Eto da se i ja javim..jutros sam bila na ctg..otkucaji srceka bebe su super..proteini u mokraci negativni..tlak mi je 120/80...sa 100kg sam zatrudnila i danas na vagu stanem 103kg...ja sretna do neba😂 al ne znaci da necu jos 3 nabit do kraja tt😂
Beba mi je u 32tj 1550gr.. meni ce cini nekak malo,al doktor veli da je sve kak treba biti... Cx mi je zatvoren..i kontorola za 3tj ponovo..😊😊
IvanaIvica, suuuupeeeeer za pregled!!! I sto si zatvorena... I nisi dobila puno kg i sto je bebica super!! Ne brini za bebinu kilazu... Stigne jos dobiti do kraja
i ako dr kaze da nije zabrinjavajuće, znaci da je sve u redu
Ja sam se srecom u ned obrijala... Danas moram noge rijesiti za sutrasnji pregled jedino me nervira sta je poslije podne.. vec 2x za redom... Ne volim popodnevne preglede..
Eto da se i ja javim..jutros sam bila na ctg..otkucaji srceka bebe su super..proteini u mokraci negativni..tlak mi je 120/80…sa 100kg sam zatrudnila i danas na vagu stanem 103kg…ja sretna do neba😂 al ne znaci da necu jos 3 nabit do kraja tt😂
Beba mi je u 32tj 1550gr.. meni ce cini nekak malo,al doktor veli da je sve kak treba biti… Cx mi je zatvoren..i kontorola za 3tj ponovo..😊😊
Super za pregled!
Barbs i ja sam se jucer teskom mukom obrijala dolje a i noge...smijala sam se samoj sebi..jedva sam noge rijesila😂😂
ivana super za pregled!
barbs 100% ce ti raditi ctg ili te naruciti tj poslije.. rekle su mi frendice da se oko 35 t krece na ctg..ove koje su isle u pulu na preglede. ja sam se neki dan obrijala...teskom mukom,al sam uspjela. jos uvijek mi ne treba pomoc muza ni ogledala,jeeeej,,
tko je narucio preko geek-a nest.. za koliko dodje? tj koliki je vremenski period dostave?
Tako nekako ahhha
Kaze mi frendica (mj dana manje od mene trudna) da je prava cimpanza ahahahahahahhahahahahhaa
Zivjele cari trudnoce
I me, ovisi o mom specijalnom ginekologu... Moram mu obavezno napomenuti za streptokok...
A on je nekoc u pulskom rodilistu bio glavni... Sad umjesto njega je Belci...
Mislim da je s GEEKa narucivala Violeta!??
I me, ovisi o mom specijalnom ginekologu…Moram mu obavezno napomenuti za streptokok…
A on je nekoc u pulskom rodilistu bio glavni… Sad umjesto njega je Belci…
Mislim da je s GEEKa narucivala Violeta!??
Cek.. jel to kod kuharica ides?
Hedgehog..nek sto prije prode
Kolica.. mi bi za sada kupili easygo optimo 3u1 . Nova su 3200kn i to mi je max koliko bi dala. Ne znam zasto,ali meni bas nekako smetaju ti veliki kotaci koje sad 90% modela ima. Inglesina trilogy smo isli vidjeti i nekako su mi klimava, a ova easygo su cvrsca a i kosara je manja.. (i te kosare za o-6mj mi se cine bespotrebno ogromne kod vecine modela).. u cjenovnom rangu do 5000-6000 kn jedino ova dva spomenuta modela nemaju ogromne kotace pa smo od njih krenuli potragu.
Sortiraj odgovore
Najstariji