Evo muz je pricao s frendom za kucu i dog smo se da cemo sve jos otici vidjeti, razmislit i kroz mj dana doneti konacnu odluku. Rekao je da ce nas i pricekat god do dvije s kupnjom ako treba jer se njemu ne zuri samo moramo tocno reci ako hocemo da on ne stavlja oglase vec cuva za nas. Tako da cemo vjerovatno ovaj tjedan otici vidjeti kakva je tocno i sve snimiti 🌝
Jeeeeeeeeej! Bas se veselim!!! 😊
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I me, bilo je puno trudnica danas
Treca sreca, da, na euthyroxu sam .... I prije trudnoce sam bila... Od prosle g.sam na terapiji...
ja cu si ovo naruciti.. samo u zuto sivoj kombinaciji..jer sumi 2 zida u spavacoj zuta,a to bi islo iznad krevetica na bijeli zid.
Sanjchi jao😊😊 jedva cekam
I_me bit ce bas lijepa slova..obavezno nam slikaj
Violeta, super...pogotovo da bi vas sačekao jer sad kad se beba rodi nije baš neki period za takve velike pothvate izvodit, čisto nije zgodno izvest tehnički.....ovako lijepo nakomod promislite i odlučite, pa rezervirate ako je to TO
sretna mi držimo fige, a bit će šta bude. I meni je to mrak da ne mogu više u shopping itd,
Sad sam zadnjih par dana nakon šta mi je rekao da sam zatvorena, manijakalno par dana zaredom obavljala sve šta mi je bilo preostalo (vezano za sređivanje/opremanje kuće, djeci odjeća i stvari za školu....a ne samo bebine/porodne stvari) jer znam da su mi ovo "zadnji trzaji" dok još mogu.
čak se muž malo naljutio šta se sad forsiram, da se porodim, ali lagano sam hodala (gore nego bakica kakva, i svako malo sjedala, a onda posli kad bismo došli kući - ležala, da kompenziram landranje....jer morala
žena-majka-carica:)
Violeta, vjerujem ti! Ja sam jedva cekala od Bozica do 5. mj da se uselimo, zapravo da uopce ugovorim
Violeta, vjerujem ti! Ja sam jedva cekala od Bozica do 5. mj da se uselimo, zapravo da uopce ugovorim
Da ugovorimo kupnju a uselili smo se u rekordnom roku😂 u tjedan dana (nakon sto je bivsi gazda ispraznio kucu) bila je okrecena, ociscena i spremna za useljenje. I za 1. maj 2015. smo se uselili😊
Evo ja sam kupila Purelan i onaj prasak na T i isla u dm kupiti nesto za sebe i bebu (sta mi fali).... Past cu u nesvijest koliko sam potrosila
A treba mi za djevojacku i za sisanje kod frizerke. Moram vidjeti kad ce mi sraviti pregled kod gin.da se javim frizerki i da to rijesim...
Sortiraj odgovore
Najstariji