 

• sretna
    22. Kolovoz 2017. 16:19

Ja se ne sjecam kad sam zadnji put jela cokoladu 😂

barbs
    22. Kolovoz 2017. 16:29

Sretna, suuuupeeeeer za pregled! I sto nisi dobila puno kg! I sto nisi otvorena! Super za sve! Bebac napreduje, sto je super.. 
    Meni je mali u 30.tj procijenjen na 1700g cca a u 32. Cca sa 2300g .ima tu potencijalnih velikih bebica!! 
     A ti, Sretna, koliko se sjecam nisi puno ni s prvom T dobila, pa je super.
    Belle, super za kg... Vjerojatni je sve povezano sa dijetom... 
    Sretna, btw. Super za ne jedene cokolade!! I ja cu se morati malo skinuti sa slatkog... Grozno.
    Mamuka, dok god mozes jesti slatko - jedi... Pogotovo ako nemas problema sa secerom i kg...
    Hedgehog, pa sto fali tvojoj dobivenoj kilazi?? Ja sam u 28.tj.bila na +8kg..
    A od zadnjeg pregleda sam dobila 2-3kg cca... Svaki jutro mi pokazuje drugacije.. od 2,5kg di 3kg... A jedem jednako kako sam jela u proteklih mjeseci.. nije da se extra stedim, ali nije da sada svakodnevno jedem nezdravu i tesku hranu...
    Sutra cu malo pripaziti, mada se moram vagati ujutro da se mogu obraniti poslije podne na pregledu hahahaha tek u 16-16.30 imam zakazano 

• Dena1009
    22. Kolovoz 2017. 16:40

Cure nema vam to zapravo veze sa tim kolko slatkisa jedete. Stvar je u gusteraci, kolko ga dobro razgrađuje. Pa ako gusteraca dobro odrađuje svoj posao nema problema. Kod trudnickog dijabetesa stvar je u tome, da na rad gusterace utjecu hormoni koji divljaju u trudnoci, pa se obicno poslje trudnoce vraca u normalu, za razliku od obicnog dijabetesa. 
    Bebushka ja sam ga pila zbog gljivica. Svaka cas ako ti taj okus pase, bas je (pogotovo na pocetku) fuuuj, al pretrpi se, ja sam pila po gutljaj pa iza svakog nest stavila u usta, s vremenom sam se privikla.

url=https://lilypie.com]

Kiki156
    22. Kolovoz 2017. 16:42

Evo i nas s pregleda, sve je super i imamo vec 2300! 😃 Ja sam na +10 kg al kazu ljudi da se ne kuzi 😂😂 (tjesim se, tjesim). Jos jedan pregled kod gin a onda u bolnicu, iduci pregled je 12.9. i tad mi radi i bris. Idem sada citati zaostatke! 
    Sretna drago mi je da je sve ok, tako sam ja cekala zadnji put zbog go i isto mi je pao kamen sa srca kad su rekli da je sve ok! Drago mi je sto ne moras mirovati! 

Kiki156
    22. Kolovoz 2017. 16:44

Barbs daaaaa najgore je kad imas pregled popodne! Al meni uvijek zapisu kilazu koju pokaze tamo vaga..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.