Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    22. Kolovoz 2017. 14:25

Kod nas uopce ne prakticraju siroko povijanje ukoliko se ne pokaze odmah potrebnim. Nisam L povijala niti cu ovog.

• Mrvica
    22. Kolovoz 2017. 14:29

Brusnica -  ja sam jedno vrijeme pila caj id brusnice preventivno jer su mi leukociti bili poviseni. Kupila sam u ljekarni plod brusnice i to prikuhala i pila caj

• Mamuka
    22. Kolovoz 2017. 14:33

Jutros sam bila na OGTT, napokon u 28+5tt. 😂
    Prvo mjerenje 3.8, a drugo nakon 2 sata 5.4. Kaze mamina prijateljica koja radi u laboratoriju da ne bi bilo lose da mi je i malo visi, ali kao OK. 
    Eto nisan znala da ima onih kojima bi triba bit i veci. Doduse jucer nisam ila slatkise, ali sinoc sam u 10 jela grozdje koje je ionako puno secera pa.... Mada ka taj secer izgleda preradjujen ko tvornica pa nema problema. Ehhh sta su ti godine iskustva u tamanjenju slatkisa 😂😂😂

barbs
    22. Kolovoz 2017. 14:38

Mamuka, super za nalaz. To me podsjetilo kad je frendica vadila kks (ne vezano za trudnoću) i imala je više željeza i rekli su joj da nije dobro, odnosno, nije strašno, ali nije dobro ako nečega ima premalo niti previše. Super ako možeš jesti bez problema! 
    Sretna, još bolje! Moja frendica isto nije povijala, a rodila je u Puli po ljeti. Rekla je da po njoj nije bilo potrebe. 
    Mrvice, očito je da je brusnica dobra za puno toga. 

Barkleys
    22. Kolovoz 2017. 14:44

Mamuka - ha ha, svaka čast na šećeru. Nisam još nikad čula da nekome kažu da su mu preniski rezultati. I moji su bili okej, a ja sam svaki drugi dan pojela minimalno po pola čokolade tijekom trudnoće. I sad sam ono po ljeti jela sladoled na žlicu iz posude pred tv-eom. Tako da sam osobno jako zadovoljna i kilažom i šećerom. A ima jadnih trudnica koje ni primirisale slatkom i puf na dijetu, loš šećer itd. No, ko što kažeš to mora da je iskustvo u jedenjem slatkog 

barbs
    22. Kolovoz 2017. 14:49

Hedgehog, moja frendica je isto kao i ti u T tamanila kutije i kutije sladoleda sama na zlicu i ni S od Secera, ali je dobila oko 20kg..  Na koliko kg si ti sada?  Jos bolje da nemas problema s time... Tj  super je svima koji nemaju problema s time.... 

• Mrvica
    22. Kolovoz 2017. 15:00

Mamuka

Jutros sam bila na OGTT, napokon u 28+5tt. 😂
    Prvo mjerenje 3.8, a drugo nakon 2 sata 5.4. Kaze mamina prijateljica koja radi u laboratoriju da ne bi bilo lose da mi je i malo visi, ali kao OK.
    Eto nisan znala da ima onih kojima bi triba bit i veci. Doduse jucer nisam ila slatkise, ali sinoc sam u 10 jela grozdje koje je ionako puno secera pa…. Mada ka taj secer izgleda preradjujen ko tvornica pa nema problema. Ehhh sta su ti godine iskustva u tamanjenju slatkisa 😂😂😂

Hahahaha super 👍
    Ja sutra dobivam rezultate i bas me zanima jer slatko uopce ne jedem i ne pijem 😉 a jos sam se i dodatno pripazila zadnjih par dana 

panica
    22. Kolovoz 2017. 15:12

Cvita

Curke pozdrav, dvojim se između mutsy evo i neonato Puro model-sto vi kažete, savjeti i preporuke?
    Bitno mi je da su kolica sto lakša moguca(koliko je to moguće kod svih modela osim kišobran kolica)?

Hvala na pripremama popisa

Možda glupo pitanje ali čemu služe točno tetra pelene a čemu služe švedske ?

Iduci tjedan idem na pregled nakon mora, vjerujem kako će sve biti ok :)

I vidim kako u lidlu imam za 59kn bodija pa ukoliko nekome treba nadopuna ili prva kupovina bodya kao meni 😂 Jer nakon jučerašnjeg čitanja sam shvatila kako sam jedina buduća mama koja nema niti jedan body još ili neke robice za bebu :)

Ja sam kupila mutsy evo i jako su lagana i pokretna , a opet su nekako cvrsta i ono sto je mom dragom bitno- imaju velike kotace :-)i stvarno se u jednom pokretu i sklope i otvore, meni su super, nadam se da ce i bebi biti:-)

• Bebushka
    22. Kolovoz 2017. 15:18

Barbs  i Belle  kad idete vadit krv za hormone štitnjače, uzmete ujutro euthyrox ili ne? Ja sam skužila da se ne uzima  prije vađenja, al zadnji put dok sam čekala da me upišu neke su pitali jesu uzeli dozu - pa neki jesu, neki pola, i svima su rekli ok...???
    Na zadnjem vađenju mi je TSH bio 1,950 al budući da mi je to samo u trudnoći doktor je rekao da je to po njemu i tako suvišno i ostavio mi je istu dozu... moram ić ovaj tjedan opet pa da se informiram kod iskusnijih 
    šta se brusnice tiče, ja sam imala na početku neki enterokok pa mi je dok reka da nije za antibiotike da pijem brusnicu, taj čaj od enciana mi je bio ok, al nikako ga nisam uspila dovoljno procijedit da ne bude onih mrvica i nije mi nešto okus pa sam prešla na one 100% sokove iz mullera i dm-a od 60tak kn 0,75 l, i pila sam dnevno tako oko 1 dcl kroz desetak dana i urin sterilan nakon toga, a okus mi je baš nekako pasao, opor, al osvježavajuć   

barbs
    22. Kolovoz 2017. 15:22

Bebuska, ne uzmem tabletu prije vadjenja hormona. Nakon toga popijem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.