Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    IvanaIvica
    22. Kolovoz 2017. 12:42

Eto da se i ja javim..jutros sam bila na ctg..otkucaji srceka bebe su super..proteini u mokraci negativni..tlak mi je 120/80...sa 100kg sam zatrudnila i danas na vagu stanem 103kg...ja sretna do neba😂 al ne znaci da necu jos 3 nabit do kraja tt😂
    Beba mi je u 32tj 1550gr.. meni ce cini nekak malo,al doktor veli da je sve kak treba biti... Cx mi je zatvoren..i kontorola za 3tj ponovo..😊😊

barbs
    22. Kolovoz 2017. 12:45

IvanaIvica, suuuupeeeeer za pregled!!! I sto si zatvorena... I nisi dobila puno kg i sto je bebica super!!  Ne brini za bebinu kilazu... Stigne jos dobiti do kraja  i ako dr kaze da nije zabrinjavajuće, znaci da je sve u redu 
    Ja sam se srecom u ned obrijala... Danas moram noge rijesiti za sutrasnji pregled jedino me nervira sta je poslije podne.. vec 2x za redom...  Ne volim popodnevne preglede.. 

• sretna
    22. Kolovoz 2017. 12:45

IvanaIvica

Eto da se i ja javim..jutros sam bila na ctg..otkucaji srceka bebe su super..proteini u mokraci negativni..tlak mi je 120/80…sa 100kg sam zatrudnila i danas na vagu stanem 103kg…ja sretna do neba😂 al ne znaci da necu jos 3 nabit do kraja tt😂
    Beba mi je u 32tj 1550gr.. meni ce cini nekak malo,al doktor veli da je sve kak treba biti… Cx mi je zatvoren..i kontorola za 3tj ponovo..😊😊

Super za pregled!

IvanaIvica
    22. Kolovoz 2017. 12:50

Barbs i ja sam se jucer teskom mukom obrijala dolje a i noge...smijala sam se samoj sebi..jedva sam noge rijesila😂😂

I_me
    22. Kolovoz 2017. 13:03

ivana super za pregled!
    barbs 100% ce ti raditi ctg ili te naruciti tj poslije.. rekle su mi frendice da se oko 35 t krece na ctg..ove koje su isle u pulu na preglede. ja sam se neki dan obrijala...teskom mukom,al sam uspjela. jos uvijek mi ne treba pomoc muza ni ogledala,jeeeej,,
    tko je narucio preko geek-a nest.. za koliko dodje? tj koliki je vremenski period dostave?

barbs
    22. Kolovoz 2017. 13:03

Tako nekako ahhha 
    Kaze mi frendica (mj dana manje od mene trudna) da je prava cimpanza ahahahahahahhahahahahhaa 
    Zivjele cari trudnoce 

barbs
    22. Kolovoz 2017. 13:05

I me, ovisi o mom specijalnom ginekologu...  Moram mu obavezno napomenuti za streptokok... A on je nekoc u pulskom rodilistu bio glavni... Sad umjesto njega je Belci...
    Mislim da je s GEEKa narucivala Violeta!??

I_me
    22. Kolovoz 2017. 13:11

barbs

I me, ovisi o mom specijalnom ginekologu…Moram mu obavezno napomenuti za streptokok…A on je nekoc u pulskom rodilistu bio glavni… Sad umjesto njega je Belci…
    Mislim da je s GEEKa narucivala Violeta!??

Cek.. jel to kod kuharica ides?

• Mrvica
    22. Kolovoz 2017. 13:12

Hedgehog..nek sto prije prode 
    Kolica.. mi bi za sada kupili easygo optimo 3u1 . Nova su 3200kn i to mi je max koliko bi dala. Ne znam zasto,ali meni bas nekako smetaju ti veliki kotaci koje sad 90% modela ima. Inglesina trilogy smo isli vidjeti i nekako su mi klimava, a ova easygo su cvrsca a i kosara je manja.. (i te kosare za o-6mj mi se cine bespotrebno ogromne kod vecine modela)..  u cjenovnom rangu do 5000-6000 kn jedino ova dva spomenuta modela nemaju ogromne kotace pa smo od njih krenuli potragu.   

• Mrvica
    22. Kolovoz 2017. 13:15

Ivana, super za pregled. 😊
    Evo kolica koja su favorit (za sad 😂)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.